- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Свръхестествено" (Supernatural)
^ ауу защо е толкова готииин плаче ми сеее![]()
![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Ама какъв глас вади в сериала, дълбок и ясен, а на живо му е по-скоро тъничък.![]()
Why do you live?
Because I have something worth living for....
Е,ама,тогава нямаха Кастиел ;дПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
вчера почнах да гледам 1-ви сезон и още съм на 2-ра серия,но засега ми харесва,иначе Дийн изглежда по-печен![]()
Ох,да имах и аз така още 6 сезона за наваксванееПървоначално написано от sp33der
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Новия епизод направо ни разкри всичко..Беше страхотен и с нетърпение чакам следващия !
Оо моята темичка!Онзи епизод с феникса беше трепач!И Дийн като каубойи пак беше много смешен.
Наистина ли ще има още един сезон?Дано да има!
Аз съм в края на 2ри сезонимам бая да ви настигам, но въпреки т'ва филма много ми харесва
(не само заради Дженсън, а и като цяло)
... Про4етох някъде и ми стана много интересно, 4е в 4ти и 5ти сезон има епизоди озаглавени "Знам какво направи миналото лято" и "Моя кървав Свети Валентин", то това по принцип са заглавия на филми
![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Има и още няколко такива епизода
В 6 сезон има "How to train yor dragon"![]()
Съвет,не чети никакви спойлери за това,какво се случва по нататъкТепърва ще започнеш с развръската и истинки добрите епизоди на сериала,така че за да си максимално доволна и изненадана се вслушай в съвета ми
![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...tural_episodes
Повечето серии са части от заглавия на филми, примерно The Curious Case of Dean Winchester и Sam, interrupted (от 5 сезон)
Някои епизоди са кръстени на песни от класическия рок и блус.:
Why do you live?
мега добрия епизод![]()
пак ми стана жал за Каспоне се нагледахме на Миша
иии не знам само на мен ли ми се струва или напоследък в епизодите има много ДЕСТИЕЛ моменти
![]()
![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
Това официално ми е любимия епизод от 6 сезон![]()
Просто усетих сериала такъв,какъвто бях свикнал да го гледам !
Много въздействащо показаха,каква е връзката всъщност между Дийн и Кас,колко са си близки и,как им пука един за друг.Наистина страхотен епизод,само да не е писано Кас да умре щот ще убия сценаристите.
Тоя епизод беше нещо,като подготовка за нещо голямо да се надяваме,че двучасовия финал ще си го бива![]()
И не забравяйте,че следващата седмица няма да има епизод,но пък за сметка на това по следващата ще има 2 и то последни![]()
по - добре да го убият отколкото в следващия сезон да има друг КастиелПървоначално написано от UNITED2
![]()
ауу в едната сцена където очите му се виждат по - добре направо ми идеше да се пресегна към монитора и да го издърпам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
Ооо... Дийн![]()
А относно новият епизод - беше може би един от най-добрите този сезон (тъй като според мен този сезон е мноооого слаб). Нямам търпение до другата събота![]()
lOve iS in The aIr
Такаа.. Върнах се и аз![]()
![]()
Тази седмица няма да има епизодПървоначално написано от garfi94
А следващата няма да е 2 часа, просто ще са 2 епизода :P Де да беше 2 часаааа..
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Между другото досега четох коментари (около 20 страници ;д) и видях, че на едно място имаше защо темата е Свръхестествено И Дженсън Екълс (само), а не и останалите.. Идеята беше да е един вид страница за феновете на сериала, но и на самия актьор, а не като персонаж от филма..![]()
JENSEN ACKLES![]()
Аз съм на 2-ри сезонОбожавам този серял.Повече харесвам Дийн,защото е забавен :д умен и много готин
А Сам...него го уважавам :д
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
[quote="xWandereRx"]по - добре да го убият отколкото в следващия сезон да има друг КастиелПървоначално написано от UNITED2
![]()
Аз мисля, че не могат да го убият, защото е твърде емблематичен персонаж е за сериала. Пък и се надявам, че ще спечели доверието на Дийн и Сам отново и няма да се наложи.![]()
Why do you live?
Брутално якия епизод![]()
От края на 3 или 4 сезон не е имало епизод,който просто да ми е мега интересен и да знам че утре ще съм труп от недоспиване и пак да го изгледам.
Краули към Кастиел:Миризмата на Импалата е по цялото ти тяло.
А аз си мисля:Ех,защо ли не е и по моето![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
O, даПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Уф.. излeзе епизода на "Дневниците на вампира" .. ако можеше утре да има и Spn![]()
JENSEN ACKLES![]()
Е,да,но поне другата седмица ще имаме 2 епизодаПървоначално написано от Aysell
![]()
Мда, ЕДИНСТВЕНОТО успокоениеПървоначално написано от gabri3lla
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Почнаха от сега да ми липсват.Не мога бее,тва е цяло лятооо![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
аз подозирам,че тва е края на сериала;ако става за въпрос,даже последния сезон е правен по желание на зрителите,а не на cast-a и режисьорите.За мен беше сравнително слаб сезон :/