- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Свръхестествено" (Supernatural)
Точно. Тези дни бях хванала да го дават по ТВ7,3 или 4 сезон мисля,че беше и яко ме хвана носталгията за добрите стари сезони.Първоначално написано от LadyDi
![]()
ха , аз пък съм си доволна от всичките му сезони, и си чакам следващия с кеф![]()
Подкрепям ! За мен и този сезон беше добър, просто всички бяха разочаровани от първите няколко епизода и си останаха с предубежденията до самия край и няма как да ги убедиш, че същност по - нататък, дори и последният епизод, бяха доста добри и стойностни.. Е, наистина това с Кас да стане Бог беше малко прекалено, но е с определена цел, все пак трябва да има някаква интрига..Първоначално написано от vaniliika
JENSEN ACKLES![]()
Каквото и да направят със сериала, ще продължа да го гледам до самия му край. Не съм от измислените фенове на сериали, които се отказват от нещо, което са гледали толкова години, само защото любимият им герой умрял или сюжета не им харесвал...
Audio ergo sum
Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Разбира се !
JENSEN ACKLES![]()
точно казано, и най ми е забавно като ги гледам да пишат "точно защото съм голям фен, искам да го СПРАТ (Първоначално написано от ArrowsOfDeath
) ,за да не се изложат ;много се разтягал " бла бла бла -> FAKE
![]()
омг а какви фенове са тези, които искат любимият им сериал да продължава до безкрай и да гледат как с всеки изминал сезон става все по - голяма боза .....
още 1- 2 сезона на Свръхестествено и ще стане точно това - боза, естествено, че всеки фен иска да го гледа, но да го правят като хората ....
най - добре след 7ми сезон да го спират, вече всички главни герои умряха по няколко пъти, минаха през Ада, бяха в Рая, биха се с какви ли не чудовища, а в следващия сезон сигурно и с Бог Кас.........
и аз искам да го гледам, но не и да гледам как го провалят
така, вече може да ме тровите колкото искате, засега не се сещам за нещо друго, което искам да кажа![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
а защо си мислиш,че щом на теб ти се струва "бозаво" значи сериала НАИСТИНА Е БОЗА , нали знаеш,че всичко се свежда до личен вкус. Ха, че като го написа това, имам чувството,че едва ли не режисьора на сериала се изказа.
"омг а какви фенове са тези, които искат любимият им сериал да продължава до безкрай " - тука ме разби, че ако не искам любимия ми сериал да продължи колкото се може повече време, какъв фен съм аз, и да претендирам да го спрат защото, не че не е интересен ама все ще се намерят някакви спецове,доценти, някакви свръх учени (моля ви сега ние не сме като тях) дето да му лепнат клишето "Дързост и красота", как бяха те..ммм АНТИфенове май бяха.
мм да принципно не са само фенове и антифенове, има и едни среднички, дето не знаят защо го гледат, хем ги боли хем ги сърби, нали сега мое мнение, не че нещо просто ми писна да гледам как ГОЛЕМИ ФЕНОВЕ се изписаха тука а 99% от тях в името на добрата кауза искат да свърши, просто защото това им е любимия сериал.
Аз ли, аз си харесвам 1,2,3,4,5,6 сезон със всичките му серии, и си чакам с нетърпение 7, дори и ще се КЕФЯ ако има 8ми.
Peace![]()
ми значи трябва някой много бавен да гледа едни и същи неща всеки сезон и да продължава да му харесва
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
Първоначално написано от xWandereRx
еми да ама нали знаеш,че и ти си част от нас...
ама сеш' ли се, че аз ще спра да го гледам като стане боза, защото искам да ми останат само хубави спомени и мисли за сериалчето
а щом сама казваш, че всичко е въпрос на гледна точка, не мисля, че можеш да кажеш, че някои фенове са фейк
а това, което цитира от коментара ми трябваше да го цитираш до първото многоточие за да разбереш какво искам да каже, не извъртай думите ми![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
Продуцентите на сериала няма да си дават парите, ако знаят, че ще стане прекалено слаб. Спокойно, те се притесняват повече от нас за състоянието на сериала, отколкото ние![]()
Audio ergo sum
те все така казват и си правят сезоните, обаче с еднакви истории
ще видим какво ще стане
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
сериалът ще продължи докато Сам и Дийн застанат на мястото на Боби , а Бен на тяхното място![]()
НИКОГА няма да спра да се кефя!Дори и да свърши, ще почна да си гледам анименцето или отначало да го гледам.
Supernatural never dies!!
при филмите и сериалите всичко е борба за рейтинги,няма рейтинг няма сериал(и все пак леко относително).
Първоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кои са тези измислени фенове?
Първоначално написано от gabri3lla
същите..Първоначално написано от ArrowsOfDeath
И аз съм на принципа всичко докрай.Гледах "Шепот от отвъдното".В началото умирах за него.В последния сезон наистина се изложиха,но това не ми пречи да съм останала с невероятни впечатления от предните сезони.И един слаб такъв няма как да развали кефа от 6 идеални,примерно.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Гледах финала на последния сезон и все ми се струва, 4е в новия сезон Сам и Дийн ще ловуват Кас![]()
![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
hahahhha OMC = Oh my Cas![]()
![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
О, хора, ей ся от тъпотия тръгнах да пиша в Омегле-то и вижте само какво стана![]()
![]()
You: Nina Dobrev?
Stranger: No. Its Castiel.
You: hay Cas
You:
Stranger: Who is this?
You: Elena Gilbert
Stranger: Elena, have you seen Dean?
You: Yes
You: last night
Stranger: Where did he go?
You: in California
You: to kill Sammy
Stranger: Kill Sam? Why?
You: Because he become a demon :/
Stranger: What? how is that possible?
You: I have no idea ;( Im so sad right now. And Castiel now is Lucifer
Stranger: But I am Castiel
You: o_O But.. but
You: How??
Stranger: I don't understand
You: me too.. i'm a stupid human so I think you should tell me. I want my Dean back!!!
You: Cas, bring me Dean back!!!
Stranger: You're Dean? Dean is mine.
You: No he isnt! He is mine bitch now!
You: I hate Demon and Stefan
You: you can take them
Stranger: What- what is a "bitch" and how can it be yours?
You: I want my Dean
You: Bitch, literally, means a female dog.
You: and he belongs to my heart
Stranger: I'm sorry. I cannot find Dean. And if I could I certainly would not give him to you
You: But why? I LOVE HIM!
You: My poor Dean
Stranger: I love him.
You: ;(
Stranger: You were the last person to see him, you know best where he is. I cannot find him because of the branding on his ribs.
You: DAYUM! Now I have to find him by myself!
You: JESUS CHRIST
Stranger: He hasn't been answering his phone. I'm starting to worry
You: For the love of God, Cas, find him! I know you can
You: Me too
You: if he is in trouble? ;(
Stranger: If he is in trouble. Its up to us to save him. Where are you?
You: I'm in Mystic Falls
Stranger: Mystic Falls does not exist
You: Are you shure?
You: Well... WHERE THE HELL AM I?
Stranger: I do not know.
You: Am I in trouble? : ((
Stranger: I hope not
You: Aww.. thank you, Cas. You'r a good man.. err. Angel
Stranger: Thank you. I'm actually God now
You: WHAT? CONGRATS!!!
You: How's that happen?
Stranger: I drank the souls in purgatory
You: I think I start to fall in love with you!
Stranger: You do not know me
You: I know but.. you are a God now.. so
You: It's kind hot
Stranger: Thank you. Dean agrees. The last time I saw him he... well, he finally told me he loves me
You: Aww.. so are you two decide to adopt or have a baby?
Stranger: If I ever find him
You: You will.. I promise!
You: I belive you will find him!
You: I'm with you!
Stranger: Elena, you're lovely, but I must go now
You: Ok
Stranger: Thank you for your help
You: I hope to meet you again
Stranger: I hope so too
You: I will miss you and I will pray for you
Stranger: Goodbye
You: Goodbye ;(
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Не бе не знам тия от дневниците що са толкова лоши...Тия пусти вампири избиха половин град,а Сам и Дийн щяха да се справят с тях за една серия.Добре де,с Деймън за 2![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
hahaaha niceПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
Хора, обърнахте темата на не знам и аз какво.. Разбрахме, че някои са разочаровани, ама стига вече.. Все пак е фен тема - на който не му харесва, да не гледа следващия сезон, ние си го харесваме сякак.. И това, че гледаш сериал от уважение наистина звучи нелепо и адски тъпо - гледаш един сериал, защото ти харесва и ти е интересен, за първи път чувам някой да уважава СЕРИАЛ..
Това беше добро !Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
JENSEN ACKLES![]()