.

Виж резултатите на анкетата: Сам, Дийн или Кастиел ?

Гласували
235. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Дийн

171 72,77%
  • Кастиел

25 10,64%
  • Сам

39 16,60%
Отговор в тема
Страница 34 от 39 ПървиПърви ... 24303132333435363738 ... ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 961
    Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Целият шести сезон (за мен) е като изсмукан от пръстите.
    Точно. Тези дни бях хванала да го дават по ТВ7,3 или 4 сезон мисля,че беше и яко ме хвана носталгията за добрите стари сезони.

ха , аз пък съм си доволна от всичките му сезони, и си чакам следващия с кеф

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от vaniliika
    ха , аз пък съм си доволна от всичките му сезони, и си чакам следващия с кеф
    Подкрепям ! За мен и този сезон беше добър, просто всички бяха разочаровани от първите няколко епизода и си останаха с предубежденията до самия край и няма как да ги убедиш, че същност по - нататък, дори и последният епизод, бяха доста добри и стойностни.. Е, наистина това с Кас да стане Бог беше малко прекалено, но е с определена цел, все пак трябва да има някаква интрига..
    JENSEN ACKLES

Каквото и да направят със сериала, ще продължа да го гледам до самия му край. Не съм от измислените фенове на сериали, които се отказват от нещо, което са гледали толкова години, само защото любимият им герой умрял или сюжета не им харесвал...
    Audio ergo sum

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Каквото и да направят със сериала, ще продължа да го гледам до самия му край. Не съм от измислените фенове на сериали, които се отказват от нещо, което са гледали толкова години, само защото сюжета не им харесвал...
    Разбира се !
    JENSEN ACKLES

Каквото и да направят със сериала, ще продължа да го гледам до самия му край. Не съм от измислените фенове на сериали, които се отказват от нещо, което са гледали толкова години, само защото любимият им герой умрял или сюжета не им харесвал...
    точно казано, и най ми е забавно като ги гледам да пишат "точно защото съм голям фен, искам да го СПРАТ ( ) ,за да не се изложат ;много се разтягал " бла бла бла -> FAKE

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    омг а какви фенове са тези, които искат любимият им сериал да продължава до безкрай и да гледат как с всеки изминал сезон става все по - голяма боза .....
    още 1- 2 сезона на Свръхестествено и ще стане точно това - боза, естествено, че всеки фен иска да го гледа, но да го правят като хората ....
    най - добре след 7ми сезон да го спират, вече всички главни герои умряха по няколко пъти, минаха през Ада, бяха в Рая, биха се с какви ли не чудовища, а в следващия сезон сигурно и с Бог Кас.........
    и аз искам да го гледам, но не и да гледам как го провалят

така, вече може да ме тровите колкото искате, засега не се сещам за нещо друго, което искам да кажа
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

а защо си мислиш,че щом на теб ти се струва "бозаво" значи сериала НАИСТИНА Е БОЗА , нали знаеш,че всичко се свежда до личен вкус. Ха, че като го написа това, имам чувството,че едва ли не режисьора на сериала се изказа.

"омг а какви фенове са тези, които искат любимият им сериал да продължава до безкрай " - тука ме разби, че ако не искам любимия ми сериал да продължи колкото се може повече време, какъв фен съм аз, и да претендирам да го спрат защото, не че не е интересен ама все ще се намерят някакви спецове,доценти, някакви свръх учени (моля ви сега ние не сме като тях) дето да му лепнат клишето "Дързост и красота", как бяха те..ммм АНТИфенове май бяха.

мм да принципно не са само фенове и антифенове, има и едни среднички, дето не знаят защо го гледат, хем ги боли хем ги сърби, нали сега мое мнение , не че нещо просто ми писна да гледам как ГОЛЕМИ ФЕНОВЕ се изписаха тука а 99% от тях в името на добрата кауза искат да свърши, просто защото това им е любимия сериал.

Аз ли, аз си харесвам 1,2,3,4,5,6 сезон със всичките му серии, и си чакам с нетърпение 7, дори и ще се КЕФЯ ако има 8ми .

Peace

Град
    Сатурн
    ми значи трябва някой много бавен да гледа едни и същи неща всеки сезон и да продължава да му харесва
    [ мразим хора! ]

('Дяволско' - А. Далчев)

Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    ми значи трябва някой много бавен да гледа едни и същи неща всеки сезон и да продължава да му харесва

еми да ама нали знаеш,че и ти си част от нас ...

Град
    Сатурн
    ама сеш' ли се, че аз ще спра да го гледам като стане боза, защото искам да ми останат само хубави спомени и мисли за сериалчето

а щом сама казваш, че всичко е въпрос на гледна точка, не мисля, че можеш да кажеш, че някои фенове са фейк

а това, което цитира от коментара ми трябваше да го цитираш до първото многоточие за да разбереш какво искам да каже, не извъртай думите ми
    [ мразим хора! ]

('Дяволско' - А. Далчев)

Продуцентите на сериала няма да си дават парите, ако знаят, че ще стане прекалено слаб. Спокойно, те се притесняват повече от нас за състоянието на сериала, отколкото ние
    Audio ergo sum

Град
    Сатурн
    те все така казват и си правят сезоните, обаче с еднакви истории
    ще видим какво ще стане
    [ мразим хора! ]

('Дяволско' - А. Далчев)

сериалът ще продължи докато Сам и Дийн застанат на мястото на Боби , а Бен на тяхното място

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    НИКОГА няма да спра да се кефя!Дори и да свърши, ще почна да си гледам анименцето или отначало да го гледам.
    Supernatural never dies!!

при филмите и сериалите всичко е борба за рейтинги,няма рейтинг няма сериал(и все пак леко относително).

Супер фен Аватара на gabri3lla

Кои са тези измислени фенове?

Цитирай Първоначално написано от gabri3lla

Кои са тези измислени фенове?
    които се отказват от нещо, което са гледали толкова години, само защото любимият им герой умрял или сюжета не им харесвал.
    същите..

И аз съм на принципа всичко докрай.Гледах "Шепот от отвъдното".В началото умирах за него.В последния сезон наистина се изложиха,но това не ми пречи да съм останала с невероятни впечатления от предните сезони.И един слаб такъв няма как да развали кефа от 6 идеални,примерно.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    Гледах финала на последния сезон и все ми се струва, 4е в новия сезон Сам и Дийн ще ловуват Кас
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Град
    Сатурн

hahahhha OMC = Oh my Cas

[ мразим хора! ]

('Дяволско' - А. Далчев)

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    О, хора, ей ся от тъпотия тръгнах да пиша в Омегле-то и вижте само какво стана

You: Nina Dobrev?
    Stranger: No. Its Castiel.
    You: hay Cas
    You:
    Stranger: Who is this?
    You: Elena Gilbert
    Stranger: Elena, have you seen Dean?
    You: Yes
    You: last night
    Stranger: Where did he go?
    You: in California
    You: to kill Sammy
    Stranger: Kill Sam? Why?
    You: Because he become a demon :/
    Stranger: What? how is that possible?
    You: I have no idea ;( Im so sad right now. And Castiel now is Lucifer
    Stranger: But I am Castiel
    You: o_O But.. but
    You: How??
    Stranger: I don't understand
    You: me too.. i'm a stupid human so I think you should tell me. I want my Dean back!!!
    You: Cas, bring me Dean back!!!
    Stranger: You're Dean? Dean is mine.
    You: No he isnt! He is mine bitch now!
    You: I hate Demon and Stefan
    You: you can take them
    Stranger: What- what is a "bitch" and how can it be yours?
    You: I want my Dean
    You: Bitch, literally, means a female dog.
    You: and he belongs to my heart
    Stranger: I'm sorry. I cannot find Dean. And if I could I certainly would not give him to you
    You: But why? I LOVE HIM!
    You: My poor Dean
    Stranger: I love him.
    You: ;(
    Stranger: You were the last person to see him, you know best where he is. I cannot find him because of the branding on his ribs.
    You: DAYUM! Now I have to find him by myself!
    You: JESUS CHRIST
    Stranger: He hasn't been answering his phone. I'm starting to worry
    You: For the love of God, Cas, find him! I know you can
    You: Me too
    You: if he is in trouble? ;(
    Stranger: If he is in trouble. Its up to us to save him. Where are you?
    You: I'm in Mystic Falls
    Stranger: Mystic Falls does not exist
    You: Are you shure?
    You: Well... WHERE THE HELL AM I?
    Stranger: I do not know.
    You: Am I in trouble? : ((
    Stranger: I hope not
    You: Aww.. thank you, Cas. You'r a good man.. err. Angel
    Stranger: Thank you. I'm actually God now
    You: WHAT? CONGRATS!!!
    You: How's that happen?
    Stranger: I drank the souls in purgatory
    You: I think I start to fall in love with you!
    Stranger: You do not know me
    You: I know but.. you are a God now.. so
    You: It's kind hot
    Stranger: Thank you. Dean agrees. The last time I saw him he... well, he finally told me he loves me
    You: Aww.. so are you two decide to adopt or have a baby?
    Stranger: If I ever find him
    You: You will.. I promise!
    You: I belive you will find him!
    You: I'm with you!
    Stranger: Elena, you're lovely, but I must go now
    You: Ok
    Stranger: Thank you for your help
    You: I hope to meet you again
    Stranger: I hope so too
    You: I will miss you and I will pray for you
    Stranger: Goodbye
    You: Goodbye ;(
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Не бе не знам тия от дневниците що са толкова лоши...Тия пусти вампири избиха половин град,а Сам и Дийн щяха да се справят с тях за една серия.Добре де,с Деймън за 2
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    Сатурн
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Не бе не знам тия от дневниците що са толкова лоши...Тия пусти вампири избиха половин град,а Сам и Дийн щяха да се справят с тях за една серия.Добре де,с Деймън за 2
    hahaaha nice
    [ мразим хора! ]

('Дяволско' - А. Далчев)

Град
    Lovech
    Хора, обърнахте темата на не знам и аз какво.. Разбрахме, че някои са разочаровани, ама стига вече.. Все пак е фен тема - на който не му харесва, да не гледа следващия сезон, ние си го харесваме сякак.. И това, че гледаш сериал от уважение наистина звучи нелепо и адски тъпо - гледаш един сериал, защото ти харесва и ти е интересен, за първи път чувам някой да уважава СЕРИАЛ..

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Това беше добро !
    JENSEN ACKLES

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си