- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Свръхестествено" (Supernatural)
Влюбени сме в характерите,героите,тръпка та...Първоначално написано от Gr0zDan0v
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Обожавам Свръхестествено,следя го от малко време(май месец и половина)и за толкова време изгледах 6-те сезона вси4ките са супер яки само дето ми липсват малко на4алните сезони , когато ловяха всякакви "не6та".Ппоследният епизод на 6-ти сезон беше мноо як (имам предвид 4е беше изненадва6то ,затова го оби4ам сериала 4е не6тото което о4аква6 най малко се слу4ва) ,аз мн се изкефих ,когато Кас им съобщи новината![]()
![]()
![]()
Мъдростта ме преследва, ама аз бягам по-бързо...
Брий:-Какво има скъпи?
Андрю:-Ами Даниел е горе и се опитва да се самоубие....
Брий и Орсън тръгват да търчат към стълбите.
Андрю: Не бързайте, тя не се старае толкова много.
Брий:-Как може да седиш и да играеш тази глупава игра?! Сестра ти се опита да се самоубие! Това не те ли разстройва?
Андрю:-Тя се опита да си пререже вените с лъжица. Колко разстроен искаш да бъда? хаха хаха хаха хаха
Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!
Само 12 дни остават до премиерата!
Аз като гледам промо-снимките и трейлърите за седми сезон, направо ме хваща страх. ;/ Предусещам масово самоубийство, като на всички предсмъртни бележки ще пише просто "Сара Гембъл".
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Бооже, кога беше предния сезон :Х Трябва да си изтегля последните серии пак да си го припомня.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Вижте аватара ми.. днес излезе не е ли странен ?![]()
Все едно Дийн е ангел а Сам дявол.. на такова ми прилича![]()
Да, има нещо таковаПървоначално написано от UNITED2
![]()
Нямам търпение да излезе новия сезон, обаче не знам как ще изтърпя Кас![]()
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
Аз с времето свикнах някак си с мисълта,че Кас няма да е същия и вероятно ще е гад.. трудно ми беше да го преживея след края на сезон 6 но сега много много не ме грее.. по любопитно ми е кой ще да е новия гад,дето никакви средства и оръжия не могат да го сломятЩе е доста отчаян сезон,и се надявам да има по малко "пълнежи" и импровизирани епизоди
![]()
![]()
^^Така е.
Аз искам още един едпизод на снимачната площадкаИначе ми е много гадно за Дийн и Лиса, но със сигурност ще стане нещо.
Женско съм
Нищо няма да стане.. Лиса и Бен започнаха нов живот,Дийн е аут от живота им,нали паметта им е пренастроена![]()
Аз лично се радвам..![]()
Нямам търпение за новият сезон, сега и с Кас стана бая интересно!
Струва ми се ,че смъртта ще подкастри крилцата на Кас![]()
Не остана,хорааа![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Аз пък честно да си кажа с голям интерес чакам новия сезон,но почти всичко съм забравила.Понеже до 6 сезон гледах всичко наведнъж,вече от почването на последния сезон го следях серия по серия,мнооооого ми се объркаха нещата в главата.Дийн в Ада,после се връща,няк'ви дяволи,Краули,Мраули... Смъртта след това,нещо Руби пък преди това.. Сам без душа,пък Господ,ангели...Абе пъъъъъъълна каша!Спомням си само забавните им моменти и на тях най-се радвам и се надявам да има повече от тях в новия сезон.
Първоначално написано от UNITED2
Може някой злодей да ги напдне и да ги дадат. Иначе така е по-добре за Дийн, ще е може би по-спокоен, но все пак..Ще видим, малко остана
Женско съм
Такаааааам....Гледах епизода и имам да кажа само едно нещо по отношение на епизода-WTF?
Сериозно пичове,нищо не схванах![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Приятно бях изненадана.Мислех,че няма да ми хареса,но ми грабна вниманието и определено мисля,че беше хубав епизод.ДАНО да продължават в тая светлина,че няма да мога да изтрая още един 6 сезон.
Много готин старт,тъкмо си мислех,че идиота Кастиел отново е тук ии хоп,появи се невероятна откачалка в неговото тяло![]()
Много загадки пак много нещо..
Вчера го качиха 3 пъти,като хората теглиха различните торенти докато накрая оставиха само единия,за това не е в топа !
Следващата седмица всичко ще си дойде на мястото![]()
Епизода беше много добър... липсва ми предишния Кас, но мисля, че и това ще се нареди с времето. В последните няколко секунди имах чувството, че не говори Кастиел или някакъв Левиатан, а Миша :3
МИШАААААААААААААААААааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ей, само ме спичате тука с някакви слухове, че нямало да участва в 7ми сезон![]()
добър епизод, радвам се, че не Кас не издържа много дълго като Бог, защото наистина щеше да е тъпо цял сезон (примерно) да умуват как да го убият...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Имам чувството, че Левиатан се получава от комбинацията Миша + текила ...
Епизодът беше страхотен. Определено най-доброто начало от Lazarus Rising насам. Огромен поклон за Миша и актьорската му игра, която беше A fuckin' plus. И Смърт, моят личен любимец.Интересно ми е да видя накъде ще го развият. Втори епизод ще го пише Бен Едлънд, любимия ми сценарист. <3
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Наистина много добро начало! След края на 6 сезон, всички очакваха, че цял сезон ще се чудят как да се преборят с Кас в ролята си на новият Бог, но сценаристите си знаят работата и ни изненадаха доста приятноА сега да попитам нещо... Преди 2-3 години бях гледала по ТВ7 май (не си спомням) една серия от някакъв сериал, който много ми приличаше на Свръхестествено, разликата е, че там главният герой е едно момче, тийнейджър, но по същия начин като Дийн и Сам преследва разни същества... Не ме бива много в обясненията, но някой да има някакво предположение за кой сериал може да става въпрос?
![]()
JENSEN ACKLES![]()
SUPERNATURAL НИКОГА НЕ Е БИЛ ПО ИНТЕРЕСЕН !
![]()
След слабия 6-ти сезон,такова завръщане просто съм на 7-мото небе,велик просто,страхотен старт,2 поредни епизода перфектни...
Миналата година в 1-ния ако се разправяше за едно в другия съвсем друго .. взели са си поука.
Наиситна ми е много интересно и просто го обичам този сериал![]()