.

Виж резултатите на анкетата: Сам, Дийн или Кастиел ?

Гласували
235. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Дийн

171 72,77%
  • Кастиел

25 10,64%
  • Сам

39 16,60%
Отговор в тема
Страница 37 от 39 ПървиПърви ... 2733343536373839 ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 961
    Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    SUPERNATURAL НИКОГА НЕ Е БИЛ ПО ИНТЕРЕСЕН !
    След слабия 6-ти сезон,такова завръщане просто съм на 7-мото небе,велик просто,страхотен старт,2 поредни епизода перфектни...
    Миналата година в 1-ния ако се разправяше за едно в другия съвсем друго .. взели са си поука.
    Наиситна ми е много интересно и просто го обичам този сериал
    Щом ти казваш нещо положително, значи определено си знаят работата
    JENSEN ACKLES

След слабия 6-ти сезон,такова завръщане просто съм на 7-мото небе,велик просто,страхотен старт,2 поредни епизода перфектни...
    Миналата година в 1-ния ако се разправяше за едно в другия съвсем друго .. взели са си поука.
    +1

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    [quote="theuntouchable1"]

Макар че на всички не ви е харесал 6 сезон,който аз ужасно много харесах,съм съгласна,че началото е уникално.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    МИШААААААААААААА

нищо, по - добре мъртъв Кас отколкото друг Кас
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Повече от фен Аватара на fanpire
    Абе Кас не може да умре, ще измислят начин сценаристите да го върнат. До сега няколко пъти умираше ама все някак си се връщаше и сега ще е така. Иначе ще е много тъпо без него, нали все някой ще трбва да помага на Дийн, Сам и Боби.
    There's no such thing as too much Supernatural!
    There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Цитирай Първоначално написано от fanpire
    Абе Кас не може да умре, ще измислят начин сценаристите да го върнат. До сега няколко пъти умираше ама все някак си се връщаше и сега ще е така. Иначе ще е много тъпо без него, нали все някой ще трбва да помага на Дийн, Сам и Боби.
    Дай Боже, сценристите да измислят нещо. Кас много го харесвам..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    е дано, ама пък по колко пъти вече умряха всичките и все се връщат ;дд;
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    е дано, ама пък по колко пъти вече умряха всичките и все се връщат ;дд;
    Да бе,тва се зачудих ония ден.Някой знае ли горе-долу бройката на умиранията на Сам,Дийн,Боби и Кастиел
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Гледам темата нещо много замря. Гледахте ли новия епизод, и какво мислите за него? Аз лично се надявах да не се откланят от историята с Левиатаните, ноо шанс... Иначе епизода беше добър. Малко гадно се получи момчето да види майка си умряла, обаче така трябваше да стане. Дийн постъпи правилно. Аа и тези Левиатани излязоха много умни, намериха си начин да ги проследят. Дано в другите епизоди нещата да се развият по-добре за Сам и Дийн. А края на епизода беше неочакван. Знаех,че ще го убие ама по този начин... много брутално си умря човека.
    There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!

Голям фен Аватара на Reall
    Новият епизод е велик! По принцип началото на 7 сезон много ми хареса. Левиатаните ме ужасяват. Много хладнокръвни, гадни, иска ми се да можеха да ги убият. Ние сме свикнали да виждаме Дийн и Сам да побеждават всичко, затова ми е странно.
    А за мен 6 сезон също беше готин. Може и да съм се повлияла от това, че изгледах и шестте сезона наведнъж, ако това е от значение.
    И един въпрос към по-запознатите: това ли е епизода, който Дженсън режисира или не?

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Последният епизод беше повече от ужасен Отначало много ми хареса, реших, че ще ми стане любимият засега за този сезон, но последната сцена тотално го провали. Това беше толкова не в стилът на Дийн. Много тъпо го направиха... А и това с детето :х Нямам думи просто да си изразя разочарованието. Сринаха всичките ми представи за герой, израдени в продължение на 6 сезона, в 3 минути...
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от Reall
    Новият епизод е велик! По принцип началото на 7 сезон много ми хареса. Левиатаните ме ужасяват. Много хладнокръвни, гадни, иска ми се да можеха да ги убият. Ние сме свикнали да виждаме Дийн и Сам да побеждават всичко, затова ми е странно.
    А за мен 6 сезон също беше готин. Може и да съм се повлияла от това, че изгледах и шестте сезона наведнъж, ако това е от значение.
    И един въпрос към по-запознатите: това ли е епизода, който Дженсън режисира или не?
    Да този епизод беше режисиран от Дженсън. Между другото аз също изгледах 6те сезона наведнъж през лятото и много ми харесаха всичките и се учудих като видях че има доста отрицателни коментари за шести сезон. ;Д

А към по-горния коментар. Защо това да не е в стила на Дийн? Точно обратното това е в стила на Дийн. Сам винаги е бил състрадателен и затова не уби Ейми, докато Дийн винаги е бил повече като Джон - ловец. А за хлапето какво се очакваше да убие и него ли? Той го попита дали е убивал някой и като разбра,че не е го остави жив. Но все пак му каза да го потърси след няколко години може би си има планове да убие и него защото знае,че няма вечно да е хлапе и след време все ще се наложи да убие някого за да се нахрани. Пък и детето със сигурност ще го потърси за да отмъсти за майка си и тогава Дийн ще го убие и готово. Според мен Дийн си знае работата. И все пак Дийн си е Дийн, сценаристите никога няма да могат да ми развалят представите за него като герой.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Офф аз още наваксвааам...На 4ти сезоон съм в началото... сйдхгаксдгйсйкдгсдй ИСКАМ ДА ГЛЕДАМ 7МИ СЕЗООООН

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Точно пък в последните сезони Дийн е по-състрадателен. А и има семейство, би трябвало да разбере. И той би убил невинен човек за брат си или за детето си.. А и друг път е пускал разни същества...
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Последният епизод беше повече от ужасен Отначало много ми хареса, реших, че ще ми стане любимият засега за този сезон, но последната сцена тотално го провали. Това беше толкова не в стилът на Дийн. Много тъпо го направиха... А и това с детето :х Нямам думи просто да си изразя разочарованието. Сринаха всичките ми представи за герой, израдени в продължение на 6 сезона, в 3 минути...
    За Бога, да.
    Освен тоя край, епизодът беше хубав. Адмирации към Дженсън за режисурата и към малкия Колин Форд за играта му. Джаред отново, както винаги, на ниво, историята ми беше леко скучна, а ако Сара Гембъл съсипе още един любим мой герой, официално ще бойкотирам тоя сезон.
    When you awaken in the morning’s hush
    I am the swift uplifting rush
    Of quiet birds in circling flight.

I am the soft starlight at night.
    Do not stand at my grave and cry,
    I am not there; I did not die.

ехх много замря темата .. от няколко епизода няма отговори .. няма ли фен0ве тука . . ?
    Живей .. дивей и всичко ще бъде .. o0k ! ;]]]

Фенове много ... просто не е излязъл нов епизод ... за сега сме до 7 епизод ... очаквам с нетърпение новия 8 епизод ...Дийн е невероятен

Сериалчето е приятно, но специалните ефекти са доста зле.

Голям фен Аватара на ex7azy
    Хорааа, темата умря!!
    Колкото до 9 епизод - хареса ми, но без Кас ми е някакво много странно!
    И аз изгледах всички сезони на веднъж и свикнах с него и сега като го няма ми е многооо гадно!
    Не е реално как съм ревала когато умря и Дийн извади палтото му от водата .. Знаете ли дали той ще се върне??
    Ааа.. за малко да забравя - ОМГ.. Боби ще умре ли ( не че ми пука особено, но ще е гадно за любимия ми Дийн??

Ето няколко поздравчета за всички фенки на Кас и Дийн ( заедно)!
    http://www.youtube.com/watch?v=_9oX55a7Ylw
    http://www.youtube.com/watch?v=n0ZE9Fubg9M
    и ето още едно .. което не е чак толкова за тях двамата ( има и за Сам )
    http://www.youtube.com/watch?v=8CcfcdmJgRI&NR=1!
    Can't get you outta my mind

Цитирай Първоначално написано от ex7azy
    Хорааа, темата умря!!
    И аз изгледах всички сезони на веднъж и свикнах с него и сега като го няма ми е многооо гадно!
    Не е реално как съм ревала когато умря и Дийн извади палтото му от водата .. Знаете ли дали той ще се върне??
    Ааа.. за малко да забравя - ОМГ.. Боби ще умре ли ( не че ми пука особено, но ще е гадно за любимия ми Дийн??

и ето още едно .. което не е чак толкова за тях двамата ( има и за Сам )!

ехх , направо ми взе думите ..
    Живей .. дивей и всичко ще бъде .. o0k ! ;]]]

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Няма начин Боби да умре...Първо Кас после Боби. Няма начин. Пък и аз си имам тва чувство че Кас ще го върнат. Вярвам в това.
    Иначе кво по дяволите стана с Бебчетооо? Кво стана с Импалата??!??!?!?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от ex7azy
    Хорааа, темата умря!!

и ето още едно .. което не е чак толкова за тях двамата ( има и за Сам )!
    не гледам supernatural ,супер много му се кефя ,ама просто нямам време да го гледам гледала съм само няколо епизода от 1 сезон.малко неуместен въпрос ще ти задам ама касиел и дийн гейове ли са в сериала ? питам заради клипа или нещо съм се объркала

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    ^ Не, не са гейове.

А мен още ме е яд за Кас. Дано го върнат. Пък ако Боби умре, просто... ама не вярвам, де, няма да избият всички.
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си