.

Виж резултатите на анкетата: Сам, Дийн или Кастиел ?

Гласували
235. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Дийн

171 72,77%
  • Кастиел

25 10,64%
  • Сам

39 16,60%
Отговор в тема
Страница 5 от 39 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 961
    Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Малии днес си припомних 1-ви епизод
    К'ви са млади Сам и Дийн,ии все още не играят така както сега определено има развитие в тия 5 години
    И аз през последните 1-2 седмици си превъртам 1 сеон,големи са ми сладури.Някви невинни
    Точно
    Аааа имам новини относно сериала !!!
    Лиса ще я има почти в целия 6-ти сезон !!! Харесвам я но искам да гледам оня пич Дийн който пие,ходи по мацки и прави каквото си иска а не задомен идиот
    ъЪъ друго амии,ЩЕ има 7-ми сезон почти сигурно е,абе направо си е сигурно ама айде..
    Все още не се знае но,изглежда Сам който се върна в 5-ти сезон не е на 100% той,по скоро е някой който е в тялото на Сам
    Иии последно няколко снимки от снимките на 5-ти епизод
    http://www.spoilertv.com/2010/08/sup...et-photos.html

Повече от фен Аватара на Hayden
    Град
    В облаците
    Най страхотният сериал просто невероятен никои друг не сам следял с интерес така както този колкото до края на 5 сезон еми интересно беше ама да ни остават близо 5 месеца да чакаме и да се чудим кфо е станало... аз четох някаде че в новият сезон Сам тоест Джаред Падалеки напуска сериала - заменят го с друг акртъор но незнам колко е вярно ,а и че ще добавят появяването на Христос ... но колко е вярно това също незнам чакам с нетурпение по малко от 1 месец остава и нямам търпение BTW Heroes също е добър сериал които излиза наравно с Supernatural през септември ще пада яко гледане ;] !!! Преди време имаще нешо като подписка в интернет да поканят Джейсън и Джаред в България ама имаше прекалено малко хора за което много съжелявам, но явно толкова малко са истинските фенове на сериала ...

Град
    Памплона
    Цитирай Първоначално написано от Hayden
    Най страхотният сериал просто невероятен никои друг не сам следял с интерес така както този колкото до края на 5 сезон еми интересно беше ама да ни остават близо 5 месеца да чакаме и да се чудим кфо е станало... аз четох някаде че в новият сезон Сам тоест Джаред Падалеки напуска сериала - заменят го с друг акртъор но незнам колко е вярно ,а и че ще добавят появяването на Христос ... но колко е вярно това също незнам чакам с нетурпение по малко от 1 месец остава и нямам търпение BTW Heroes също е добър сериал които излиза наравно с Supernatural през септември ще пада яко гледане ;] !!! Преди време имаще нешо като подписка в интернет да поканят Джейсън и Джаред в България ама имаше прекалено малко хора за което много съжелявам, но явно толкова малко са истинските фенове на сериала ...
    Т'ва беше най големия виц човече мерси.. Щели Христос да покажат Историята за бог,ангели и демони ПРИКЛЮЧИ !!! Новия сезон ще е с нова история,Кастиел ще участва защото е приет много добре от зиретелите и вече свикнахме с него и просто ще играе няк'ва роля
    Т'ва за подписката мнного малко хора знаят за нея и за това не е подписана Ама както и да е... Ааа инъче имаше такива слухове,че Джаред няма да участва но за щастие се оказаха неверни,така че споко
    Йеей септеври е велик месе просто,Герои,Свръхестестве но,Дневниците на вампира... ЛИСТОПАД шегувам се

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    ^ Не знам за Христос, но ще има епизод, в който си правят ташак със "Здрач"
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Памплона
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    ^ Не знам за Христос, но ще има епизод, в който си правят ташак със "Здрач"
    Верно ? Еее ако е така ше е супер сигурно
    Дано не стане прекалено бозаво

Град
    Lovech
    Да, и аз се надявам на това.. а колкото до това с Лиса - .. то тогава Дийн ще е адски скучен в тоя сезон то ако не си е ония мъжкар дет пуска лафчета, постоянно забива мацки и си ходи където си иска, не е същото
    JENSEN ACKLES

Град
    Памплона
    Т'ва са само слухове
    Сега пък,четох,че ще участва само в първите 8 епизода
    Да се чуди на к'во да вярва човек,все тая той Дийн и преди обичаше Лиса и беше готов на всичко за нея ама си ходеше и по други Нищо не пречи всичко да си е както преди и от време на време да чува,че Лиса я е нападнал нек'ъв дух и той трябва да и де да го прогони

Град
    Lovech
    Еми дори и така да е.. едно е Дийн с Лиса, друго си е Дийн без Лиса той може да я е обичал, ама поне не живееха заедно а колкото до "Здрач" - това не мога даже да си го представяя.. ще е просто разбивация
    JENSEN ACKLES

Мега фен
    Само като видях заглавието на темата, се сетих за теб.

Град
    Lovech
    Хахахахаха ! Е НЕЕ ! Докато се сетяя кой, какво, защоо.. Еми така е, кой друг ще направи такава хубава темичка за НАЙ - ЯКИЯ сериал и НААААЙ - ХУБАВИЯ актьор, ако не аз..
    JENSEN ACKLES

Цитирай Първоначално написано от Aysell
    Хахахахаха ! Е НЕЕ ! Докато се сетяя кой, какво, защоо.. Еми така е, кой друг ще направи такава хубава темичка за НАЙ - ЯКИЯ сериал и НААААЙ - ХУБАВИЯ актьор, ако не аз..
    Ама много гадно пренебрегваш Сам Първоначално и аз си харесах повече Дийн,даже на външен вид още си ме радва повече,обаче характера на перносажа на Сам повече ми допада.Никой нормален човек няма да умира и да тръгне да забива медицинската сестра,примерно.Общо взето Сам е сериозния и отговорния драматичен герой,а Дийн му е противоположността за това ни кефи толкова.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    Памплона
    Всички пренабрегват Сам а той не го заслужава Не знам за външния вид но той опрделено е сериозния и по някога ми допада повече от Дийн,но като цяло през повечето време Дийн си е човека,забавен е и той прави якото шоу !!!
    Междувременно изгледа Дневниците на Вампира Страхотен сериал !!! Катрин
    Тая вечер почвам Герои и мисля до обяд да приключа със първи сезон

Град
    Пловдив
    Ох Дийн , Дийн , Дийннннн ... обичам го!!!

Град
    Памплона
    Ех тоя Дийн ееей..
    Ако Джаред се откаже пак ще продължат сериала,всички са луднали по Дийн,достатъчно е да срещне някой братовчед или приятел с който да е като брат и всичко става както преди
    Лично за мене без Джаред не би било същото

Град
    Lovech
    Е то няма, ама важното е, че Дженсън ще си е там иначе не го пренебрегвам, но просто Дийн ме кефи хиляди пъти повече вярно, че Сам е по - отговорен, сериозен и т.н., но както някой каза ДИЙН ПРАВИ ШОУТО ! а колкото до "Дневниците на вампира" аз отдавна го изгледах, та даже и "Малки сладки лъжкини".. и дори с една приятелка намерихме Нина Добрев във Фейсбук, но истинския профил и й писахме писма и тя пък взе, че ни отговори и днес видях, че вече има връзка с Иън (във филма - Деймън) .. но както и да е - тази тема е за друго ;д.. та исках да кажа: и Сам си го бива и е симпатичен, но лично за мен Дийн е върха !
    JENSEN ACKLES

Щом всички сте за ДийнчУ,аз вземам Сам.

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от RY
    Щом всички сте за ДийнчУ,аз вземам Сам.
    .. Твой е, бебс
    JENSEN ACKLES

Suit yourself, ladies, Кас си е само мой, доволна съм.
    When you awaken in the morning’s hush
    I am the swift uplifting rush
    Of quiet birds in circling flight.

I am the soft starlight at night.
    Do not stand at my grave and cry,
    I am not there; I did not die.

Град
    Lovech
    Готови сме - уредихме се
    JENSEN ACKLES

Град
    Памплона
    Аз пък си искам русата Руби
    И черната няма да откажа де
    Пък и Лиса си я бива
    Искам да пия кръвта от двете рубита

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Аз пък си искам русата Руби
    И черната няма да откажа де
    Пък и Лиса си я бива
    Искам да пия кръвта от двете рубита
    Xaxaa Обаче "русата Руби" и аз я признавам ! Голяма е мацка
    JENSEN ACKLES

Е то няма, ама важното е, че Дженсън ще си е там иначе не го пренебрегвам, но просто Дийн ме кефи хиляди пъти повече вярно, че Сам е по - отговорен, сериозен и т.н., но както някой каза ДИЙН ПРАВИ ШОУТО ! а колкото до "Дневниците на вампира" аз отдавна го изгледах, та даже и "Малки сладки лъжкини".. и дори с една приятелка намерихме Нина Добрев във Фейсбук, но истинския профил и й писахме писма и тя пък взе, че ни отговори и днес видях, че вече има връзка с Иън (във филма - Деймън) .. но както и да е - тази тема е за друго ;д.. та исках да кажа: и Сам си го бива и е симпатичен, но лично за мен Дийн е върха !
    за профила на Нина не е Нина :Д фейк е, защото в туитър [който е 7643445534% истински] беше писала, че няма фейсбук/преди е имала ама вече не го ползва нещо такова + това тая фейсбучната нина :Д копира от туитъра на нина сичко и копи пейст ;д/ иначе и аз си писах с "Нина", а някой я беше накарал да напише на бг "аз съм истинската нина" и беше преведено с гугъл преводача :Д

и да не е офф топик SUPERNATURAL един от любимите ми сериали [/img]

Стига с тая Нина бе. :Д
    Как се казва актрисата,която играе Елън и онази жена,която се опита да се свърже с Кастиел,но ослепя?

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от vampireee
    за профила на Нина не е Нина :Д фейк е, защото в туитър [който е 7643445534% истински] беше писала, че няма фейсбук/преди е имала ама вече не го ползва нещо такова + това тая фейсбучната нина :Д копира от туитъра на нина сичко и копи пейст ;д/ иначе и аз си писах с "Нина", а някой я беше накарал да напише на бг "аз съм истинската нина" и беше преведено с гугъл преводача :Д

и да не е офф топик SUPERNATURAL един от любимите ми сериали [/img]
    Eм то тогава и на Иън не е истински и на останалите.. така ли ? ;д.. дори и на Стивън ? ебаси - НЕ Е ЧЕСТНО !
    JENSEN ACKLES

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от RY
    Стига с тая Нина бе. :Д
    Как се казва актрисата,която играе Елън и онази жена,която се опита да се свърже с Кастиел,но ослепя?
    Не знам.. напиши в Google Supernatural и името й в филма и би трябвало да ти излезе нещо
    JENSEN ACKLES

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си