- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Свръхестествено" (Supernatural)
Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Точно
![]()
Аааа имам новини относно сериала !!!
Лиса ще я има почти в целия 6-ти сезон !!!Харесвам я но искам да гледам оня пич Дийн който пие,ходи по мацки и прави каквото си иска а не задомен идиот
![]()
![]()
![]()
ъЪъ друго амии,ЩЕ има 7-ми сезон почти сигурно е,абе направо си е сигурно ама айде..![]()
Все още не се знае но,изглежда Сам който се върна в 5-ти сезон не е на 100% той,по скоро е някой който е в тялото на Сам![]()
![]()
Иии последно няколко снимки от снимките на 5-ти епизод![]()
http://www.spoilertv.com/2010/08/sup...et-photos.html
![]()
![]()
![]()
Най страхотният сериал просто невероятен никои друг не сам следял с интерес така както този колкото до края на 5 сезон еми интересно беше ама да ни остават близо 5 месеца да чакаме и да се чудим кфо е станало... аз четох някаде че в новият сезон Сам тоест Джаред Падалеки напуска сериала - заменят го с друг акртъор но незнам колко е вярно ,а и че ще добавят появяването на Христос ... но колко е вярно това също незнамчакам с нетурпение по малко от 1 месец остава и нямам търпение BTW Heroes също е добър сериал които излиза наравно с Supernatural през септември ще пада яко гледане ;] !!! Преди време имаще нешо като подписка в интернет да поканят Джейсън и Джаред в България ама имаше прекалено малко хора за което много съжелявам, но явно толкова малко са истинските фенове на сериала ...
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Hayden
![]()
![]()
Т'ва беше най големия виц човече мерси..
Щели Христос да покажат
Историята за бог,ангели и демони ПРИКЛЮЧИ !!! Новия сезон ще е с нова история,Кастиел ще участва защото е приет много добре от зиретелите и вече свикнахме с него и просто ще играе няк'ва роля
![]()
Т'ва за подписката мнного малко хора знаят за нея и за това не е подписанаАма както и да е... Ааа инъче имаше такива слухове,че Джаред няма да участва но за щастие се оказаха неверни,така че споко
![]()
Йеей септеври е велик месе просто,Герои,Свръхестестве но,Дневниците на вампира... ЛИСТОПАД![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
шегувам се
![]()
^ Не знам за Христос, но ще има епизод, в който си правят ташак със "Здрач"![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от LadyDi
Верно ? Еее ако е така ше е супер сигурно
![]()
Дано не стане прекалено бозаво![]()
Да, и аз се надявам на това.. а колкото до това с Лиса -.. то тогава Дийн ще е адски скучен в тоя сезон
то ако не си е ония мъжкар дет пуска лафчета, постоянно забива мацки и си ходи където си иска, не е същото
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Т'ва са само слухове![]()
Сега пък,четох,че ще участва само в първите 8 епизода![]()
Да се чуди на к'во да вярва човек,все тая той Дийн и преди обичаше Лиса и беше готов на всичко за нея ама си ходеше и по другиНищо не пречи всичко да си е както преди и от време на време да чува,че Лиса я е нападнал нек'ъв дух и той трябва да и де да го прогони
![]()
Еми дори и така да е.. едно е Дийн с Лиса, друго си е Дийн без Лисатой може да я е обичал, ама поне не живееха заедно
![]()
а колкото до "Здрач" - това не мога даже да си го представяя.. ще е просто разбивация
![]()
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Само като видях заглавието на темата, се сетих за теб.![]()
![]()
Хахахахаха ! Е НЕЕ !Докато се сетяя кой, какво, защоо..
Еми така е, кой друг ще направи такава хубава темичка за НАЙ - ЯКИЯ сериал и НААААЙ - ХУБАВИЯ актьор, ако не аз..
![]()
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Ама много гадно пренебрегваш СамПървоначално написано от Aysell
Първоначално и аз си харесах повече Дийн,даже на външен вид още си ме радва повече,обаче характера на перносажа на Сам повече ми допада.Никой нормален човек няма да умира и да тръгне да забива медицинската сестра,примерно.Общо взето Сам е сериозния и отговорния драматичен герой,а Дийн му е противоположността за това ни кефи толкова.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Всички пренабрегват Сам а той не го заслужава
Не знам за външния вид но той опрделено е сериозния и по някога ми допада повече от Дийн,но като цяло през повечето време Дийн си е човека,забавен е и той прави якото шоу !!!
![]()
![]()
![]()
Междувременно изгледа Дневниците на ВампираСтрахотен сериал !!! Катрин
![]()
![]()
![]()
Тая вечер почвам Герои и мисля до обяд да приключа със първи сезон![]()
Ех тоя Дийн ееей..![]()
Ако Джаред се откаже пак ще продължат сериала,всички са луднали по Дийн,достатъчно е да срещне някой братовчед или приятел с който да е като брат и всичко става както преди![]()
Лично за мене без Джаред не би било същото![]()
Е то няма, ама важното е, че Дженсън ще си е таминаче не го пренебрегвам, но просто Дийн ме кефи хиляди пъти повече
вярно, че Сам е по - отговорен, сериозен и т.н., но както някой каза ДИЙН ПРАВИ ШОУТО !
а колкото до "Дневниците на вампира" аз отдавна го изгледах, та даже и "Малки сладки лъжкини".. и дори с една приятелка намерихме Нина Добрев във Фейсбук, но истинския профил и й писахме писма и тя пък взе, че ни отговори
и днес видях, че вече има връзка с Иън (във филма - Деймън) .. но както и да е - тази тема е за друго ;д.. та исках да кажа: и Сам си го бива и е симпатичен, но лично за мен Дийн е върха !
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Първоначално написано от RY
.. Твой е, бебс
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Suit yourself, ladies, Кас си е само мой, доволна съм.![]()
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Аз пък си искам русата Руби![]()
И черната няма да откажа де![]()
Пък и Лиса си я бива![]()
Искам да пия кръвта от двете рубита![]()
XaxaaПървоначално написано от UNITED2
Обаче "русата Руби" и аз я признавам ! Голяма е мацка
![]()
JENSEN ACKLES![]()
за профила на Нина не е Нина :Д фейк е, защото в туитър [който е 7643445534% истински]Първоначално написано от Aysell
беше писала, че няма фейсбук/преди е имала ама вече не го ползва нещо такова + това тая фейсбучната нина :Д копира от туитъра на нина сичко и копи пейст ;д/ иначе и аз си писах с "Нина", а някой я беше накарал да напише на бг "аз съм истинската нина" и беше преведено с гугъл преводача :Д
и да не е офф топик SUPERNATURAL един от любимите ми сериали![]()
[/img]
Стига с тая Нина бе. :Д
Как се казва актрисата,която играе Елън и онази жена,която се опита да се свърже с Кастиел,но ослепя?
Eм то тогава и на Иън не е истински и на останалите.. така ли ?Първоначално написано от vampireee
;д.. дори и на Стивън ?
![]()
![]()
![]()
ебаси - НЕ Е ЧЕСТНО !
![]()
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Не знам.. напиши в Google Supernatural и името й в филма и би трябвало да ти излезе нещоПървоначално написано от RY
![]()
JENSEN ACKLES![]()