- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Свръхестествено" (Supernatural)
Бахти не ми се умира,не искам 3-та световнаПоне да е когато свърши 6-ти сезон на свръхестествено иначе ще умра с отворени очи
![]()
Първоначално написано от UNITED2
![]()
![]()
Иначе един сезон за колко горе-долу време се излъчва? Защото сега ги гледам на готово и не съм следяла,когато са ги давали по телевизията.
Kaто почне през септември та чааааааааааак май месец приключваПървоначално написано от RY
![]()
Ооо,ще се карамеПървоначално написано от Aysell
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Чак до май месец..Тъкмо цялата учебна година. :Д
Ще се караме,ок.![]()
![]()
Traci Dinwiddie играе Pamela, която ослепя.Първоначално написано от RY
Samantha Ferris играе Ellen.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да бе, много гадно така.. и аз досега ги гледах на готово и сега ще трябва цяла година да чакам до последния епизод![]()
А иначе какви 3ти световни ви вълнуват, бе ?!
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Не знам за какво ще се карате, но важно е кой води ;d : Дийн ( 84% )Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
JENSEN ACKLES![]()
ОФИЦИАЛНО 1-ви епизод от 4-ти сезон ми е любимТия дни си ги припомнях и осъзнах,че е така
На вас кой ви е ?
Просто в тоя епизод има толкова много мистерия,различни ситуации и изненади,че направо нямам думи а и се появява Кастиел-чо
![]()
![]()
На мен попринцип много ми харесват тези: със заешкото краче, мистериозното място и призрачната болест.. Но любим ми е последния епизод на 5ти сезон - адски е драматичен и най - добре се показва връзката между Дийн и СамПървоначално написано от UNITED2
![]()
JENSEN ACKLES![]()
20ти епизод от четвърти сезон - The Rapture. Може би тогава осъзнах, че Кас ми е любимият герой в сериала. :) Това е единственият епизод от сериала (освен Swan Song), на който съм плакала много. Краят също беше много як - един от най-любимите ми моменти. Абе това е Епизодът за мен просто. :)
The End също беше много идеен и готино направен ... ако изключим, че от бъдещите образи на всички, май само Чък ми хареса. ;D Но си имаше доста епични моменти, плюс това Джаред Падалеки + бял костюм = LOVELOVELOVE ♥
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Хаха, да.. това сигурно ще е и последния път, в който го виждаме в БЯЛ костюм.. все пак нито Ф.Б.Р., нито здравните служби, нито на каквито и други да се правят се обличат с такива.. Но на мен по ми допадат с черните.. с белия ми е като някое богаташчеПървоначално написано от Zorin
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Само аз ли обожавам сериите със фейк фокусника![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
С Гейб? Ооо, той е велик.Има слухове, че ще се връща в шести сезон, хайде дано. <3
"This is me. Standing up.
And this is me. Lying down."
Но на мен любимото ми е как казва на Луцифер: "Lucy, I'm home!" :]
Абе много е як Гейбриъл, много ми беше гадно като го убиха.
Гей-бръил ?![]()
Самия фокусник ми беше противен но епизодите в които той участваше цепят мрака
Особено оня когато Сам трябваше да имитира лекарство против херпеси
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма такъв смях
![]()
![]()
![]()
Аз искам Руби да се завърне по някакъв начин
![]()
Да, наистина.. самия актьор не ме кефи, но ролята е якаПървоначално написано от UNITED2
А аз Руби не я искам ;д.. Смисъл първата актриса, русата, беше готина, но тая втората ( по настояще и съпруга на Джаред
) ми е противна
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Ми и двете рубита ме кефят ама няма да се разсърдя ако е в ново тяло![]()
О да, и аз - ОПРЕДЕЛЕНО !Първоначално написано от UNITED2
Е, не, първата е на светлинни години пред втората.. адски е красива, докато в оная има нещо противно
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Кейти Касиди беше по-готина като Руби. Женевив Кортес има странна уста. It's creepy. :|
Току-що гледах осми епизод от петия сезон- "Смяна на каналите"..Новият ми любим епизод.![]()