.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Lestat357
    Guest
    Браво, Цвети!

Мен едно време ме скъсаха, та плащах допълнителни часове и т.н. Бях без вина виновен, не е важно. Много хубаво, че си успяла да си ги спестиш тези отлаганици.

Безаварийно шофиране ти пожелавам! Сега е празна София, започвай да тренираш градско паркиране.;] Ще ти потрябва само след месец. С четириврата кола ще бъдеш, надявам се и без парктроник? И Форд Пума става на първо време, но е много малък, че и нисък. Следи си внимателно габаритите (за около 1000-2000км се привиква напълно, такива са ми впечатленията) и не забравяй на магистрала, като задминаваш, да се прибираш винаги. Вчера се връщах към София (от Плд я хванах) и тази грешка я допускат масово все така, предпоставка е за сериозни ПТП. Много дразнещо, освен всичко друго. Ааа, да, силно се съмнявам, ама да си кажа - да не си лепнеш някаква удивителна отзад на колата. Тези 'млад шофьор'. Никой няма да я вземе предвид, само ще те освиркват допълнително с нея. Не съм слагал аз, ама имам наблюдения.

p.s.: Имаш огромен напредък от края на миналата година.p

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    благодаря ти, колата няма да е пума- продадохме я преди няколко месеца, а тойота ярис-малка, удобна и икономична какво повече мога да искам.

между другото като че ли хората около мен се радват повече, аз още не мога да го осъзная ))

за какъв напредък говориш, в шофирането ли? :Р
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Lestat357
    Guest
    Шофирането имах предвид, какво друго?) Вече не биха ни гледали странно задрямалите чичковци от охраната на CCS, сигурен съм.>

Ярис са сполучливи след 2003-та по принцип. Тези след 2005-та пък ме радват даже и мен. Направи си една разходка по E-79, дори без причина. Сега ще видиш на практика кои неща от преподаваното не са приложими без съответните обозначителни знаци върху колата, хаха. И провери хубаво дали имаш ръкавици (продават ги из бензиностанциите), съотв. кръстат френски ключ за гуми и крик, който знаеш как да сглобиш, преди да тръгнеш на дълъг път. Понякога в София се заяждат за включени фарове в предната броня, дори когато не са в режим за мъгла, на дълъг път задължително и тях (ако има колата) и фаровете на къси. После ще ти драсна л.с. за още нещица, да не разводняваме темата.

Е, като завършиш отлично и те приемат право ще се радваш повече, книжка взeма всеки. Но е много хубаво, че си успяла от първия път, а и по-рано - по-добре, щом има кола. Като си я вземеш и си я добавиш в портфейла, ще се зарадваш и ти.))

http://www.youtube.com/watch?v=Ldyx3KHOFXw

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Честито (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си