.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите

Незнам какво да правяяяя... ;(

Здравейте...ъм моят проблем е следният (същност дали незнам, че трябва да считам това за проблем) ;д Ами аз и едни мои две най-добри приятелки си имаме както повечето хора фейсбоок и там има едни момчета ииии.....с тях веднъж се видяхме в моят квартал и единия от тях поиска скайпа на мойта фр. Иии лошото е обаче че те и двамата си имат гаджета а чуйте какво стана: Един ден трите бяхме на басейна Дианабад и предния ден те питаха приятелката ми по фб-а къде точно ще ходим и те взеха че дойдоха направооооо си умряхме от срам та такм те ни видяха ние им махнахме и това беше. Az вече от няколко дни си пиша с единия и ми изгледа супер забавен, и те решиха да ни поканят на басейн за утре (сряда) и сега казано честно мнооооогооооо ме е срам и въобще сиии нямам на идея за какво да си говорим акто дойдат а и тъпото е че най-вероятно гаджетата им не знаят и ако разберат може и да ни намразят ии mi e super притеснено ;дд искам хелп за утре и мерсиии

Мега фен Аватара на sasha_90
    Първо се научи да пишеш и подреждаш правилно изреченията си.После мисли за момчета,но само за тези,които са свободни!

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Първо се научи да пишеш и подреждаш правилно изреченията си.После мисли за момчета,но само за тези,които са свободни!

Съгласна съм......Не подливайте вода на мацките...
    най-щастливата :PpP

Супер фен Аватара на spopi
    То да ви намразят да ти е най-малкия проблем а не да ви потроши някой батко.Ми като дойдат си говорете какво ти дойде на ум.

Град
    Света На Мечтите
    ама аз дори се дърпах и им викам ( на приятелките ми) че те си имат гаджета и ще е супер тъпо ако така напраим ама се пак те ни поканиха и няя да праим нищо смис простп ще сме на басейн

Куца ти езика..

Към въпроса.. еми малко е тъпо след като си имат приятелки,да тръгнете на басейн с тях,(но това си е ваш избор), щом те искат да ходите на басейн няма лошо.. но после ако гаджетата им раберат.. и им вдигнат скандали на тях, и те се оправдаят,че сте ги накарали.. (но това да не ви бърка,защото неможете да накарате някой на сила да дойде с вас) иначе може да си говорите за много теми.. но надали вас ще ви вълнуват мотори и коли а пък тях .. лакове и дрехи различни теми.. но не прекалявай те с флиртовете успех :P

Град
    Света На Мечтите
    еми съжалявам за езика защото попринцип не пиша на кирилица и ако има грешки се извинявам ааами те са sk8uri и не ги вълнуват коли и мотори ;д а същност от скоро време аз и моите фр танцуваме DnB и той мн ни се кефи че го практикуваме и викааа че можел някой ден да ни учи на живоо ии такам та може ли още някакви идеи за това как да премахна срама сй

Трябва да си нахакана.. не трябва да си толкова свита и скромна .. незабравяй,че скромността е за хора без други качества.. трябва да им привлечеш вниманието.. трябва постоянно да говориш,независимо за какво ... както се казва трябва да си "дървен философ" не се свивай зад някой приятелка и само да мълчиш..ами се намесвай в разговорите, карай ги да се смеят

Град
    Света На Мечтите
    хей мерси много

Как се радваш само, ахахахахха.
    Няма кво да се тревожиш. Смисъл, бъди естествена, не показвай прекалено повърхностно мислене и по-добре си замълчи, когато няма какво да кажеш(обратно на това, което другите те посъветваха). Колкото до момчетата - те са виновни, че свалят други(т.е вас) при все, че си имат приятелки. Аз лично не бих се вряла там, където вече са създадени някакви отношения, но всеки е различен.

Град
    Света На Мечтите
    всъщност и аз се учудих че ни поканах при условие че вече са "обвързани"

Няма кво да се учудваш, такива хора щъкат навсякъде.
    От теб зависи дали ще ги допуснеш до себе си, или не.
    И всъщност, как разбра, че ''имали гаджета''? Накрая да не се окаже, че момчетата са свободни, а ти си се подвела по хорските приказки.

Град
    Света На Мечтите
    ми имат снимки детс е целуват с тях, постоянно си пращат прегръдки,целувки и тем подобни... ааа и си пише че са обвързани с тях но дори и да ми кажат че ме харесват коет ще бъде хипер тъпо от тяхна страна аз не съм поредното момиче което ще хванат на въдицата ;x

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    но дори и да ми кажат че ме харесват коет ще бъде хипер тъпо от тяхна страна аз не съм поредното момиче което ще хванат на въдицата ;x
    Така както гледам натам са се запътили нещата.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Град
    Света На Мечтите
    охх не знам и аз точно кво да правя

Авторке.. не позволявай да си поредната в списъка им

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Авторке накрая най-много да си поредната бройка на някое от момчетата, а приятелките им да искат да те удавят в басейна. Стегни се, какво се занимаваш с такива хора?
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Град
    Света На Мечтите
    добре ама не разбирам защо всички мислите че съм тръгнала още днеска да си стваме гаджета смис той и без тва вече си има а и аз не го хар мн и просто отиваме на басейн

Голям фен Аватара на LeDa
    Чакаййй .. покана във ФейсБук ли ти е пратил за басейн .. Божеее .. тоя интернет свят .. че на мене секи втори ми праща,както и аз,тва значи ли,че ще ставамее гаджетаа ........... ако съм момче,леко ще ме уплашиш .. просто те е поканил на басейн,за бога .

Обичам те !

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    избръсни се, утре ше ти излене късмета мейна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Света На Мечтите
    аааа целият ми корем е на топка толкова ме е страх да не получа "пристъп на притесение" и да се сдухам тотално

Ти пък ако се сдухаш от нещо такова... по-добре да се затвориш във вас за вечни времена. оО
    Броиш всеки път до 10, като усетиш пристъп на паника, дишаш дълбоко и толкоз.

Град
    Света На Мечтите
    ааааа беше простооо невероятноооооо отначало въобще не се паникьосах а дори бях най-несрамежливата от всички а после всичкоо беше невероятно яко!!! падахме,блъскахме се, тичахме, гонехме се хилихме се, говорихме си и беше просто не мога да го опиша! е сега имаше малко флирт дори осетих че едно от момчетат ме хареса защото ние само двамата правехме нещо едно и също а др. момче постоянно закачаше и плискаше приятелката ми и тя щеше да се удави от радост неописуемооо бее просто не мога да спра да се кефа на най-незабравимия ми ден мерси страшно много за съветите

Сигурно си на 5, та се радваш като циганче на вафла.
    Както казаха, дано мацките не разберат, че знаеш ли ги какви са, всичко може да ви сполети.
    Хахаха, хлапачки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си