.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Курвенски номера. Дано приятелките им разберат, а и дано да срещнеш любовта на живота си и някое момиче да прави като тебе ;рр Всичко се връща

Мега фен Аватара на FuckedUp
    За бога...
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    неее... те им казаха и не се сърдят но това момче, което ме хар малко нали си има гадже ама пък тя щяла да заминава за виена и те щели да скъсат коет е супер гадно ама няма да се мразим с тях те зн за всичко

момиче не си ври носа където не трябва.. точно че приятелкката му заминава ти отивай да си търсиш някой свободен, а не да се вазползваш от момента

Град
    Света На Мечтите
    нооо няма да си ствам гадже с негоо смис аз искам само приятели а пък той квот си иска нека си го иска и не съм такава че да развалям щастието ан хората

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    ми имат снимки детс е целуват с тях, постоянно си пращат прегръдки,целувки и тем подобни... ааа и си пише че са обвързани с тях но дори и да ми кажат че ме харесват коет ще бъде хипер тъпо от тяхна страна аз не съм поредното момиче което ще хванат на въдицата ;x

И на сутринта се събуди с отвото крака, нали?

Признай си, че ги харесваш, но се чудиш как нещата да се получат без особени проблеми с приятелките им.

Според мен няма да стане. Ако зарежат приятелките си за вас, ще направят същото и с вас.

По-вероштно, няма да ги зарежат, а просто им е скука. Нищо против теб, но имат нужда от весели моменти. Трябва да се научиш да играеш умело в тези игри, преди да се впускаш в тях.

Град
    Света На Мечтите
    добре харесвам го има страхотен характер но няма да си бъдем гаджета тва съм го решила защото се притеснявам ад ен бъда "поредната му носна кърпичка" която след това ще изхвърли

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    охх не знам и аз точно кво да правя

ти не можеш да пишеш, тръгнала си да правиш нещо.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Първо се научи да пишеш и подреждаш правилно изреченията си.После мисли за момчета,но само за тези,които са свободни!

+++++
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Света На Мечтите
    за бога вместо да ми помогнете или да напишете нещо свястно само ме критикувате...ебати и хората

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си