- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам какво да правяяяя... ;(
Курвенски номера. Дано приятелките им разберат, а и дано да срещнеш любовта на живота си и някое момиче да прави като тебе ;рр Всичко се връща
За бога...![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
неее... те им казахаи не се сърдят но това момче, което ме хар малко нали си има гадже ама пък тя щяла да заминава за виена и те щели да скъсат коет е супер гадно ама няма да се мразим с тях те зн за всичко
![]()
момиче не си ври носа където не трябва.. точно че приятелкката му заминава ти отивай да си търсиш някой свободен, а не да се вазползваш от момента
нооо няма да си ствам гадже с негоосмис аз искам само приятели а пък той квот си иска нека си го иска
и не съм такава че да развалям щастието ан хората
![]()
Първоначално написано от MegiBoOm
И на сутринта се събуди с отвото крака, нали?
Признай си, че ги харесваш, но се чудиш как нещата да се получат без особени проблеми с приятелките им.
Според мен няма да стане. Ако зарежат приятелките си за вас, ще направят същото и с вас.
По-вероштно, няма да ги зарежат, а просто им е скука. Нищо против теб, но имат нужда от весели моменти. Трябва да се научиш да играеш умело в тези игри, преди да се впускаш в тях.
добре харесвам го има страхотен характер но няма да си бъдем гаджета тва съм го решила защото се притеснявам ад ен бъда "поредната му носна кърпичка" която след това ще изхвърли![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от MegiBoOm
ти не можеш да пишеш, тръгнала си да правиш нещо.
Първоначално написано от sasha_90
+++++
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
за бога вместо да ми помогнете или да напишете нещо свястно само ме критикувате...ебати и хората![]()