.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

тъпи линий под очите (сенки)

Здравейте

Значи имам едни много тъпи линийки ( сенки ) под очите ..

ето снимка

Имам ги от доста време , на скоро си правих изследвания ( е не за сенките .. но ако бях болен от нещо шях да знам ) и сичко беше наред ..

Не съм ходил при козметик за тях , не съм ползвал и кремове ..

Искам да попитам ако можете първо да ми предложите някакви домашно проготвени маски , да пробвам .. а ако няма ефект ще ида при козметик сигорно

Благодаря за вниманието

Голям фен Аватара на smilelady
    Май не спиш много?Опитай да поспиваш поне 9 часа на нощ а и следобеден сън не е лошо да опиташ ... знам, че е лято и че нямаш време но тва е решението и аз имах такъв проблем и става само със спане а ето ги и топ причините за сенките под очите:

алергични реакции

неправилно подбрана козметика

недостиг на желязо

обездвижване

недостиг на сън

продължително излагане на слънце

продължителна работа на компютър

цигари и алкохол (алкохола нарушава кръвообращението, а никотина стеснява кръвоносните съдове).

Ами да може да се каже че не спя по много лягам си около 4 часа и ставам към 12

А относно ..

алергични реакции нямам такива

неправилно подбрана козметика ако млякото се брои за козметика

недостиг на желязо едвали , но може

обездвижване да може да е и от това .. голям мързел съм .. добре че не ми се ловът килограми .. да чукна на дърво

недостиг на сън ми лягам си в 4 часа и ставам към 12

продължително излагане на слънце не стоя по много на слънце

продължителна работа на компютър прекарвам доста време на компютра особено през летните жеги

цигари и алкохол (алкохола нарушава кръвообращението, а никотина стеснява кръвоносните съдове). не пуша .. а пиенето ми е рядко

Голям фен Аватара на LeDa
    Имам същия проблем .. Ти буквално си прецакваш организма .. В 4 часа?това не е нормално..поне така си мисля ..

най-важен е сънят от 22 до 24 часа. а най-вредно е спането след 10 часа,защото се пълнее не мога да го обясня,но така съм чувала. а колкото до сенките-отиди на лекар.една фр така имаше от малка сенки и се оказа анемия .. ако ли пък не отиди на козметик или си купи продукт за прикриване на сенките

Цитирай Първоначално написано от LeDa
    Имам същия проблем .. Ти буквално си прецакваш организма .. В 4 часа?това не е нормално..поне така си мисля ..
    Да права си нее нормално ;x .. затова тази вечер мисля да си легна в 2 което е след 6 минути ..
    Каза че имаш същия проблем .. ? полагаш ли грижи ? и има ли ефект

4 часа WTF ??? и аз съм го правила не е никак хубаво ... имам същия проблем но моето не е нарочно просто не мога да спа много сутринта не мога да спе по късно от 8

Цитирай Първоначално написано от vanity23
    4 часа WTF ??? и аз съм го правила не е никак хубаво ... имам същия проблем но моето не е нарочно просто не мога да спа много сутринта не мога да спе по късно от 8
    Ми то и моито е проблем .. снощи си легнах уж по рано .. но само се въртех и не можах да заспа пак до 4 ..

може да ги прикриеш с по-светъл коректор.. а до колкото до появата им мисля,че е от безсъница и нездравословно хранене

Град
    Градът на скучаещите милионери
    А може просто кожата там да ти е по-тънка и затова да личи така.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Това и аз го имам от малка.

алергични реакции - едва ли

неправилно подбрана козметика - рядко се пляскам с някаква козметика

недостиг на желязо - вероятно

обездвижване - вероятно

недостиг на сън - не...лягам си на-късно в 12 вечерта

продължително излагане на слънце - не

продължителна работа на компютър - през лятото да, през зимата не

цигари и алкохол - не

И? Може ли да е от това или трябва да отида не лекар.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си