.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Бях свидетел на една подобна ситуация. Един приятел си хвана едно момиче, което буквално беше луда по него (така и не разбрах защо, както и да е ) Та, малко гадно звучи, ама на него си му беше само за физическата част на връзката и когато му писна и каза "Предпочитам CS-a пред теб, повече харесвам (най-добрата и приятелка)" и т.н. и т.н.
    След няколко дни я гледаме тая к'во си размахва ръката и показва на всички как си е надраскала ръцете с игла за спринцовка...колко много го обичала и как не искала да живее без него....."О Боже!"
    Всичко е рев за внимание. Т'ва "самоубийство" е с цел всички да и се втурнат на помощ, да я утешават, да не би пък да вземе губерката следващия път...
    Та най-много и при вас да се случи същото да си нареже КОЖАТА и после да разправя как и причерняло и се събудила в локва кръв...а на вън птичките пели, децата играли, а тя решила, че още и се живее

хах имах една приятелка в абсолютно същата ситуация.Накрая той си заряза приятелката,но приятелката ми пък го заедба Незнам как ще се развият нещата при теб,но успех все пак
    I can't stop myself from loving you <3

Има няколко вероятности:
    1. Момчето си търси оправдания, за да може да върти и двете ви или още я обича.
    2. Момичето лъже, че ще се самоубие, за да задържи момчето, защото осъзнава, че е жалка и в никакъв друг случай не би могла да остане с него.
    3. Момичето се е побъркало и наистина иска да се самоубие.
    Ти сама трябва да откриеш истината, но за да ти е чиста съвестта предупреди родителите на мнимата самоубийца за намеренията й.
    Успех!

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Ами това момиче е жалко. Отчаян начин да задържиш някого до себе си,пълно унижение според мен към самата нея,щом вижда,че той не я иска по-добре да се отдръпне.
    Според мен не би го направила.Малко хора са способни на това,а други го казват,колкото да имат изгода от това и ето я ,вие сте те вързали.Да не ви дреме хора,изживейте си любовта ,няма смисъл да ви спира нещо,бъдете щастливи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си