.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Къде в София има такива магазини? За първи път чувам, че има такива тук.
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Във Варна.. еми на пазара всеки 2ри магазин е с китайски стоки. Той не е някакъв специален, просто на етикетчетата пише Made in China.

П.П. Тея дето сте ги постнали и на мен не ми харесват, но пък имам дрехи от там (:
    На всички дрехи в днешно време пише Made in China. Просто на производителите им излиза по-евтино да пратят материалите си в страна като Китай, защото работната ръка е доста по-евтина.
    Това, разбира се, не значи, че всички дрехи са боклуци, зависи от самия производител.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Цитирай Първоначално написано от SlaDk0b0nb0nChe
    Понякога наистина има тук-таме хубави дрехи, но това че ти не си стъпвал/а в такива магазини си е твой проблем. Влез един път и тогаз пиши... Може да са боклуци, но поне ги нося повече от месец, и ако го захвърля на някъде или се скъса поне знам какви пари съм дала, а не да давам 50 лева за една блуза, да я нося 2 седмици и да я захвърля ;хх просто не си струва... (не ме мислете за стисната, понякога и аз си купувам скъпи дрехи, но попринцип казвам, а и ако си купя някоя по-скъпа дреха я нося повечко време )
    Въпросът не е в парите. Въпросът е, че... хора, които си купуват от такива магазини, имат ебаси селския вкус, с извинение. Какво ѝ е хубавото на някаква грозна циганска блуза с грозна щампа и неразбираеми "АНГЛИЙСКИ" надписи?! Че то във втората употреба за двойно по-малко пари ще си намериш къде-къде по-хубави дрехи...
    Profound lack of style. :}
    В повечето случаи въпросът е точно в парите.Аз не съм като Силвия от моя клас,на която дори чорапите и сигурно са 100 лв. Това от къде са ти дрехите не ти дава гаранция,че са здрави или че ти отиват.Една блуза на марков дизайнер може да те прави дебела и безформена,докато простия китайски потник,който си намерила съвсем случайно може да ти подчертае фигурата и да извади на показ извивките на тялото ти...Понякога най-простото нещо,но съчетано с вкус може да те направи да изглеждаш страхотно.

Във Варна.. еми на пазара всеки 2ри магазин е с китайски стоки. Той не е някакъв специален, просто на етикетчетата пише Made in China.
    Аз от къде да знам, може да е някой специален ... в смисъл такъв да са техни добри прозиводители (не от масовите боклуци, които на 3тия ден се късат и т.н.). Много съм се ровила в интернет, азиатците (китайци, корейци, японци) имат невероятни дрехи, трудно се намират такива тук.
    На всички дрехи в днешно време пише Made in China. Просто на производителите им излиза по-евтино да пратят материалите си в страна като Китай, защото работната ръка е доста по-евтина.
    Това, разбира се, не значи, че всички дрехи са боклуци, зависи от самия производител.
    Съгласна
    It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
    ♥ Joy is BMW ♥

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от 987654
    Цитирай Първоначално написано от nimfetka7
    Цитирай Първоначално написано от Sunrisee
    Цитирай Първоначално написано от viksun
    незнам нищо не ми харесва извинявайте егати боклуците грозни и малко или много сте дали пари за тях..
    +1
    Те просто имат такъв вкус. За нас са боклуци, за тях са хубави
    Ъм, никой няма вкус за боклуци, мислете малко преди да пишете.
    А ти защо не мислиш преди да пишеш ? Тези неща за ТЕБЕ са боклуци,но за хората,които са си ги купили - НЕ СА..А и време е да "свикнеш" с това,че всеки си има различен стил и вкус..Не са длъжни да направят така,че и на вас да ви се харесат дрехите им
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

I ♥ machoka Супер фен
    Не ми е ясно само,като не ви харесват защо трупате темата с излишни коментари?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от SlaDk0b0nb0nChe
    Понякога наистина има тук-таме хубави дрехи, но това че ти не си стъпвал/а в такива магазини си е твой проблем. Влез един път и тогаз пиши... Може да са боклуци, но поне ги нося повече от месец, и ако го захвърля на някъде или се скъса поне знам какви пари съм дала, а не да давам 50 лева за една блуза, да я нося 2 седмици и да я захвърля ;хх просто не си струва... (не ме мислете за стисната, понякога и аз си купувам скъпи дрехи, но попринцип казвам, а и ако си купя някоя по-скъпа дреха я нося повечко време )
    Въпросът не е в парите. Въпросът е, че... хора, които си купуват от такива магазини, имат ебаси селския вкус, с извинение. Какво ѝ е хубавото на някаква грозна циганска блуза с грозна щампа и неразбираеми "АНГЛИЙСКИ" надписи?! Че то във втората употреба за двойно по-малко пари ще си намериш къде-къде по-хубави дрехи...
    Profound lack of style. :}
    В повечето случаи въпросът е точно в парите.Аз не съм като Силвия от моя клас,на която дори чорапите и сигурно са 100 лв. Това от къде са ти дрехите не ти дава гаранция,че са здрави или че ти отиват.Една блуза на марков дизайнер може да те прави дебела и безформена,докато простия китайски потник,който си намерила съвсем случайно може да ти подчертае фигурата и да извади на показ извивките на тялото ти...Понякога най-простото нещо,но съчетано с вкус може да те направи да изглеждаш страхотно.
    Оф, да не си мислиш, че си купувам дрехи по 1000 лева?! Напротив.. Купувам си дрехи рядко, и то на съвсем нормални цени, дори ниски. Не давам повече от 30 лева за дънки, това да не би да е много? Във вторите употреби, в магазините за преоценени стоки, по намаления и т.н., навсякъде могат да се намерят хубави и евтини дрехи.
    Средствата (или недостигът им) не оправдава липсата на вкус и стил. Ти може да имаш и хубави дрехи оттам, ама от пуснатото досега и една хубава дреха не видях... Иии да, всеки си има вкус, бла-бла-бла, ама то все пак вкусът се гради на бая работи...

Мега фен Аватара на ameli

П.П. Тея дето сте ги постнали и на мен не ми харесват, но пък имам дрехи от там (:
    О не, определено не на всички дрехи пише Made in China. Има и много български стоки, а маратонките ми са румънски. И никъде не съм казала, че са боклуци - ни най малко. Дори някои са много по-добри от 'марковите' например ТРН или НЙ. Там материята е няква разтелгива, докато китайските ги нося с години (докато ми умалеят де..). Нито се късат, нито се разтягат, нито нищо (:
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на j_adore2
    Сигурна съм,че тези,които казват,че са боклуци тези дрехите и не им харесват,ако им бяха казали,че са от "великия" мол,щяха да тичат за същите.
    Имам дрехи от всякъде и мога да кажа,че тениската за 10 лева от пазара в Люлин (китайска или турска не знам) издържа повече от тениската за 30 лева от ТРН,Кенвело,Адидас или каквото и там да е(така и не знам на какво казвате марково),която след първото изпиране ми става до коленете и без никакви надписи отпред.
    Макар,че то всичко вече е китайско,онзи ден в Техномаркет гледах маши и преси - Филипс за 130 лева на нея пише мейд ин Чайна .. Нямаше една която да не беше произведена в Китай.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от 987654
    Цитирай Първоначално написано от nimfetka7
    Цитирай Първоначално написано от Sunrisee
    Цитирай Първоначално написано от viksun
    незнам нищо не ми харесва извинявайте егати боклуците грозни и малко или много сте дали пари за тях..
    +1
    Те просто имат такъв вкус. За нас са боклуци, за тях са хубави
    Ъм, никой няма вкус за боклуци, мислете малко преди да пишете.
    А ти защо не мислиш преди да пишеш ? Тези неща за ТЕБЕ са боклуци,но за хората,които са си ги купили - НЕ СА..А и време е да "свикнеш" с това,че всеки си има различен стил и вкус..Не са длъжни да направят така,че и на вас да ви се харесат дрехите им
    Всъщност точно тази теза зашитавам и аз.

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Сигурна съм,че тези,които казват,че са боклуци тези дрехите и не им харесват,ако им бяха казали,че са от "великия" мол,щяха да тичат за същите.
    Имам дрехи от всякъде и мога да кажа,че тениската за 10 лева от пазара в Люлин (китайска или турска не знам) издържа повече от тениската за 30 лева от ТРН,Кенвело,Адидас или каквото и там да е(така и не знам на какво казвате марково),която след първото изпиране ми става до коленете и без никакви надписи отпред.
    Макар,че то всичко вече е китайско,онзи ден в Техномаркет гледах маши и преси - Филипс за 130 лева на нея пише мейд ин Чайна .. Нямаше една която да не беше произведена в Китай.

+ ужасно права
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си