.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Повече от фен Аватара на JackSparrow

Извънземни? Истина или просто мит?

Вярвате ли в извънземни? Как смятате - съществува ли живот извън нашата планета? Аз се чувствам доста раздвоен по тази тема - не вярвам, че някъде извън нашата атмосфера съществува друга форма на живот, но един клип коренно промени тази ми представа.

Това е клипът.

Нека всеки да изкаже своето мнение. Моля коментари от рода на "ти нормален ли си" да не бъдат пускани.
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

и аз съм раздвоена като теб хем вярвам хем не... защото е малко странно ние да слушаме по новините за НЛО-та и да виждаме разли " летящи чинии" и те да са сред нас... а когато "ние" се опитваме да достигнем до тях е става невъзможно ... не се намира нищо.... но да мисля че съществуват аз също съм виждала " летяща чиния" на около 50-60 метра от земята и определено не е било самолет толкова ниско ... а и не бях сама ..... смисал и другите го потвърдиха ....

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Има поне 100 такива теми
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Хора абсурдно е да смятаме,че сме единствени във цялата необятна Вселена ! Не казвам,че марсианците са реални, но съм убедена че някъде може да съществува определена форма на живот, пък и дори много хора са го доказали вече и не мисля,че е някаква измислица.
    DON'T LET THE SPIRIT OF ROCK DIE!!

1во клипа е фейк.
    2ро замисляли ли сте се, че може би Ейлиъните не са хуманоиди? Знаете ли колко е мизерен шанса за подобни на нас същества на същата основа? - Няма дума да опиша колко мизерен

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ

Наука, Култура, Изкуство

И аз като ver4ety съм на мнение, че не може в цялата Вселена само ние хората да бъдем някаква форма на живот... Според мен има иии други... Марсианци ли са Нептуновци ли са не знам... Но не може да бъдем само ние...
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Град
    Dreamworld
    Кой нолмален ще си мисли че сме единствени във вселената
    Жицата, жицата на тролея, вървя под нея, пуша и се смея..

Град
    Варна, моретоо :)
    Има ги Не е нужно да вярваш в тях. Просто си ги има :>
    хЪх...

Град
    Dreamworld
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Има ги Не е нужно да вярваш в тях. Просто си ги има :>
    +1
    Жицата, жицата на тролея, вървя под нея, пуша и се смея..

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    докато не наебъ едно не вервам!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    От една страна ми звучи абсурдно - да сме ние в цялата
    Вселена,но от друга страна - не вярвам в извънземните...
    Така,че 50 на 50 съм
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    От толкова МНОГО планети, не мисля, че ние сме единствената форма на живот

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Липсата на извънземни би обезсмислила и научната, и духовната представа за Вселената. Иначе най-близките до нас извънземни май са в Орион - Сириус.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Нашата МАЛКА галактика има 400 милиарда звезди. Ако кажем, че средно на всяка звезда има по 3-4 планети, колко планети са това ? А колко галактики има ? А какъв наистина е шанса извънземните да дишат кислород ?

Дали има или няма извънземни? По плашещо би било ако нямаше извънземни. Има доста доказателства за съществуването им.
    1. Вселената е безкрайна и звезди с планети колкото си искаш. И ние които не сме съвършенни неможе да сме единствени и неповторими
    2. Има доста доказателства, че сме посещавани от други същества още от древноста.

има достатъчно научни изследвания по тази тема.
    фрапантното е,че нито се отрича нещо,нито пък се потвърждава...всеки сам прави свой собствен извод...не се интересувам от тези неща особено,но в последните няколко години се говори доста...просто помислете малко.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

От Уикипедия:

Живот във Вселената [редактиране]

Погледнато от днешна гледна точка това е най-голямата загадка в науката астробиология. Редица известни учени изказаха хипотезите си относно зараждането и възникването на живот във Вселената. Ако се приеме, че Вселената е на 10-12 милиарда години, а животът съществува от около 3 милиарда, то това би означавало, че живот съществува на много места, не само в нашата галактика. Въпросът за състоянието на живота във Вселената, също представлява интерес от страна на астробиолозите. Днес ние познаваме живота на въглеродна основа, но това не означава, че живот може да има само на това ниво - въглеродното. Възможно е според много учени живот да съществува и на базата на силиций, бор, сяра, магнезий, натрий и др. Тези теории за сега са само в сферата на спекулациите и не са научно защитени от никого. Това, разбира се, не означава, че някъде в огромната вселена не може да съществува живот на тези по-горе изброени химични елементи. Стои отворен и въпросът, който разглежда нивото на развитие на живота във Вселената. Дори и да приемем, че някъде далече от нас има живот, то той би бил само на биологично ниво, това означава, че възникването на разум някъде във Вселента, подобен на нас, би представлявало събитие с изключителен характер.

Моето мнение е като на повечето - раздвоена съм... От една страна ни звучи абсурдно, но от друга не може да сме само ние във Вселената.. имате ли изобщо представа за какво колосално пространство става въпрос? Защото аз - не... А от философска гледна точка - струва ни се странно, необичайно, дори парадоксално, защото не сме го виждали. На хората преди компютрите са им се стрували нещо космическо, а сега във всеки втори дом има поне по един... Не мога да кажа вярвам или не ... в духове и такива не вярвам (атеистче ), но никой не е доказал че НЕ съществуват...

Повече от фен
    Да.... както се казва в един филм.... би било невероятна загуба на пространство, ако ние, хората, сме единствените живи същества във Вселената (:
    Така че аз по - скоро съм на мнение, че съществуват изънземни, но както казаха и преди мен, шанса да приличат на нас, е нищожен. Може да са под вид на някакви микроби, може и да се мноого по - напреднали от нас, и да ни се показват по много загатнат начин, така че да се чудим има ли ги, няма ли ги. Ей така, за забавление. Нищо не знаем, нито учените са потвърдили че ги има, нито са ги отрекли. Така че наистина всеки решава сам за себе си дали вярва или не (:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Аз пък мисля че съществуват. И микробни, и по неразвити от нас и като нас, и много по развити от нас просто не сме се развили достатъчно да го докажем. Ще дам само два примера. Някога един учен е казал: "Човека никога няма да полети, защото няма машина, която да е по-лека от въздуха, а нищо по тежко направено от човек не може да се издигне". Е опровергали са го. Какви са били доводите на хората, които са твърдяли че Земята е плоска. "Ако е кръгла някой хора ще седят надолу с главата и ще паднат." Само дето тогава не са се познавали един куп физични закони. За гравитацията пък изобщо нищо не се е знаело. Така че си мисля че като "порастенем" достатъчно ще ги срещнем.

Цитирай Първоначално написано от suNnykaty96
    Да.... както се казва в един филм.... би било невероятна загуба на пространство, ако ние, хората, сме единствените живи същества във Вселената (:
    Така че аз по - скоро съм на мнение, че съществуват изънземни, но както казаха и преди мен, шанса да приличат на нас, е нищожен. Може да са под вид на някакви микроби, може и да се мноого по - напреднали от нас, и да ни се показват по много загатнат начин, така че да се чудим има ли ги, няма ли ги. Ей така, за забавление. Нищо не знаем, нито учените са потвърдили че ги има, нито са ги отрекли. Така че наистина всеки решава сам за себе си дали вярва или не (:
    \/

Не прочетох заглавието изцяло, нито половината от коментарите.

Великобританското правителство предоставя публично документите си относно проучванията си за извънземните през последните петдесетина години, ето ги: http://ufos.nationalarchives.gov.uk/

Мисля, че щом екип квалифицирани учени финансирани от правителството не са открили извънземни за толкова време, значи няма никаква нова информация в случайни сайтове/клипове, пуснати от случайни хора без никакви реални доказателства. А за версията да лъжат и да има конспирации... Не мисля. Ако лъжеха за това, щяха да лъжат и за други неща (за които всъщност не лъжат).

Такаа, като цяло аз се интересувам много от Астрономия, Астрофизика и такивата му работи.

Вярвам ли, че има извънземни? - Да, вярвам.

Ще ви кажа защо вярвам, дори шанса да съществуват извънземни да е 0.000000000001 % той е напълно реален. Защо? Защото има милярди галактики с хиляди трилиони планети не може на поне една от тях да няма. Преди 10тина дни гледах В Червеевата дупка с Морган Фриймън - говориха точно за това, за извънземните дали съществуват. Интересно ми е защо никой никъде никога не загатва въпроса, ами ако извънземните са по-примитивни от нас? Защо всички когато чуят извънземни си представят много напреднала цивилизация, лазери, летящи чиний и незнам си какво? Ами ако ги има, но просто са по-примитивни от нас на ниво технологии?

Има цяла организация ли е незнам какво е в Щатите която "слуша" космоса и чака да чуе радио сигнал изпратен от извънземни, защото си мислят, че те са по-напреднали от нас - според мен шанса да грешат е много голям.

Други пък си мислят понеже ние излъчваме радио сигнали от вече сигурно 80 години в открития космос и нали ако има извънземни все някой трябва да ги е засякъл защо няма отговор, ами много просто за 80 години тея радио сигнали до никъде не са стигнали дори до най-близката звезда до нас не са стигнали (тази след слънцето не и помня името).

Не казвам, че извънземните са по-примитивни от нас, а задавам въпроса защо всички изключват тази възможност?

П.С. Относно хората който говореха за микробите, до сега учените търсеха планети с сходни климатични условия на Земята, нито много топло нито много студено и да има вода. Считаше се, че това са задължителните условия за да има живот, е наскоро откриха някакви бактерии ли кво беше тук на земята който ако не се лъжа или нямаха ДНК или ДНК-то им беше невиждано а те живееха на места на който досегашните изводи и знания на науката твърдяха, че е невъзможно да има каквото и да е.

Скоро ще пращат сонди за да пробият ледовете на луната Европа на Сатурн (ако не ме лъже паметта) понеже се предполага, че под повърхността има вода в течно състояние, защото са наблюдавани "изригвания" на вода . Очакват и там да намерят някакви микроби или поне се надяват на това.

П.С. На всеки на който му е интересно всичко това за галактики, звезди, планети и т.н. горещо препоръчвам да гледа The Universe това е едно такова документално сериалче има го в замунда с субс 5 сезона са има адски много интересни неща.

Изобщо не ми пука за извънземните или хора които не познавам,за мен са едно и също.
    Живея си живота и ме боли патката за извънземни и кризи и лайна

Град
    Варна, моретоо :)
    Астероид носи живота на Земята. Земята не е уникална, обикновена планета с донякъде различни условия от други планети. Е, ако ми кажете, че един път в цялата история на Вселената астероид се сблъсква с планета - евала бия, не че не е възможно.
    хЪх...

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Астероид носи живота на Земята. Земята не е уникална, обикновена планета с донякъде различни условия от други планети. Е, ако ми кажете, че един път в цялата история на Вселената астероид се сблъсква с планета - евала бия, не че не е възможно.

Предполага се, че е така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си