Цитирай Първоначално написано от vaniliika
Цитирай Първоначално написано от unknown7
THE HITCHER - уникален филм много го харесах различен от останалите. Убиецът не е някакъв обезобразен и лицето и самоличността му се вижда още от началото на филмът. Харесва ми как е направен Актьорите са супер наистина много го харесах

По темата..

1. Паранормално активно -Paranormal Activity - филмът който ми влезе направо под кожата .. не бях спала с дни след като го гледах 2ри път не искам и да го виждам но ти претендираш за страшен филм ( бтв не искам коментари като " да бе баси тъпия филм все пак аз изказвам мнение ) И отново на първо място ( ЗА МЕН ЛИЧНО ) ЕКЗОРСИЗМЪТ НА ЕМИЛИ РОУЗ - така и не доизгледах филма.. изядох си дрехите, доста страшен но зависи как го гледаш ... в началото го гледах с надсмешка.. но посредата вече станах сериозна и неиздържах докрая много гадни моменти ии + това като знаеш, е е по деиствителен случай направо да ти замръзнат краката
оо да т'ва за екзорсизма си е страшна работа .. и наистина повечето от тея ужасии дето ги гледаме ,знаем,че няма да ни се случат( може би ..сякви ги има) или че не са истина... но това като го гледаш и знаеш че е действително няма начин да не настръхнеш дори и да си някакъв манияк ;d .. не знам.. за този филм нямам смелост да го гледам...

хаха напълно си прав.. в началото на филма нямаше такъв смях от моя страна всички мълчаха започнах да се ебавам с това което се случва там ама по едно време почнаха СЕРИОЗНИТЕ моменти и аз реших, че повече няма и да погледна тоя филм дори го спряха заради мене .. бтв истинското момиче се казва Анелиз Мичъл може да не съм гледала филма но това не значи, че не мога да се интересувам ии май всичко е станало в Тексас ако не се лъже не помня ..