- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Планета пайнер 2010 г.
За или против турнето сте?? Надявам се да няма такава тема, но не намерих ..
![]()
![]()
E, изразявайте мнения ..![]()
Аз лично съм абсолютно против! Мразя чалга ..
Всяко лято има своята история . . . < 3
Против. Толкова са прости, че и безплатно са го направили. Щото все по-малко и по-малко хора вече си дават парите да слушат как няк'ви си там грачат като полудели (ако няма плейбек) или само си отварят устата и бъркат сричките (става ясно, че не пеят). Пък който иска да си ходи, аз бих отишла да им гледам сеира, но не мисля, че ще го направя. По-съм склонна да отида на Лейди Гага, ако ще идва изобщо![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
За!
Кога ще видите толкова излагация и силикон разлят по стадионите, ако не е турнето?!
не се изказвай неподготвен,прасе
Против. Не стига че е пълна излагация ами се чува чак до нас и не мога да им слушам чалгиите цяла нощ![]()
![]()
Все ми е тая на мен. Така или иначе много рядко ходя по такива мероприятия, и те в София не правят... май само тая година имаше някакъв концерт, на който също не отидох. А и май доста тъпи градове избират за това турне. Не искам да обидя никого, но тая година май имаше в Хасково... Доколкото знам там е пълно с хора от ромски произход - явно заради това са избрали града, за да имат повече публика
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ми, аз лично бях ..И Андреа така хубавичко държеше микрофона на 40 см от устата си, че даже и най-тъпия щеше да разбере че пее на плейбек .. Константин псуваше и говореше няк'ви глупости постоянно .. Абее беше ужас ..
![]()
![]()
Те т'ва Хасково го преместиха в Кърджали вчера .. Майка ми вика че чувала как пеят, а пък ние живеем на 1-2 км. от стадиона на който беше т'ва чудо ..Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
ЗаааНека чалга да има да радва света
![]()
П.П. има такава тема
П.П.2 хахохихи (:
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Очаквайте неочакваново на Планета Пайнер :PПървоначално написано от SonataArctica
![]()
П.П. Хъм очаквах да заблудя тия които не ме познават,но не и тези с които съм си писала лол.Добра съм![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Не кълниПървоначално написано от SonataArctica
![]()
П.П. Добре,че в моят град ги няма тея концерти,че живеем точно пред един стадион![]()
За, голяма игра еМного смях и шоу стават, ама днес е последният концерт в Благоевград и няма повече, така че и за, и против - то свърши
![]()