- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Раница или чанта?
Ми и двете съм носила тази година незнам с какво ще съм.Доста се чудя![]()
чанта естественопо-готино е да носиш чанта според мен,дори и да не е много удобна.За мен това няма значение
![]()
![]()
от къде се ако не е тайнаПървоначално написано от adelina1996
От Русе, ама предполагам, че навсякъде я има. А и още не съм я получила - скоро имам рожден ден, та сигурно тогава ^^Първоначално написано от eminem213
I wanna be a billionaire so fucking bad
Buy all of the things I never had
I wanna be on the cover of Forbes magazine
Smiling next to Oprah and the Queen!
И аз съм тей. През рамото.Първоначално написано от Aysell
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
чанта/торба няма как да ходя на токчета и да отида с раница напълно невъзможно е
Чанта през рамо. До 7 клас някъде бях с раница, но сега предпочитам чанта. Много по-удобна ми е, а и ако ми потрябва нещо мога много бързо да го извадя.
Ако трябва да нося повече повече неща съм с раница, ако са по малко чанта през рамото. Иначе ми е по-удобно с раница
Чанта![]()
![]()
![]()
С раница ми е по-удобно,но сега за новото даскало сигурно ще си купя чанта.
Oт 4 клас не ходя с раница и ми е много по-удобно с чанта. По ти е удбно и е по-готино![]()
Чанта мн ясно![]()
![]()
![]()
![]()
Чанта.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
В нащо даскало сме с торбички![]()
Чантаа..![]()
Миналата година само с чанти ходих, но сега си купих една раницаа. Направо съм влюбена в нея![]()
![]()
Зависи от това колко учебници и тетрадки трябва да нося. Ако са по-малко ходя с чанта, иначе с раница.
чанта ( : макар че зависи от самата чанта или раница ..![]()
Падам , ставам и продължавам![]()
За света може да си просто човек, но за един човек може да си целия свят ♥