.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Град
    и от КАТ не го знаят

На маса сме

Снощи бях на вила близо до града и се запознах с момиче което е там за една седмица и след това ще се връща в Германия където е от 6 години.Още като се видяхме и погледите почнаха да ни се засичат ,малко по-късно и лафа тръгна и сичко беше 6.Накрая си тръгна прегърнахме се и каза ,че била до неделя и да идем да я видим пак.Та в петък най-вероятно ще идем.Въпросът ми е как докато сме на масата сред другите да й кажа ,че я искам и тя да го разбере?Дайте някви идеи, че нищо не ми идва на акъла

П.П.Моля да бъда извинен ако съм объркал раздела

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    Мисля, че е за раздел ЛЮБОВ

По темата: Ами просто я накарай да се отдалечите някъде и си й казвай каквото имаш да казваш

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Пийни няколко водки и всичко ще стане от самосебе си

Град
    и от КАТ не го знаят
    Мислил съм го няма да стане и с 2та варианта.Трябва да е дискретно и никой да не разбере ... .Иначе момичето е на 25 аз съм на 19 в Германия има приятел който е на 30.Това не е проблем все пак снощи разговаряхме за всякакви теми и всичко беше перф.Някак просто трябва да и го кажа амааа....

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    опъваш я на масата пред всички

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Подай и го под масата и и намигни ;]

Град
    и от КАТ не го знаят
    някое момиче да каже как е най-добре

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Накарай я да се отдалечите от другите и й кажи всичко,което искаш тя да разбере..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Кажи и го пред всички кво те е срам.

Пич според мен си изтървал момента ....ама знае ли се като идеш другия път дръпни я някаде настрани и действай по задачите, няма срамно ако ти откаже лошото е изобщо да не се пробваш.
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Град
    и от КАТ не го знаят
    В главата ми се върти една идея

Ако си докоснем краката тя ще ме погледне и тогава да й кажа ,че я искам ,но да се чете само по устните.Дали ще проработи и как ще изглежда от страни

Мега фен
    Какво те навежда на мисълта, че имаш някав шанс да правиш секс с момичето?

Град
    и от КАТ не го знаят
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Решил съм ,че го иска пък и нищо не губя все пак най-вероятно няма да я видя никога повече, a й момичето си струва

Мега фен
    Да де ама внимавай с думите, защото може и да бъркаш.
    Иначе като съвет мога да ти дам да я закачаш на масата, краченца ала бала, небрежни погледи с усмивка, и по някое време да я викнеш настрана и да си пробваш късмета.

Повече от фен Аватара на LDto
    Цитирай Първоначално написано от D0tty
    Мисля, че е за раздел ЛЮБОВ

По темата: Ами просто я накарай да се отдалечите някъде и си й казвай каквото имаш да казваш
    +1 отидете на някое където да сте сами

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Цитирай Първоначално написано от MakeIT
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Решил съм ,че го иска пък и нищо не губя все пак най-вероятно няма да я видя никога повече, a й момичето си струва
    Оф,колко сте тъпи тоя тип мъже

Град
    и от КАТ не го знаят
    В главата ми се върти една идея

Ако си докоснем краката тя ще ме погледне и тогава да й кажа ,че я искам ,но да се чете само по устните.Дали ще проработи и как ще изглежда от страни
    някакво мнение да ми дадете за този вариант ?

SK0RP10N
    Guest
    Причакай я с права лопата някъде.Един точен удар в тила и еби до де е топла.

Шегата на страна.
    Просто я помоли по някое време да излезете навън да поговорите и кажи, каквото мислиш.Нищо не губиш, даже след седмица тя няма да е тук, че да ти напомня за некомфорната ситуация

Шибни и един прав десен у кютерицата на масата и й лепни уя на челото

Град
    Russe
    А бе вземи я със себе си в мазата и я почвай сигурен съм, че няма да откаже , ама всеми и пуканки, че мишките да се кефят на макс
    Сериозно наистина я изведи и отидете до най близката пейка и говорете , ако ти се отвори късмета отиваш у някой храсталак и я почваш

Град
    и от КАТ не го знаят
    Не става някак си да я вдигна от масата все пак е на открито и всичко се вижда и чува ,а стигне ли се до пейка ясна е работата амаа....

MakeIT - Това, че сте си говорили на всякакви теми и т.н., не значи, че тя е навита за секс. Ти може да имаш това желание, но като не знаеш нейните желания... И при положение, че си има приятел в Германия, не знам защо се бъркаш. Ако тя търсеше секс и само заради това си е дошла, навярно щеше да го сподели с теб. Както и да е.
    Сега по въпроса ти...Опитай се да измъкнеш телефонния й номер от някого и пиши смс с всичките неща, които искаш да й кажеш. Или пък вземи лист, напиши каквото имаш да пишеш, вземи една салфетка, сгъни листа и го пъхни в салфетката и после се направи, че уж й подаваш салфетка да се избърше.

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Подай и го под масата и и намигни ;]
    хахахахаха

Re: На маса сме

Снощи бях на вила близо до града и се запознах с момиче което е там за една седмица и след това ще се връща в Германия където е от 6 години.Още като се видяхме и погледите почнаха да ни се засичат ,малко по-късно и лафа тръгна и сичко беше 6.Накрая си тръгна прегърнахме се и каза ,че била до неделя и да идем да я видим пак.Та в петък най-вероятно ще идем.Въпросът ми е как докато сме на масата сред другите да й кажа ,че я искам и тя да го разбере?Дайте някви идеи, че нищо не ми идва на акъла

П.П.Моля да бъда извинен ако съм объркал раздела
    Питая ако е тук за малко и ако те харесва може и да се навие да ти пусне .А може и да си има принципи и да не ти даде.Ако не я питаш няма как да разбереш само можеш да съжаляваш,че не си я попитал.
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Sexpert
    Шибни и един прав десен у кютерицата на масата и й лепни уя на челото
    На село така ли правите?

По темата:Направи и някакъв намек по-време на вечерята,видях че имаш едно на ум.Ако ти откликне,това е добър знак,бъди решителен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си