- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Pink - Boys or Girls?
+ 1 .. А пък и прическите им , оскубани вежди.. някой дори слагат гланц на устнитеПървоначално написано от teddyx33
даже съм си свалила снимки на такива дебили да им се кефя... хахах даже имам една на момче с мега тънки вежди и ботокс в джуките
![]()
.. също и като почнат с чупките или снимки тип ПИЛЕШКА ТРЪТКА с джуки къртач..
![]()
![]()
![]()
![]()
ла-ла-ла
На мен ми харесват, даже на някои много им отива.
Първоначално написано от DarkKisss
мразим "мъже" в розово
![]()
Розовото е нежен, фееричен, романтичен момичешки цвят. Момче в розово-на мен ми е адски смешно и странно...![]()
![]()
![]()
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Побеснявам като видя момче с розови дрехи. Защо трябва да се правят на клоуни? Розовото си е само и единствено женски цвят!
Вие жените сте изключелно малоумни същества ! Едните протестират защотто мъжете били космати старобмодни и неподържани а другите пък искат космати и с нормални дрехи и прически (като мен) ! Отговорете ми на въпроса !!!! КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ИСКАТЕ ОТ МЪЖЕТЕ за да ги харесате ?
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
^Защо слагаш всички жени под общ знаменател. Всяко момиче или жена е различна и харесва различен типаж мъже. Ти сам го казваш. Разбери сред каква аудитория жени искаш да бъдеш харесван и тогава реши дали да си епилираш краката и да носиш розово...![]()
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Ми и аз побеснявам като видя момиче с косми по ръцете,мазна цъфнала коса,наболи косми и мустаци.Но половината са такива.Защо не се погледнат в огледалото?Първоначално написано от MidnightTornado
Преди 10год. може да е бил,но вече не е!Първоначално написано от MidnightTornado
Не са всички малоумни,но в тая тема доста са се събрали супер ограничени,комплексирани хорица.Първоначално написано от Kmet4e
Дано разберете един ден,че за ващо мнение на никои не му пука.Всеки носи това,което му харесва!![]()