.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на eminemfenka
    Цитирай Първоначално написано от teddyx33
    То вече не знам дали остана мъж на света...
    бръснат си краката,носят розово,гримове,прилепнали по тях дънки,чантички
    само чакам да измислят рокли и токове за мъже.
    + 1 .. А пък и прическите им , оскубани вежди.. някой дори слагат гланц на устните даже съм си свалила снимки на такива дебили да им се кефя... хахах даже имам една на момче с мега тънки вежди и ботокс в джуките .. също и като почнат с чупките или снимки тип ПИЛЕШКА ТРЪТКА с джуки къртач..

ла-ла-ла

Цитирай Първоначално написано от teddyx33
    То вече не знам дали остана мъж на света...
    бръснат си краката,носят розово,гримове,прилепнали по тях дънки,чантички
    само чакам да измислят рокли и токове за мъже.

Голям фен
    Град
    Varna
    На мен ми харесват, даже на някои много им отива.

Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    МЪЖЕ, дръжте се малко, какви са тея ускубани вежди и цикламени ожеджи, вие мъже ли сте или п*тки?
    А иначе .. розовото и разновидностите му са за мацки, отиват на много светли мадами или на светли девойки с черни коси.. Според мен.
    мразим "мъже" в розово

Розовото е нежен, фееричен, романтичен момичешки цвят. Момче в розово-на мен ми е адски смешно и странно...
    Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.

Побеснявам като видя момче с розови дрехи. Защо трябва да се правят на клоуни? Розовото си е само и единствено женски цвят!

Повече от фен Аватара на Kmet4e
    Вие жените сте изключелно малоумни същества ! Едните протестират защотто мъжете били космати старобмодни и неподържани а другите пък искат космати и с нормални дрехи и прически (като мен) ! Отговорете ми на въпроса !!!! КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ИСКАТЕ ОТ МЪЖЕТЕ за да ги харесате ?
    Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
    Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва

^Защо слагаш всички жени под общ знаменател. Всяко момиче или жена е различна и харесва различен типаж мъже. Ти сам го казваш. Разбери сред каква аудитория жени искаш да бъдеш харесван и тогава реши дали да си епилираш краката и да носиш розово...
    Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.

Цитирай Първоначално написано от MidnightTornado
    Побеснявам като видя момче с розови дрехи. Защо трябва да се правят на клоуни?
    Ми и аз побеснявам като видя момиче с косми по ръцете,мазна цъфнала коса,наболи косми и мустаци.Но половината са такива.Защо не се погледнат в огледалото?

Цитирай Първоначално написано от MidnightTornado
    Розовото си е само и единствено женски цвят!
    Преди 10год. може да е бил,но вече не е!

Цитирай Първоначално написано от Kmet4e
    Вие жените сте изключелно малоумни същества ! Едните протестират защотто мъжете били космати старобмодни и неподържани а другите пък искат космати и с нормални дрехи и прически (като мен) ! Отговорете ми на въпроса !!!! КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ИСКАТЕ ОТ МЪЖЕТЕ за да ги харесате ?
    Не са всички малоумни,но в тая тема доста са се събрали супер ограничени,комплексирани хорица.

Дано разберете един ден,че за ващо мнение на никои не му пука.Всеки носи това,което му харесва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си