- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Тоалетът - просто тоалет или приятно местенце?
Така, ето една "интересна" тема, в която реших да потърся мнението на българина за така наречения на жаргон кенеф, познат ни до болка. Какво правите вие там - просто си вършите работата или се забавлявате. Лично аз съм щастлив там, защото съм сам и мога да обмисля страшно много неща. Не едно важно нещо съм решавал там, колкото и смешно да звучи. Мога да си пусна радио, да чета вестник, да мисля, дори да уча (когато нямах грам време, учих на най-подходящото място) и да мечтая. Никога не оставам разочарован освен ако не съм ял нещо разваленоА вие?
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Същата работа като теб - обичам т'ва помещение !!![]()
Любимо място просто!Първоначално написано от Unendlich
![]()
И на мен ми е любимо място![]()
Слушам музика, уча или чета нещо...![]()
Аз много обичам да чета или да разглеждам нещо докато съм там.Най-често чета какво пише по шампоаните...но като малка задължително си носех книжка като ходех до кенефа.![]()
Свещенното място.![]()
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Първоначално написано от daru6a1
Фен си на ЕMINƎM? Да го доведем в България!
http://www.facebook.com/event.php?eid=158620580833283
Отивам на бегом, свършвам каквото трябва и излизам. Вкъщи имаме и по-приятни помещения. Но имам приятелка, която влиза с тел, цигари, книга. 1 час не я търси.
Първоначално написано от gaska
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Абсолютно!!Първоначално написано от shakira96
Иначе да, тоалет е облекло, а тоалетна - кенеф
ахахаха ;дд
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Грешка на езика. Иначе аз без този офис не мога, цялата ми работа се върти тамТи да видиш как плода на твоите усилия отива в канализацията, използван като сърф от мишок-терминатор, е незабравимо удоволствие
![]()
![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Ами там ми идват страшно много идеи за текстове на песни и след това си ги пишаИмам и една любима игра на телефона и там все я играя също си чета или уча понякога Слушам и музика ...абе мн неща прая
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
ако се занимавам с нещо друго отивам на бързо, но ако ми е скучно почвам да се оглеждам и това ми отнема около 10-15 мининаче не прекарвам особено много време в тоалетата,но като малка си измислях стихмета,говорех си сама и си играех нещо и такам
![]()
Първоначално написано от Smrazqvashta
![]()
![]()
![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
Не ми е от най-любимите места, но вляза ли няма излизане поне половин час![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Любимо място ми е, защото обичам да се къпа.А понякога като ти се доходи до тоалетна толкова много и като седнеш на кенефчето навреме.. охх такава радост никъде няма.Лично моят кенеф се казва Ахмед.
![]()
"Хора вие сте луди" - бих казала, ако не беше ми се случвало и на мен... Имаше един период в който, тоалетната беше най-тихото и спокойно място, в което можех да уча, но става ли дума за някакви други дейности, върша каквото върша и да ме нема
![]()
Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.
Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.
Най-важното място изобретено от цивилизацията , дори и господ се прекланя пред кенефа![]()
=D>
А иначе от там ми е мъчно като изляза![]()
Там чета, уча и просто без тва място не мога.![]()
+1Първоначално написано от SuNsEt
Вътре винаги мога да остана насаме с мислите си и да реша доста проблеми. Абе голям кеф е там.![]()