- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Става ми като се целувам
Проблем ли е това, че като се прегръщам с приятелката ми и се целувам с нея, ми става?
ДА, ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ Е! ОТИВАЙ БЪРЗО ДА РЕЖЕШ ВЕНИТЕ! ДЕФЕКТЕН СИ!
![]()
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
т'ва е от апандисита да знаеш отивай на лекар
Ае недей се гъбарка, че положението хич не ме кефи!
...
Пич, ти да не си на 2 год., за да не знаеш, че просто докато се целувате се възбуждаш и ти става? Ебаси й въпроса.Да ти имам проблема..Първоначално написано от djbogy
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Аз ако знаех, нямаше да питамНовак съм така да се каже, затва питам
Е да не тръгне момичето да си мисли, че съм някъв извратенякПървоначално написано от bunnyLove
Благодаря за отговорите!
Ама боже мой.. в кой свят живееш ..Първоначално написано от djbogy
![]()
![]()
Братле виж някой теми момчетата едвам го вдигат при свирка дай им малко уроци как да го вбдигат още при натискане![]()
няма нищу лошо да ти става от целувки просто мн се възбуждаш
![]()
Спокойно, няма да си помисли, че си извратеняк. Всеки новодошъл в клуба е така, лесно се възбужда, дори от една целувкав случая.
да, назаде съм с материалаПървоначално написано от revolver
![]()
напълно нормалноПървоначално написано от djbogy
sleda ot lubovta
Като нищо. Особено ако и двамата сте на по 10 години.Първоначално написано от djbogy
Първоначално написано от djbogy
На колко си години бе?
Ми нормално е бе човек. И цици да видиш без да ги бараш , пак ще ти стане... Казвам ти го , за да не пуснеш отделна тема и за това![]()
Ебаси!Откога е проблем,че пишката ти става?Напълно нормално си е.
![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
пич това даже е много добре , незнам за какъв проблем говоришПървоначално написано от djbogy
.
Аз проблема не успявам да го видя.Първоначално написано от djbogy
Вместо да се радваш си тръгнал да се притесняваш ..![]()
Според мен момичето няма да те помисли за извратеняк..това са си нормални неща.![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Не се притеснявай, нормално явление е. Както се казваше в онзи виц - членът е най-лекият човешки орган, защото и един поглед може да го вдигне...
Проблем ще е само ако свършиш преди да си започнал.
Не, абсолютно нормално е, мислиш ли, че и на нас жените не ни става влажно, когато правим нещо подобноПървоначално написано от djbogy
![]()
нормално е