.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна

Сериозна тема.

Хипотетично погледната имам гаже или имах от около 3 месеца и аз я обичам много, което обективно погледнато не се случва ей така. От няколко дена не се държи както трябва, работата и идва повече почна и шоферски курсове и е постоянно мрачна. Снощи и писах е така един смс, с кво съм заслужил тва отношение към мене майна, щото аз правя сичко за нея, макар и тя да не ми дава След няколко часа ми писа че всичко и е омръзнало и че всеки ден едно и също прави, нема никво разнообразие. Да не си помислите че е от мене мейна, аз исках да я водя на море на планина, ама тя с тая работа си бaлo майката и нема време. Евентуално аз нищо не и писах и неска по някоя време получавам смс "Виж снощи много мислих и реших че трябва да се разделим за известно време защото аз вече незнам кво искам и се държа тъпо а на теб така ти е гадно и незнам... нищо незнам" Аз нали като един жентълмен, отидох да говоря с нея и тя горе-долу същите думи ми каза. Питах я дали има друг тя каза че нема, щото ако имало нямало да иска да се разделим за известно време, а щяла да ме зареже направо, аз и вервам на тея думи, щото си казваме само истини майна. Каза че иска да е малко сама, осъзнава че се държи супер гадно с мене, щото аз като един жентълмен подаръци и правя и други работи. Личеше си че и е гадно, едно такова... Аз и казах че щом така е решила нема проблеми, ше го пробваме тоя вариант и така. По принцип още се водим заедно май ама известно време нема се виждаме по мои сметки 2 дена и така мейна, тва е мойта мъка, ако не ми пукаше хич немаше да се занимавам, ама тва е живота.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    След като ти е казала, че просто и трябва малко време остави я за известно време. Нека се поуспокоят малко нещата. Явно наистина и се е насъбрало много. Поизчакай да й мине и малко по малко нещата ще си дойдат на мястото. Успех.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Просто има нужда да бъде за малко насаме със себе си, без никакви отговорности към някого. Бързо ше й мине, гледай да я разсмиваш от време на време, ама не й досаждай, не бъди постоянно край нея.
    Ти си я познаваш най-добре, но според мен ти е казала истината - и аз съм се държала по същия начин и предпочетох за кратък период от време да се изолирам от всичко и всички, 'щото да не ги дразня с мрънкането и песимизма си. Има някакъв много тънък момент обаче - хем да я оставиш да се вземе в ръце, ама и хем тя да знае, че винаги може да те открие и да си до нея.

Град
    hate city plovdiv, майна
    тя знае че може да разчита на мене за всичко. Пресен случай преди няколко дена бях до нея пих кафе и си тръгнах (работи в един нон стоп) и и казах че ше мина да я прибера като свърши, до 11 е на работа като е втора смяна. По едно време към 10 ми звъни вика ела че един ме плаши нещо, за 5 минути бях до нея, макар че тя е в единия край аз в другия и ония не остана много доволен.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Тузарчо - къде ти е въпроса?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    hate city plovdiv, майна
    Да ми кажете е така погледнато хипотетично кво да правя с нея, хич не ми се иска да се раздели майна.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Колкото повече нахалстваш.. толкова по нежелан ще ставаш.

То така или иначе вече си хипотетично отписан.. просто още не ти го е казала директно.

Живей си живота..там преживей си каквото ти е нужмно и.. така. Много вероятно е да не се съберете повече.

А опция да се съберете почти няма.. щото някой трябва да и налее желанието да е с теб.. както казахме - колкото повече нахалстваш.. толкова по нежелан ще си.

*нахалстваш = имаш какъвто и да е контакт с нея (за конкретния случай - бел. авт.)

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Di
    И кво искаш от нас?
    Престани с тая 'майна',не е интересно
    не се изказвай неподготвен,прасе

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Di
    И кво искаш от нас?
    Престани с тая 'майна',не е интересно
    специално от тебе искам да те чуkам под вода, майна

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Понякога не мога да те разбера...Супер странен си ми.Имаш приятелка,казваш,че я обичаш,но по твоите постове,които съм чела...си личи,че или си и изневерявал много пъти или ако имаш тая възможност би го направил.Според мене...имаш интересно мислене,но понякога е много повърхностно въпреки,че не те познавам...Колкото до момичето ти-ако тя иска да е с теб наистина ще се съберете отново и дори може да е по-хубаво,но никога няма да е същото както преди.Изчакай я и виж какво ще стане,а до тогава се опитай да и бъдеш просто приятел.Според мен стабилните връзки се градят и на голямо приятелство,освен на секс и привличане.Случва се в дадени моменти да искаш от половинката си да сте повече приятели,от колкото гаджета.Тя трябва да преусмисли нещата,а единственото,което ти можеш да направиш е да я подкрепяш и да бъдеш до нея независимо какво ще и бъде решението...дори и да скъсате.Понякога хората допускат сивото ежедневие и проблемите да завладеят света им и от там става още по-зле...губят хора,на които държат и т.н. Правят грешка след грешка,но според мен тя знае,че ти не си виновен и ако искрата във връзката ви е жива,всичко това ще отмине бързо ако ли не...тогава и на двамата ви предстоят нови приключения

Град
    hate city plovdiv, майна
    ем то зависи в коя част от живота ми си чела мненията, ама мога да ти гарантирам че ако съм сериозен с момиче, никога няма да и изневеря, освен ако не дойде да ми се моли Николета Лозанова, ама мисля че за нея е разбираемо.
    Значи единствено да чакам решението и?

ше и минее бее ако искаше да те махне щеше още са
    който търси - намира . ^^

Град
    Ами ...да...изчакай я и каквото и да реши-ок...Остави я да разбере сама,че дори и в такъв момент я разбираш и си приятел.Според мен ще се върне като осмисли колко неща си направил за нея и т.н.Не си заслужава заради...такъв натиск(ежедневие,работа и т.н.) да се прекратява връзка.
    Един страничен въпрос:Тя ревнива ли е?Ти като си с нея правиш ли базици на други момичета в сексуален смисъл примерно?

Град
    hate city plovdiv, майна
    ми по принцип не е ревнива, аз съм по ревнив. Иначе като видя някоя хубава и и казвам ама тя знае че се бъзикам много и не и прави впечатлени, пък и тя като види някоя добра ми казва, ама не и говоря примерно, "На тая ше и скъсам дупето" все пак съм женталмен..
    И аз тва и казах да не се притеснява, щото видях че и се насълзиха очите, и я прегърнах майна.
    Ся мислим да я оставим 1-2 дена без никъв контакт и евентуално петък, събота да мина през нея по работа уж. Много свикнах с нея деба.

Град
    Ами добре си постъпил Надявам се всичко да се оправи.Иначе...евала на нея,че не е ревнива...моя ако беше като тебе нямаше да сме заедно дълго хахах...щото аз много се филмирам за много неща въпреки,че се опитвам да се променя в тва отношение.

Град
    hate city plovdiv, майна
    що ми изоставихте темата майна

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    не ме кефиш майна,за т`ва

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    В момента е объркана и доста натоварена с работа,шоф.курс,проблеми и всичко много ясно,че ще се стовари върху теб.Дай и време и разбиране и нещата ще се оправят.

В днешно време всеки с проблемите си...
    Остави я малко тя да те потърси нещата ще бъдат отново розови помни ми думите.. И успех

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от inatche
    Остави я малко тя да те потърси нещата ще бъдат отново розови помни ми думите.. И успех
    ама ако не станат пак розави, ти ми ставаш гаже.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от inatche
    ама ако не станат пак розави, ти ми ставаш гаже.
    Не разчитай на това ... МЕЙНА

Град
    hate city plovdiv, майна
    да съм ти позволил да ми ползваш думите? питам?

Етоо стана боя :P

Прекалил си с гошо от почивка ми се струва :Д

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Прекалил си с гошо от почивка ми се струва :Д
    що не ти разбирам поста незнам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си