- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос относно височината ми
Па тва високо ли ти е![]()
ХА-ха, това, че си висок може да бъде само в твой плюс. Има много момчета който дават всичко за твоята височина и пак не я постигат, направи си извода самм : )))
ми да,ето аз лично си падам по по-високите,тия ниските или са дебели и отпуснати или са напомпани като за световното и имат таралежи под мишниците дет се вика,така че за височината може да се радваш,относно момичетата-прави се на гъзар и показвай готин характер,не се свивай и не се срамувай....![]()
![]()
...ние жените това обичаме..... :P :P
![]()
НЕдей наистина си вкарвай филма че си висок ... знаеш ли още колко фурни хляб има да изядеш докато стигнеш мен ...Първоначално написано от victimboy
аз сякви харесвам,даже съм имала повече 1.83-4 гаджета,от колкото по 1.65 и за мен няма значение,важното е да ми допадне човека
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ако познаваш само толкова високи момичета, значи не мисля, че са много по-ниски от теб..
П.П Хора, спрете с тая височина.. "много съм висок" "много съм ниска" .. Човек тряа да се приема такъв, какъвто е.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Тва в кой филм го чуПървоначално написано от mrazqkindergarten
...
По темата: Няма определен критерий колко трябва да си висок : ) Така си добре, пък и сигурно още ще растеж.
съжалявам,но си твърде висок за да имаш връзка с момиче.. ;[
глупостта около мен ме уморява
Според статистиката българския мъж е висок над 180 ...
Мисля, че не съм като поредния заблуден потребител, който се регистрира. Чак толкова прост не съм. ;[ Поисках просто мнения, не бъзици, аман...Първоначално написано от spyro
Във филма на животаПървоначално написано от AcrossYourFace
Видях как ме възприемат хората като не се харесвам и като се харесвам и си направих извода
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
казах вече...Първоначално написано от OneGuy
осъзнаваш ли малоумието на тая тема :/Първоначално написано от victimboy
глупостта около мен ме уморява
Реших просто да попитам. :/Първоначално написано от spyro
по- добре е,че си високи хахахаха това, че не си бил с момиче не се дължи на височината
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не съм казвал подобно нещо, казвам, че не съм бил до сега и дали височината, може да ми изиграе шега.Първоначално написано от mynichka
Аз съм 1.90 и винаги съм го смятъл за предимство...по тъпо оправдание за това, че не си си намерил момиче не можа ли да си внушиш? Стягай се![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Да ти кажа, от тези, които познавам си сменят момчетата през 3-4 дни до максимум една седмица. Как мога да си хвана момиче? То това тяхното... Трябва да го търся на другия край на града... Но да не се отклоняваме от целта на темата.Първоначално написано от eXxXciTeD
Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
А сега и телефона си прати и никой няма да забележи колко си оборотна![]()
Не!.. Няма да ти изиграе шега.. зависи от момичето. А относно височината.. за мен няма значние.. но по някакви стандарти е прието мъжа да е по висок от жената .. да може да я пази и защитава ,.. а и не си толкова висок.. 180.. замислял ли си се над това че момичетата носят и токчета и понякога ставаме над 180 ..
Моят съвет е: Ако наистина си си набелязал момиче , давай смело напред! (:
Абе височината няма значение,вообще не я мисли![]()
>>DjBelev<<
^ Съгласна съм ,няма значение .. но все пак предпочитам момчета към 1 и 90 ,карат ме да се чувствам жена..
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
Благодаря за мотивацията.Не съм си набелязал, но всички ми казват "Леле, колко си висок...", "Ти само растеш", "Да не те дърпат за ушите..." (това го мразя като ми го кажат възрастните) И направих темата в случай, че утре изляза на заведение и срещна момиче и ми каже, че съм много висок и да ме зареже и да си остана с бирата.
А и като ме заговори някоя и като я гледам отгоре, балкона и се вижда.
Щом не е такъв проблем, остана мацката, което е по-сложно. :S
Благодаря за мотивиращите отговори!
Ха... значи и в този параграф се вписвам идеалноПървоначално написано от silvencety