- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го зарежа?
Как да кажа на приятеля ми,че вече не искам да съм с него....че вече не го харесвам както преди,но без да го заболи много ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми ей така,казваш му го..Кво е тва 'не искам да го заболи'
.Като не искаш,ще търпиш.
уф не може да не го заболи, няма как.
но може да започнеш ти да се държиш гадно с него и да го накараш той да скъса с теб ..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Супер тъпото мнение......може да спечелиш наградата за конфитюр на годината с това кифленско изказване.Първоначално написано от gabi7u
Ти вече не го харесваш, значи си поеми отговорността. Обсшни му как чувстваш нещата. Със сигурност ще е наранен ако те обича. Но абсолютно всички останали идеи, за да го зарежеш, ще направят и за него и за теб нещата по-лоши. Бъдеи искрена. Защото ако го излъжеш и му създадеш комплекс, това може да тласне живота му в съвсем нови посоки (при това лоши). Успех
"Не те харесвам вече"?
Много повърхностно ми звучи, бе... Ти само заради външността му ли тръгна с него? оО
Нее,външността му няма никакво значение....Първоначално написано от mArMaLaDkA
Кажи му просто истината (причината поради която искате да прекратите връзката си ) и се постарайте да останете приятели![]()
Винаги някой го боли заради нещо. Това си е природен закон. Единственото, което можеш да направиш е да се постараеш да не си прекалено груба с него. Но във всеки случай, бъди откровена.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Кажи му,че вече не усещаш нещата както преди и че сте до тук.. просто нямаш много възможности по-добре бъди директна и му кажи че искаш да запазите приятелски отношения (естествено ако искаш :] )![]()
говори сериозно с него!
...понякога да кажеш истината помага.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Трябва най-честно и открито да му кажеш, че чувствата ти са се променили. Друго решение няма
Да.. поговорете и му кажи всичко което мислиш..Няма да му е много приятно ако те обича наистина..
Ако те обича не може да не го заболи... просто му кажи как се чувстваш и че вече не го харесваш както преди, но не го прави с много заобикалки, защото това само удължава мъчението и за двама ви.
Успех!![]()