- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана помощ!!!!Не ме подминавайте!!!
Хаха това ме изкефиПървоначално написано от iveetyy
![]()
![]()
>>DjBelev<<
Зарежи го ... не се знае какъф може да ти излезе в този форум дето си може да е за теб готин ,но може да излезе пълен изруд ,а и от горе на всичко имате доста години разлика ,а и ти си малка и едва ли ще си негов тип не се обиждай ,но ти си само на 12 а той на 26.А и наистина какво прави 26 годишен при 12?
(Тук не те обиждаме само те защитаваме)
Бившия ми беше на 25 а аз на 15 махни тука тая работа от личен опит не ти трябват такива.. в смисъл аз от него не мога да се оплача .Все още ме обича и ми върви зад задника.. ама намериси някой твой калиба.. Успех![]()
Първоначално написано от BlackCross
Явно няма кой да му се върже... и търси по неопитните![]()
Виж ко, ще те посъветвам да си намериш занимание, защото като гледам ти е скучно и си търсиш белята..И като я намериш забавното свършва е може да четем теми като "Бременна съм!!Не ме подминавайте!!";"Той е на 26, аз съм на 12 и половина, мама разбра!!Не ме подминавайте"; "Писахме си и той ме зарязааа ;( ;(!! Не ме подминавайте!!"...и така до безкрай.
Този човек нито го познаваш, нито знаеш на какъв акъл е..Ами ако наистина е педофил, дето се надява точно такива 12-годишни будали да му се вържат.
http://www.teenproblem.net/news/s/15151.html <--Гледай...Тия педофили не са малко и те знаят, че на тебе сега ти е много забавно да си пишете ЛСта, дето мама е по-добре да не ги вижда..., обаче на него ще му стане забавно като свършите квото свършите, независимо дали си искала или не...Прави си изводите.
Вие сериозно ли..........се хванахте на тая тема?????![]()
Мислиш, че го харесваш ? Нещо не си убедена в тезата си. Ти си на 12, а той на 26 ? Като си на 12, харесай нещо на 13-14-15 години... И как си го харесала ? Само от писане ли ? Толкова ли нямаш някакво приятелче там, та се занимаваш с разни чичковци ?
Първоначално написано от WaterLilly
Постъпи грешно... с правилното момиче.
омг
осъзнай се
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
не е смешно,някой трябва да ѝ налее акъл
познавам момичета на 15 години,които излизат с мъже по-възрастни и от баща им -.-
авторката да изключи компютъра и да си сяда на гъза пред книжките
сигурно още си мислиш,че бебетата ги носят щъркелите, а тоя чичко ти мисли доброто
АМАН
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
пълна простотия .. разбирам да се влюбиш в някой по-голям от теб приятел или поне братът на твоя приятелка, но в непознат и то от форум ..![]()
![]()
остави баща ми на мира
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
ОMG!
Това е повече и от извратено!
Дано темата е ебавка , че.. иначе авторката ще направи някоя беля.
ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ Абеееее не виждате ли, че темата е пълна ебавкаааа![]()
.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
+645252689879015Първоначално написано от ElinoOor
Елинор, откакто ти чета мнениета, подивявам от смях!!![]()
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Първоначално написано от mnogoznaikO
+
това шега ли е ?
love is gone!
Първоначално написано от LoveRetroMusic
Баща ти много млад ве![]()
![]()
..::Човек никога не знае::..
Ххахах да и азПървоначално написано от WaterLilly
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Ти си напъълноо откаченаа!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам думи!
![]()
![]()
![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
Абе според мен на теб точно нищо не ти е извратено ама на тоя нещо му куца.. НЕ Е НОРМАЛНО МОМЧЕ НА 26 ГОДИНИ ДА ХАРЕСВА 12 ГОДИШНО МОМИЧЕ! По-добре не се занимавай.Първоначално написано от Darkrose
![]()
Винаги си избирай по–голям враг .По лесно се улучва.
Дай ми фактите и ще ти дам правото.
o rly?Първоначално написано от Innocente
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele