- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана помощ!!!!Не ме подминавайте!!!
Първоначално написано от amnessia
и аз, и аз![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Мръсна геронтофилка*!
*Справка : google.bg
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Защо не те подминах
Хмм да помислим над въпроса. Представи си, че си уговорите среща и той те накара да проституираш и те продаде в Албания?
Първоначално написано от LoveRetroMusic
Ем на 26!!! Как да не е млад!
..::Човек никога не знае::..
Ти си на 12 той на 26 мислиш ли,че нещо ще се получи..освен да те подлъже и да те изчука и след месец да пуснеш тема "Дали да спя с него?" Възрастта в този случей е от значение имате различни интереси
Абе аз попринцип съм на мнение, че годините са само едни цифри на личната карта, ама ти нямаш и лична карта. Знам, че ти се струва мил, въпитан, интелигентен и т.н. ама не е така. Повярвай ми вие с него нямате допирни точки на интереси. Може да не ти се вярва, но той иска само секс и нищо другоСъжелявам, но е истина. Няма лошо да си пишете по скайп, форуми и т.н. но нищо по-задълбочаващо..
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
Куха!Първоначално написано от Darkrose
ахх .. и на 20 да беше .. на тия години .. такава разликаПървоначално написано от BaffaLsc
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Мен ако питаш и 12-18 е тъпо, гнусно и глупаво...
Ти си на 12 бе детенцееееееЯ се оправи малко, удари си един шамар и слез на земята хааааа за мене 10 години е много и съм по-голяма пък ти 14 нене. Ти още не знаеш какво искаш
![]()
Хих, една приятелка също имаше такъв "проблем". Ама че глупост, по цял ден стоеше във форумите, за да види дали той е на линия и ако случайно се окаже там, го зарива с 15 съобщения, да не я оставя сама. Ужс! Вървете на психиатър, ще ви помогне. :X
ХАХАХА I PITY THE FOOL![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
ъъъъъъъъъъъъъъ..........![]()
незнам това базик ли е,но ако е наистина те съветвам да не се занимаваш,а да си седнеш на дупето и да гледаш Хана монтана![]()
u more than a fat kid loves cake!
lololollololo отивай при педофила![]()
![]()
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55