.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от sonsta
    и аз съм като теб,не мога да забравя момче,което ме тъпче като боклук и все му прощавам,даже и на една приятелка все и прощавам,която го наговаря против мен,ама не го виждам често и го забравям,скоро ще отшуми сигурно,та и ти не се излагай,да ревеш за тоя идиот дето те зарязва точно за седмица,намира си друга и после пак тича след теб...абе времето лекува,намери си някой готин,за който да мисллиш и забрави за тоя :P виж в БГ-то колко сладури има

Мм да така е права си... благодаря .. Ам аз уж го бях забраила.. ама кото го видя тточно с нея се побърквам
    Иии скоро ще им тегля едни путки майни и да се спасяват не скоро ами още днес

Цитирай Първоначално написано от inatche
    Цитирай Първоначално написано от sonsta
    и аз съм като теб,не мога да забравя момче,което ме тъпче като боклук и все му прощавам,даже и на една приятелка все и прощавам,която го наговаря против мен,ама не го виждам често и го забравям,скоро ще отшуми сигурно,та и ти не се излагай,да ревеш за тоя идиот дето те зарязва точно за седмица,намира си друга и после пак тича след теб...абе времето лекува,намери си някой готин,за който да мисллиш и забрави за тоя :P виж в БГ-то колко сладури има

Мм да така е права си... благодаря .. Ам аз уж го бях забраила.. ама кото го видя тточно с нея се побърквам
    Иии скоро ще им тегля едни п**** майни и да се спасяват не скоро ами още днес
    ами така се прави.... давай и хич да не ти пука.. :P

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от zlonamerena
    Не е нещастно момичето загубило любовта на един глупак, а е нещастен глупакът изгубил последния шанс да стане човек...
    +1 абе ти все ме изпреварваш с коментарите си ,тъкмо нещо такова мислех да напиша

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Точно така.Съгласна съм с предните мнения .."Далеч от очите, далеч от сърцето."Повярвай ми - така е.От опит го знам.
    +.Най-вярното.
    Като не го виждаш искаш,не искаш-ще го забравиш,няма начин,но се иска и малко желание все пак ; )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си