.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Как да разкарам досадното момче ?!!?

Здравейте, имам следния проблем ... Едно момче от моя клас е влюбен в мен вече близо 3 години ... Не спира да ми пи6е СМСи и да ми звъни,за да ме кани да излезем (винаги оставям телефона да си звъни, за6тото когато затворя, той ми звъни пак).. наистина е мило момче... но аз имам приятел, който много запо4на да му се дразни, и ме е страх 4е 6те стане проблем... Пробвах сякакви начини да го разкарам, но той не се предава, изключително ми е неприятен ве4е, просто не издържам ... КАК ДА ГО РАЗКАРАМ ТОЗИИИ?!?!?!?
    И сега тука кво да напи6а, ако напи6а 4е съм свястна няма да ми повярвате, ако напи6а 4е съм тъпа няма да ми пи6ете ... в дилема съъъм o.O

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    ^ Съгласна.Говори първо с него после ако не се разбере от дума можеш да поговориш с приятеля си.

Говорила съм с него много пъти ... те се познават двамата ... и точно там е проблема, приятеля ми го запла6ва, но той си знае неговот
    И сега тука кво да напи6а, ако напи6а 4е съм свястна няма да ми повярвате, ако напи6а 4е съм тъпа няма да ми пи6ете ... в дилема съъъм o.O

поговори с него разговора оправя вси4ко но наистина 3 години са много и аз си харесвах едно мом4е така от 3 години и после го забравих видях 4е няма смисъл и после го забравих спокоино и тои 6те те забрави но поговори с него наи добре :P

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Щом от мило не разбира опитай по грубия начин .
    Кажи му , че ти досажда и ИСКАШ да спре .

Senior Member Фен Аватара на BlackCross
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от iveetyy
    Щом от мило не разбира опитай по грубия начин .
    Кажи му , че ти досажда и ИСКАШ да спре .
    Точно така ,ако приятеля ти е по-здрав от досадника просто го накарай доста да го сплаши да не прави така ...

Хахахаха, да стане проблем, бе.
    Приятеля ти да го ступа, че да си намери майстора и да не те занимава повече.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    В никакъв случай не бъди мила. Това само ще поддържа заблудата му. Бъди твърда и директна. Кажи му в прав текст, че те дразни, нахалства и вече не можеш да го траеш. Обиди го ако трябва. Наглите досадници, без чувство за мярка, само от това разбират.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

А на колко години си(към авторката) ?

Иначе ми се струва странно някъв дегенерат да те преследва 3 години...не е нормално : /

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Фащаш го за ръката и го водиш някъде да говорите. Обясняваш му че си имаш приятел и не желаеш да имаш нищо общо с него. Ако и от това не разбере какво трябва да направи , прати приятеля си да му разясни малко В крайна сметка като не става с добро .... с лошо

авторке и аз бях така преди време.. но направих всичко възможно да нараня момчето и то да се откаже (все още не се е отказало, но вече не е същия досадник)..и да говорите файда няма.. няма да послуша..

Благодаря ви !! 6те направя вси4ко по силите си !!!

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Хахахахах, нека приятелят ти да му дръпне една тупалка, за да знае онзи с кого си има работа. Не, сега сериозно - ако не направиш нещо по въпроса - на твоя може и да му писне, и да те остави.

I'm inlove with a criminal...

Град
    В мислите ти..
    Аз казвам така и супер много действа ..
    "Тва че ти ме харесваш мен ,не означава че аз те харесвам,не те желая и няма как да стане ,всяко твое действие след тези думи е чиста проба нахалство и ми ставаш още по отвратителен ..
    Пробвай !!!!
    Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    най ще ми е кеф, ако авторката е на 13, момчето, което я харесва, и то е на 13, а приятеля да е на 14.. НАПРАВО ЩЕ СЕ ИЗПОКЪСАМ ОТ СМЯХ!!
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

авторката е на 17 .. мом4ето което я харесва и то .... а причтелят и е на 18 доволен ?

Цитирай Първоначално написано от mnogoznaikO
    Фащаш го за ръката и го водиш някъде да говорите. Обясняваш му че си имаш приятел и не желаеш да имаш нищо общо с него. Ако и от това не разбере какво трябва да направи , прати приятеля си да му разясни малко В крайна сметка като не става с добро .... с лошо
    И аз мисля така
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Кажи му да те остави на мира в прав текст или каквото и да прави не му обръщай внимание. Това да накараш приятелят ти да си "поговори" с него също е идея. Успех.

Съчуствам ти Има два варианта.. Единя е да поговориш с него, а другия остай приятеля ти да се опрай с него
    Звън Звън снощи обадили се ъм разбира се

Убий го

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    Не можеш да ме разкараш!
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Иха заформя се нова сапунка "Тийн Лов Проблем"

що направо ти не му набиеш два тупаника ?
    Just because you drive a Benz
    I'm not goin' home with you
    You won't get no nookie or the cookies
    I'm no rookie
    And still I'm sexy, independent
    I ain't wit' it, so you already know

Enj0y ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си