.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Град
    Столицата

Помогнете ми!!! Страх ме е!

Вчера излязох на среща с едно момче и си прекаранме супер. Вечерта той ми писа по скайп и се разбрахме да се видим пак. Той е забавен и много добър. Когато ме прегърне ми се иска да се разтопя в ръцете му, но ме е страх че темите за разговор ще се изчерпат и ще си омръзнем, а наистина много го харесвам.
    Ако искаш ми пиши на скайп alone_in_te_dark

Щом двама човека се харесват и/или обичат, темите за разговор не се изчерпват просто ей така. Бъди по-сигурна в себе си.
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

няма защо да се страхуваш,глупаво е!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Бъди спокойна Като почнете да се сближавате , ще видиш колко мн работи ще си кажете 1 на др

хах..от 2 години вс ден излизаме заедно,после си пишем по скайп и като си легне говорим по телефона...темите не се изчерпват така лесно :P говорете си за миналото..опознайте се :] всеки има интересни преживявания от детството..аз например с моите фр. откраднахме трабанче като бяхме на 12

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Теми те няма да свършат! :P

Емм ... нещо не разбрах Как ще се свършат!?! Мисля,че не трябва толкова често да се виждате!
    All my life ... and the hereafter ...

Повече от фен Аватара на razores
    Няма как да стане това с бившата ми прекарвахме цял ден заедно и цяла вечер до към 3-4 часа сутринта си писахме по скайп

Абе само глупости приказвате...
    Излезли сте 1 път, писали сте в скайп и вече реши, че "ще ви свършат темите за разговор". Тва значи, че си супер неуверена и несигурна. А ако пък тооооооолкова много го харесваш, ще се постараеш малко бе - не вярвам да си ограничено момиче(надявам се да не си ).

Мега фен Аватара на sasha_90
    Щом се харесвате все ще намерите за какво да говорите.След като се опознаете и друго може да правите,а не само да говорите.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Помислих,че темата наистина е сериозна като прочетох заглавието...

Град
    В мислите ти..
    Цитирай Първоначално написано от mnogoznaikO
    Бъди спокойна Като почнете да се сближавате , ще видиш колко мн работи ще си кажете 1 на др
    Да и след като се сближат толкова ,ще дойде свикването и сивотииката и пак ще си писнат ..
    поне при мен така става ..
    Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..

Еееемиии може и да си писнете ... ама споко :Д Мом4ета колкото иска6 ... с лопата да ги рови6
    И сега тука кво да напи6а, ако напи6а 4е съм свястна няма да ми повярвате, ако напи6а 4е съм тъпа няма да ми пи6ете ... в дилема съъъм o.O

Град
    В мислите ти..
    Цитирай Първоначално написано от CrystalEye
    Мом4ета колкото иска6 ... с лопата да ги рови6
    Тва се опитвам да им обесня от 1 седмица в тоя форум ..
    Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Някои не се чуват или по-точно не виждат какви глупости пишат...момичето ви казва,че харесва определено момче,те и обясняват колко други момчета имало

много сте зле честно

По темата:

Мислиш така,защото се познавате от скоро,ще видиш тепърва след като се опознаете по-добре колко нови теми ще ви се отворят за разговор,колкото по-добре познаваш човек,толкова по-свободно общуваш с него

Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Да ви се изчерпат темите на втората среща...

трябва да сте пълни социални инвалиди и олигофрени...
    кефиш ме

Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Да ви се изчерпат темите на втората среща...

трябва да сте пълни социални инвалиди и олигофрени...
    Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪

Сериозно ли когато си с някой, който ти допада и се разбирате се чудиш какво да кажеш? Страх те е да не се изчерпате wow...отпусни се и говори каквото ти дойде к`ви са тея глупави страхове прекарвай си колкото можеш по-добре на момента всичко ще се нареди, не знам защо се измъчвате, когато всичко ви е наред, но нещо евентуално може да се обърка в бъдеще...
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Все ще има за какво да си говорите. На нас 10 месеца не ни се изчерпаха разговорите. Ако сте достатъчно близки може да говорите за всичко,но ако не сте едва да има какво толкова да си кажете и ще се изчерпате

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Banned Повече от фен
    Ебахти заглавието, помислих, че някой ще те убива.

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    В началото винаги го има този момент,когато се замисляш да не би пък темите да свършат.
    Спокойно,няма да стане така. Дори ще стават все - повече.Та вие дори не се познавате.Толкова много неща може да си кажете,не се панирай.

Няма смисъл да се притесняваш...като се упознаете и като прекарате повече време заедно,темите ще си дойдат от самосебеси
    ... <3

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Не се страхувай!

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Еееееееееееее мъжемелачките
    Creative Technologie

Мисля , че няма да имате такъв проблем . Бъди по - уверена в себе си .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си