.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Моля ви...ако може помогнете

Здравейте,
    моля ако може да ми дадете някакви съвети какво да направя!
    Значи... има едно момче от миналото ми у-ще,което от доста време е лудо влюбено в мен и не се спира пред нищо за да тръгнем. Предлагал ми е над 20 пъти и съответно аз и двайсетте не приех,не спира да ми праща СМС-си и да ми досажда с глупостите си.Та...работата е там,че аз си имам наистина сериозно гадже,с което съм вече от 7 месеца и много държим един на друг. Страх ме е да споделя на гаджето си за този нахалник,защото ще стане наистина ужасен скандал и се притеснявам да не се стигне до побоища и други такива идиотщини,от които някой може да пострада и още повече,че гаджето ми може да си навлече доста проблеми,а аз не искам да страда заради мен.Не знам вече какво да направя,защото наистина опитах всички възможни варианти за да го разкарам без никой да разбере,но той не се отказва-като се започне от заплахи до молби да ме остави да си живея живота....Наистина искам да го разкарам.
    Ще съм ви благодарна ако ми дадете някоя идейка

Мс предварително
    ... <3

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    кажи му, че си фригидна лезбийка.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Banned Повече от фен
    Развикай му се, че е ебати грозния нещастник, никога няма да го обичаш и ако не спре да те тормози ще се обадиш в полицията.

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Кажи му , че не го харесваш и няма да се получи и че ако пак продължи да те заплашва , ще си навлече проблеми (с приятеля ти)

Цитирай Първоначално написано от tarlyo
    Развикай му се, че е ебати грозния нещастник, никога няма да го обичаш и ако не спре да те тормози ще се обадиш в полицията.

Да ти кажа... до такава степен съм го хранила,че чак някой може да си помисли,че съм отраснала в някое селце... човека стоеше насреща ми и ми викаше,че съм сладка като съм ядосана
    ... <3

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от bro0talGirl
    Цитирай Първоначално написано от tarlyo

Да ти кажа... до такава степен съм го хранила,че чак някой може да си помисли,че съм отраснала в някое селце... човека стоеше насреща ми и ми викаше,че съм сладка като съм ядосана
    Е такива са за бой само

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    кажи му, че си фригидна лезбийка.
    Казах му,че съм хермафродит,ама той не се върза мн...все пак ме следи от година и половина вече
    ... <3

Щом не искаш да казваш на приятеля си, кажи на някой добър приятел да си поговори с него.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Senior Member Фен Аватара на BlackCross
    Град
    Варна
    Поредния досадник кажи на приятеля си да го сплаши малко ,а не да дига скандал и малко там да го потупа естествено ,ако е по-силен.
    ----

-
    I'm gonna chase this whiskey with Patron
    I wanna girl in my lap and a Jagerbomb

Пребий го ти.С токове е най-ефектно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си