- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви...ако може помогнете
Здравейте,
моля ако може да ми дадете някакви съвети какво да направя!![]()
Значи... има едно момче от миналото ми у-ще,което от доста време е лудо влюбено в мен и не се спира пред нищо за да тръгнем. Предлагал ми е над 20 пъти и съответно аз и двайсетте не приех,не спира да ми праща СМС-си и да ми досажда с глупостите си.Та...работата е там,че аз си имам наистина сериозно гадже,с което съм вече от 7 месеца и много държим един на друг. Страх ме е да споделя на гаджето си за този нахалник,защото ще стане наистина ужасен скандал и се притеснявам да не се стигне до побоища и други такива идиотщини,от които някой може да пострада и още повече,че гаджето ми може да си навлече доста проблеми,а аз не искам да страда заради мен.Не знам вече какво да направя,защото наистина опитах всички възможни варианти за да го разкарам без никой да разбере,но той не се отказва-като се започне от заплахи до молби да ме остави да си живея живота....Наистина искам да го разкарам.
Ще съм ви благодарна ако ми дадете някоя идейка
![]()
Мс предварително![]()
... <3
кажи му, че си фригидна лезбийка.
Развикай му се, че е ебати грозния нещастник, никога няма да го обичаш и ако не спре да те тормози ще се обадиш в полицията.![]()
Кажи му , че не го харесваш и няма да се получи и че ако пак продължи да те заплашва , ще си навлече проблеми (с приятеля ти)![]()
Първоначално написано от tarlyo
Да ти кажа... до такава степен съм го хранила,че чак някой може да си помисли,че съм отраснала в някое селце... човека стоеше насреща ми и ми викаше,че съм сладка като съм ядосана![]()
![]()
![]()
... <3
Е такива са за бой самоПървоначално написано от bro0talGirl
![]()
Казах му,че съм хермафродит,ама той не се върза мн...все пак ме следи от година и половина вечеПървоначално написано от w0sh
... <3
Щом не искаш да казваш на приятеля си, кажи на някой добър приятел да си поговори с него.![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Поредния досадник кажи на приятеля си да го сплаши малко ,а не да дига скандал и малко там да го потупа естествено ,ако е по-силен.![]()
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb