- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъжа ми иска да ме напусне заради сви...а
По въпроса дали ми е приятно да правя свирки на гаджето си - да. Не толкова самото действие, колкото това, че ми е приятно да му доставям удоволствие. Не мисля, че има нещо извратено или аморално в оралната любов и не мисля, че е ненормално някой да й се наслаждава.
По твоя случай се сетих за една сентенция, над която е добре да помислиш. Тя гласи "Когато имаш нужното и не му даваш необходимото,оставаш с нищото и чак тогава осъзнаваш същността на малкото,което е трябвало да дадеш ..."
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Извинявай, ама това изречение издава супер остаряло и закостеняло мислене. Не те обвинявам, но френската любов е нещо НАПЪЛНО НОРМАЛНО. Не е нито перверзно, нито извратено.Първоначално написано от helpli
По-точно не бих могъл да го кажа. Мерси.Първоначално написано от TheBeliever
Ако случайно се разведа един ден, ще гледам да не обича свирките, за да нямам повече такива проблеми.Първоначално написано от Hilary_
Но за сега ще гледам да запазя брака си, все пак това са си почти 3 години.
.. и точно, защото са 3 години и се предполага, че сте вече израстнали хора, а не деца не би трябвало такова нещо да създава проблеми между вас!!!!Първоначално написано от helpli
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
чакай сега, значи той на теб може да ти прави орална любов, ти на него не можеш? хъх, голяма си егоистка явно? И кое му е гадното? Ако спазва добра хигиена е същото както той като те лиже отдолу......
Както казах вече аз не го карам. Даже не му давам. Той го прави единствено когато съм много възб...и не мога да се контролирам и той тогава слиза и...., ах, там вече не издаржам и го оставям. Просто нямам сила да го спра. Но съм му казвала хиляди пъти че не искам като сме си говорили.Първоначално написано от dunce
Последно ме заплаши че щял да намери момиче което обичало оралният секс и щял да и предложи колкото иска и така и той щял да получи, дори без да иска.
Хехе, това не ме притеснява, защото кое момиче ще се хване с един мъж само заради орален секс...Това е само в мъжкава глава.
Ето това имах предвид. Той все някак ще намери начин да получи това, което ти не му даваш. И не се самозалъгвай - момичета всякакви. Някои за 20лв и почерпка ще му духат цяла нощ.Първоначално написано от helpli
Познавам го. Той не би дал пари нито за секс нито за свирка. Това е под неговата чест да плати за да получи нещо в замяна. По-скоро би предложил други неща, но нали това казвам, момичетата не са като момчетата, да мислят с другата си глава. Така че не вярвам да успее да свали момиче с това че е добър с френската...Първоначално написано от helpli
Много си наивна. Чак не е за вярване. Ако го реши винаги може да си намери с коя да ти изневери. Независимо дали със или без заплащане.
Ако го направи, значи ще докаже че не ме обича, нали така?Първоначално написано от TheBeliever
И това ще е край на брака ни.........
Това е супер наивно и глупаво от твоя страна ..колко момичета биха го правили ?Лично аз страшно много обичам да ме лижат или по скоро 69 и не виждам нищо нередно в това.Така както ти се гърчиш от удоволствие докато те лиже и те подлудява,така и той като мъж си иска своето.Толкова ли не можеш да се прежалиш? Пробвайте взаймно в тази поза 69 и съм почти сугурна ,че и двамата ще сте доволни.А колкото до това в днешно време е супер лесно да си намериш някой за една ,две,пет вечери и то само за ебане.По баровете и дискотеките е пълно с хора на който яко им се чука.Имам и аз моменти,когато изощо нямам желание да правя свирка,но когато е двустранно удоволствие се подлудявам.Първоначално написано от helpli
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Ти пак много ще разбереш като го направи ,като гледам мисленето ти едва ли би го усетила какви ги върши.пф като че ли кой знае какво иска от теб?! На мен ако мъжа ми каже ,че няма да ме лиже повече няма видя ебане повече от мен пак квото и да става..Явно и той мисли така.Пак и любовта е само временно чувство после остава само уважениетоПървоначално написано от helpli
![]()
![]()
![]()
Няма ли добър секс в една връзка няма и дълго бъдеще за един брак.
Да не би мъжа ти да го прави много грубо и да ти притиска главата ти прикалено много към пениса му и от там да е проблема??? Как се чувстваш ,когато правиш секс с него?
sleda ot lubovta
Аз мисля, че това е най-разумното решение - да си намери някоя за свирки. Пък от теб - любов.
И как стана така, че преди му правеше, пък сега - не. Върза го в брак - защо да се стараеш повече.
Не мисля ,че намирането на някоя друга е решение.Първоначално написано от gaska
sleda ot lubovta
Ами не знам какво да кажа. Не че го пъха много на вътре. Иска да му смуча цялата глав. а тя е големичка. По-големият проблеме е че действието ми е гадно.
Ще се научи да живее без свирки ако наистина ме обича.
Колко пък да е голяма?!Първоначално написано от helpli
sleda ot lubovta
Ако те обича наистина,би трябвало да уважава твоето мнение.Не си длъжна да го правиш,щом не искаш.Много глупаво от негова страна.Явно е доста голям егоист и е по-добре да се разделите сега..Не мисля,че заслужаваш такъв човек до теб.![]()
Във всеки проблем има две страни. На първо място, обаче, ще припомня нещо, което често съм казвал по други поводи: в една връзка, границите се определят съвместно. Идеалният случай е, когато и двете страни имат едни и същи представи за това как трябва да изглеждат интимните им отношения. В описания случай се е получило нещо доста неприятно. Нека не бъде приемано като мъжка солидарност, но първоначално границите са поставени там, където са желани и от двете страни, а после единият партньор(питащата) ги е изместила. Това със сигурност е много неприятно за партньора. Аз лично бих го изтълкувал като загуба на чувства. Самата дума "гадно", която не е споменавана в началото, при самата промяна би ме наранила доста. Истината е, че са много малко жените, които не практикуват орална любов. Аз съм срещал само едно такова момиче до сега. В някои случаи практикуват, но не желаят да бъде до края. Това е може би, линията на компромиса.
Към питащата, преди да продължа: кое точно е гадно за нея при оралната любов: самото "лапане" изобщо или свършването?
Колкото 5 кг. диня сигурноПървоначално написано от Princessani
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
В една връзка ВИНАГИ трябва да се правят компромиси и от двете страни!!!
Какво толкова ще ти стане ако веднъж на няколко акта му правиш свирка?!
В случая и ти,и той сте егоисти ...
Нищо няма да ви стане ако седнете и поговорите.Обясни му,че не ти е приятно,но все пак си съгласна да му доставяш това удоволствие веднъж на няколко акта.Мисля,че ще се съгласи.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Какви драми... какво нещо. Просто му направи една свирка и готово. Мъж ти е все пак. Няма да ти окапе устата. Айде стига толкоз. Захващай се... по-добре ще е така... отколкото тук да четеш някви на по 16-17... да ти дават съвети... да ги послушаш... и да сгрешиш от съвета на някоя девственица... голям човек си... и се предполага да помислиш малко повече от пуберите тук... айде успех ти желая в брака!![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Първоначално написано от FuckedUp
![]()
![]()
![]()
![]()
Както казва един приятел не познаваш човек докато незаживееш с него и при вас е такъв случая.Правила си всичко ,за да те харесва и си му угаждала и вече като сте се оженили се показва кой какъв е.И ти вече си себе си.
sleda ot lubovta
Разбира се че лапането. То ми е гадно.Първоначално написано от Emilen
Озобщо не става дума за свършването. Ако ми свърши в устата, ...., сигурно ще повърна. А и той знае че не ми е приятно така че не това е проблема.
Доколкото виждам от начина ти на писане, ти си от по-затворения(консервативен) тип жени. Според мен, разбира се. В такъв случай, отговори съвсем честно: дали в началото ти беше също толкова неприятно, но го преодоляваше или тогава не ти пречеше и изведнъж нещо се преобърна. Ако не отговориш честно, най-вероятно ще продължим в неправилната посока и няма да има никакъв смисъл за теб.
Вероятно добре си го разбрала, но не си прави илюзии: ако не намерите решение на проблема, чака ви развод с много, много голяма вероятност...
аве чак да повърниш пф бати да те е гнус от мъжа тиПървоначално написано от helpli
Ти май не живееш в 21 век.
sleda ot lubovta