.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 97
    Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Ебаси ебавката,честно!

Голям фен Аватара на Emilen
    Не вярвам да е шега, затова отговарям сериозно. Няма смисъл да осъждате момичето. Такава е, каквато е. По-важното е да се разбере защо се получава така. За мен няма съмнение, че мъжът й ще развали брака по един или друг начин, ако нещата не се изяснят и поправят. Не напразно по-старите хора се шегуват, че спре ли да скърца креватът, започват да скързат отношенията...

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от helpli
    Цитирай Първоначално написано от Emilen
    Към питащата, преди да продължа: кое точно е гадно за нея при оралната любов: самото "лапане" изобщо или свършването?
    Разбира се че лапането. То ми е гадно.
    Озобщо не става дума за свършването. Ако ми свърши в устата, ...., сигурно ще повърна. А и той знае че не ми е приятно така че не това е проблема.
    Ти се гнусиш от приятеля ти...от къде на къде..?
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да уточня,че подобен проблем нямам, защото 3 дни преди да правия секс правих френска любов. Беше ми странно, но ми хареса. Повече от самия секс. От друга страна с мои колежки по онова време сме си говорили и от група от 6-7 момичета, само аз правех на половинката си свирки. Явно има и жени, които не правят. Честно казано се учудвам, че това може да те погнуси, да ти е гадно, а от свършването в устата да ти се догади. Не казвам, че всичко обожавам в партньора си. Имам си граници, дори и в секса, но от пениса му не мога да се погнуся. Това е просто...нещо с кожа. А де факто само нея усещам. Дали го целувам по корема или педя по-надолу, разлика няма. Все е неговата кожа, нговата плът. Не може точно пенисът му, онази част, която ВЛИЗА в мен, да ми е гнусна. Значи, че и сексът би бил гнусен. Погледни го така - устата е по-мизерно място от пениса му,от влагалището и най-важното - дори от ануса ти. Повече трябва да се притесняваш какво си пъхаш в...катеричката, отколкото в устата. Сори за натуралистичния пост.

Вариантите са 2 - превъзмогваш себе си от време на време или не го правиш и чакаш последствия. Тялото си е твое, но както вече казаха по-горе, ти си изместила границата и той не мисли, че сега свирката е проблем, след като преди не е била.

Преди гнусеше ли се? Какво усещаше?

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото

Re: Мъжа ми иска да ме напусне заради сви...а

Здравейте.
    Пиша тука защото имам един проблем с мъжа си и исках да чуя вашите мнения.
    Проблема е че мъжа ми иска да му правя орален секс а на мене ми е гадно и все се караме за това. Дори сме си говорили за развод...
    Та не мога да разбера, как е възможно заради някакви си св**ки да си съсипем брака.
    Обичаме се и всичко друго върви добре и само заради това че не искам да му практикувам орален секс ...,
    Предполагам че има много жени като мене и вашите мъже със сигурност не ви натискат така, както моят.
    Моля споделете ми вашите мнения.
    Мале жено сгазила си лука! На колко години сте с мъжа ти???
    Къв мъж ти е тоя заради една свирка...да те оставя?!?? Абе жегата явно не действа добре

Значи говорихме сериозно по темата с мъжа ми и каза че за развод изобщо не мислил и че ме обича и иска да бъдем заедно но се ми се моли за свирки,
    Направо ме подлудява.
    Какво толкова му харесват. Нали правим секс.
    Това не мога да разбера. Нещо май не е добре си мисля за да иска свирки. Вие момичета имате ли същият проблем, вашите мъже все да ви искат френска?

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Значи говорихме сериозно по темата с мъжа ми и каза че за развод изобщо не мислил и че ме обича и иска да бъдем заедно но се ми се моли за свирки,
    Направо ме подлудява.
    Какво толкова му харесват. Нали правим секс.
    Това не мога да разбера. Нещо май не е добре си мисля за да иска свирки. Вие момичета имате ли същият проблем, вашите мъже все да ви искат френска?
    Абе никак сериозно не звучиш!Май си правиш майтап с хората!Изобщо ми се струва,че те хапе щъркела,ако наистина е вярно това,какъв мъж имаш и ти каква жена си??!??!? Ужас

Вие момичета имате ли същият проблем, вашите мъже все да ви искат френска?
    Значи .. моя приятел и той иска , но ми отвръща с друго хубаво нещо .. значи и аз не съм по тия неща , но го обичам и сум му го казала , че за него ще напарвя всичко.Искат се жертви в тоя живот за хората който обичаме .. а за МОЯ определено ще направя всичко

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Креми и мен едно време,с предишните ми приятели ме беше гнус дори да си представя,че им правя свирки
    Преди да тръгна със сегашния ми приятел бях правила 1-2 пъти орална само на предишния ми приятел и ми беше неприятно,но знаех,че на него му харесва и реших да му доставя това удоволствие.
    Сегашния ми го задоволих орално някъде към 5-я месец,но не му позволявах да свършва в устата ми,защото самата мисъл за нещо подобно ме отвръщаваше ...
    Сега му правя свирки с голям кеф и му позволявам да свършва в устата ми.Само като му видя физиономията се възбуждам на макс

Тааа мисълта ми беше,че много зависи от нагласата на човек и от партньора му.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Не мога да повярвам че жена ми е написала всичко тука за нашият интимен живот, ужасссссссссс
    Половината неща не са вярни и изобщо незнам какво ви давам обяснения. Не мога да повярвам че ми е погодила този номер.
    Та и от компютри не разбира, щом оставя толкова следи........

Ако ме обича, ще ме обича и без да му правя. Нали затова е секса....
    Да бе, той да се лиши нали, за цял живот от нещо яко щото на тебе ти било "гадно"? Казвай му да си измие патката супер яко, и му направи една свирка, повечето момичета го обожават и си е възбуждащо и яко и за двата пола, съвземи се малко, претенцийке.

И ако трябва да се защитя като мъж аз им правя страхотна френска докато свърши. Викам му 3 в 1. Език на клитор и навлажнени пръстчета на зрънца, гърчи се и за 2,3 мин, ако искам свършва, а ако искам я държа в несвяст 30 мин.
    А тя...., един минет не иска да прави.
    Сега ще говоря с нея, как така ми сяда на компютъра и пиши каквото им падне. Направо щях да припадна като видях.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Не мога да повярвам че жена ми е написала всичко тука за нашият интимен живот, ужасссссссссс
    Половината неща не са вярни и изобщо незнам какво ви давам обяснения. Не мога да повярвам че ми е погодила този номер.
    Ти кой си,мъжа и ли ??? Абе бях права,правите си майтап с хората,изобщо просто нямам думи !
    Като те гледам..и ти разбираш от компютри колкото жена ти....
    Предполагам,че си някое 13 - 14 годишно пишлеме,което си няма работа и занимава хората с пубертета си!

Супер фен Аватара на Bianc0
    Шизофренията е тежка болест.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    3oPuTy, хората се женени от 3 години. Предполагам, че поне от 3-4 години са и интимно заедно. За 3-4 години интимен живот с някого задръжките постепенно падат. И на мен ми е било странно и непонятно. Преди да го направя изобщо не мислех, че ще го направя някога. Дори стана леко на шега. Престраших се и го направих. Не мога да си представя нормално сексуално общуване, ако партньорите имат прекомерно големи задръжки къде точно да целуват и облизват партньора си. Да му лапна пениса или пръста за мен разлика няма. За него обаче има. Не знам, не мога да си представя да живея с някого и да имам точно тези задръжки. От друго естество може би. Като знам, че му е кеф, просто не мога да се спра. Честно казано съм противоположност на авторката не мога да си представя любовен акт без френска любов.

Senior Member Фен Аватара на BlackCross
    Град
    Варна
    (не съм чел всиките коментари)
    Прежали 1-2 може да му мине мерака ,но щом така настоява и само зариди това да си развалите брака.Та едва ли брака е за някакви с**рки... той вместо да мисли да си продължи рода той мисли за с**рки може би иска да разбере какво е за това дай от себе си каквото можеш ,но не прекалявай ,защото все пак го правиш недоволно.
    ----

-
    I'm gonna chase this whiskey with Patron
    I wanna girl in my lap and a Jagerbomb

Цитирай Първоначално написано от 7227
    Ти кой си,мъжа и ли ??? Абе бях права,правите си майтап с хората,изобщо просто нямам думи !
    Като те гледам..и ти разбираш от компютри колкото жена ти....
    Предполагам,че си някое 13 - 14 годишно пишлеме,което си няма работа и занимава хората с пубертета си!
    Аве няма те ли си друга работа да занимавате хората ,за една свирка като ,че ли с бор машина ще ти бъркат в гъза ,че толкова се гнусиш от човек ,които те ЧУКА.
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на teenems
    ебати свинята е тоя
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на skuck
    Темата е ебавка....

Ако не е... просто оставам без думи...
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено

Re: Мъжа ми иска да ме напусне заради сви...а

Здравейте.
    Пиша тука защото имам един проблем с мъжа си и исках да чуя вашите мнения.
    Проблема е че мъжа ми иска да му правя орален секс а на мене ми е гадно и все се караме за това. Дори сме си говорили за развод...
    Та не мога да разбера, как е възможно заради някакви си св**ки да си съсипем брака.
    Обичаме се и всичко друго върви добре и само заради това че не искам да му практикувам орален секс ...,
    Предполагам че има много жени като мене и вашите мъже със сигурност не ви натискат така, както моят.
    Моля споделете ми вашите мнения.
    За едната свирка да си развалиш семейството ли?
    Дано темата е ебавка!

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Развод заради свирка?!

.. или темата е ебавка, или не ти трябва такъв мъж!!! ..
    Подкрепям.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Живота си е ебало майката брато ...

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Оф, сложете ключ вече на тая проста тема, че ми писна да я гледам..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Много си наивна. Чак не е за вярване. Ако го реши винаги може да си намери с коя да ти изневери. Независимо дали със или без заплащане.
    Ако го направи, значи ще докаже че не ме обича, нали така?
    И това ще е край на брака ни.........
    И тя спря да пише, след като той я сбара на кампючера.И после той се напи като дърво, намери си загоряла к**ва, яли, пили и се е**ли 3 дена и на 4-тия се разведе с жена си.Край.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Banned Повече от фен
    Имаш 2 възможности:
    1. Зарязваш го.
    2. Лапаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си