- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъжа ми иска да ме напусне заради сви...а
Ебаси ебавката,честно!
Не вярвам да е шега, затова отговарям сериозно. Няма смисъл да осъждате момичето. Такава е, каквато е. По-важното е да се разбере защо се получава така. За мен няма съмнение, че мъжът й ще развали брака по един или друг начин, ако нещата не се изяснят и поправят. Не напразно по-старите хора се шегуват, че спре ли да скърца креватът, започват да скързат отношенията...
Ти се гнусиш от приятеля ти...от къде на къде..?Първоначално написано от helpli
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Да уточня,че подобен проблем нямам, защото 3 дни преди да правия секс правих френска любов. Беше ми странно, но ми хареса. Повече от самия секс. От друга страна с мои колежки по онова време сме си говорили и от група от 6-7 момичета, само аз правех на половинката си свирки. Явно има и жени, които не правят. Честно казано се учудвам, че това може да те погнуси, да ти е гадно, а от свършването в устата да ти се догади. Не казвам, че всичко обожавам в партньора си. Имам си граници, дори и в секса, но от пениса му не мога да се погнуся. Това е просто...нещо с кожа. А де факто само нея усещам. Дали го целувам по корема или педя по-надолу, разлика няма. Все е неговата кожа, нговата плът. Не може точно пенисът му, онази част, която ВЛИЗА в мен, да ми е гнусна. Значи, че и сексът би бил гнусен. Погледни го така - устата е по-мизерно място от пениса му,от влагалището и най-важното - дори от ануса ти. Повече трябва да се притесняваш какво си пъхаш в...катеричката, отколкото в устата. Сори за натуралистичния пост.
Вариантите са 2 - превъзмогваш себе си от време на време или не го правиш и чакаш последствия. Тялото си е твое, но както вече казаха по-горе, ти си изместила границата и той не мисли, че сега свирката е проблем, след като преди не е била.
Преди гнусеше ли се? Какво усещаше?
Мале жено сгазила си лука!Първоначално написано от helpli
На колко години сте с мъжа ти???
Къв мъж ти е тоя заради една свирка...да те оставя?!?? Абе жегата явно не действа добре![]()
Значи говорихме сериозно по темата с мъжа ми и каза че за развод изобщо не мислил и че ме обича и иска да бъдем заедно но се ми се моли за свирки,
Направо ме подлудява.
Какво толкова му харесват. Нали правим секс.
Това не мога да разбера. Нещо май не е добре си мисля за да иска свирки. Вие момичета имате ли същият проблем, вашите мъже все да ви искат френска?
Абе никак сериозно не звучиш!Май си правиш майтап с хората!Изобщо ми се струва,че те хапе щъркела,ако наистина е вярно това,какъв мъж имаш и ти каква жена си??!??!? УжасПървоначално написано от helpli
Значи .. моя приятел и той иска , но ми отвръща с друго хубаво нещоВие момичета имате ли същият проблем, вашите мъже все да ви искат френска?.. значи и аз не съм по тия неща , но го обичам и сум му го казала , че за него ще напарвя всичко.Искат се жертви в тоя живот за хората който обичаме
.. а за МОЯ определено ще направя всичко
![]()
![]()
Креми и мен едно време,с предишните ми приятели ме беше гнус дори да си представя,че им правя свирки![]()
Преди да тръгна със сегашния ми приятел бях правила 1-2 пъти орална само на предишния ми приятел и ми беше неприятно,но знаех,че на него му харесва и реших да му доставя това удоволствие.
Сегашния ми го задоволих орално някъде към 5-я месец,но не му позволявах да свършва в устата ми,защото самата мисъл за нещо подобно ме отвръщаваше ...
Сега му правя свирки с голям кеф и му позволявам да свършва в устата ми.Само като му видя физиономията се възбуждам на макс
Тааа мисълта ми беше,че много зависи от нагласата на човек и от партньора му.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не мога да повярвам че жена ми е написала всичко тука за нашият интимен живот, ужасссссссссс
Половината неща не са вярни и изобщо незнам какво ви давам обяснения. Не мога да повярвам че ми е погодила този номер.
Та и от компютри не разбира, щом оставя толкова следи........
Да бе, той да се лиши нали, за цял живот от нещо яко щото на тебе ти било "гадно"? Казвай му да си измие патката супер яко, и му направи една свирка, повечето момичета го обожават и си е възбуждащо и яко и за двата пола, съвземи се малко, претенцийке.Ако ме обича, ще ме обича и без да му правя. Нали затова е секса....
И ако трябва да се защитя като мъж аз им правя страхотна френска докато свърши. Викам му 3 в 1. Език на клитор и навлажнени пръстчета на зрънца, гърчи се и за 2,3 мин, ако искам свършва, а ако искам я държа в несвяст 30 мин.
А тя...., един минет не иска да прави.
Сега ще говоря с нея, как така ми сяда на компютъра и пиши каквото им падне. Направо щях да припадна като видях.![]()
Ти кой си,мъжа и ли ??? Абе бях права,правите си майтап с хората,изобщо просто нямам думи !Първоначално написано от helpli
Като те гледам..и ти разбираш от компютри колкото жена ти....
Предполагам,че си някое 13 - 14 годишно пишлеме,което си няма работа и занимава хората с пубертета си!![]()
3oPuTy, хората се женени от 3 години. Предполагам, че поне от 3-4 години са и интимно заедно. За 3-4 години интимен живот с някого задръжките постепенно падат. И на мен ми е било странно и непонятно. Преди да го направя изобщо не мислех, че ще го направя някога. Дори стана леко на шега. Престраших се и го направих. Не мога да си представя нормално сексуално общуване, ако партньорите имат прекомерно големи задръжки къде точно да целуват и облизват партньора си. Да му лапна пениса или пръста за мен разлика няма. За него обаче има. Не знам, не мога да си представя да живея с някого и да имам точно тези задръжки. От друго естество може би. Като знам, че му е кеф, просто не мога да се спра. Честно казано съм противоположност на авторката не мога да си представя любовен акт без френска любов.
(не съм чел всиките коментари)
Прежали 1-2 може да му мине мерака ,но щом така настоява и само зариди това да си развалите брака.Та едва ли брака е за някакви с**рки... той вместо да мисли да си продължи рода той мисли за с**рки може би иска да разбере какво е за това дай от себе си каквото можеш ,но не прекалявай ,защото все пак го правиш недоволно.![]()
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
Аве няма те ли си друга работа да занимавате хората ,за една свирка като ,че ли с бор машина ще ти бъркат в гъза ,че толкова се гнусиш от човек ,които те ЧУКА.Първоначално написано от 7227
sleda ot lubovta
Темата е ебавка....
Ако не е... просто оставам без думи...
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
За едната свирка да си развалиш семейството ли?Първоначално написано от helpli
Дано темата е ебавка!
Подкрепям.Първоначално написано от Hilary_
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Оф, сложете ключ вече на тая проста тема, че ми писна да я гледам..![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
И тя спря да пише, след като той я сбара на кампючера.И после той се напи като дърво, намери си загоряла к**ва, яли, пили и се е**ли 3 дена и на 4-тия се разведе с жена си.Край.Първоначално написано от helpli
Първоначално написано от eliyiy
Имаш 2 възможности:
1. Зарязваш го.
2. Лапаш.