- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Скаква прическа сте ?
Права, малко под раменете, на етажи. Скоро ще я подстригвам на нивото на раменете и ще си правя руси кичури.![]()
Супер е , обожавам дълга коса ..Първоначално написано от vampirelady5
Една приятелка имаше като твоята коса ( дължина , прическа .. ) и аз все я галих по косата , обожавах .. а тя винаги ми се карашеПървоначално написано от SummerDream
и вече не ми дава .. та ако си от юго - западна българия кажи , да се порадвам и на твоята коса
![]()
къса малко под раменете на 3 пласта ,. бретона си г0дигам н0 иначе е асиметричен
късо френско каре , ярко червено
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
===
And so the lion fell in love with the lamb.
-What a stupid lamb.
-What a sick masochistic lion...
и аз съм такаПървоначално написано от Neopitom3na
![]()
Малко под раменете,на етажи,бритона вече почти не си личиКоето ми напомня,че скоро трябва да ида на фризьор ..
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Оу, в интерес на истината, многоо обичам да ми се радват на косатаПървоначално написано от SuN15
По едно време се бях вманиачила да я изправям ли изправям, ама осъзнах, че няма голям смисъл д; Иначее не, от югоизточна България съм ;п
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
малко под раменете
на етажи, крив бретон
леко чуплива, светло-кестенява![]()
почти до гърдите
на етажи
с бретон но съм го оставила да се изравни с дължината на косата
тъмно руса
Humans need fantasy to be human.
асиметричен бретон,4 пласта,дължината е до кръста
скоро ще я отрежа,че е много жега с това нещо![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Ех жалкоПървоначално написано от SummerDream
![]()
Ами моята коса е дълга, харесвам се на етажи (или стъпала, така както ти харесва така го кажи) и филирана. Обаче да не е на черта, ами така остро (на триъгълник май се казваше). Понякога и бретон си пускам, обаче не винаги ми седи добре. Когато го направят така както аз искам тогава седи хубаво!И ми харесва!
:P
Малко под раменете , на етажи , филирана , бретон - прав , но напоследък го обръщам настрани. Цвят - кестенява.
малко над гърдите с бритонКестенява
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Дълга права коса на етажи и крив бретон.![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Дълга къдрава коса,почти до под гърдите,която обаче често изправям
Дълга до раменете,с неопределен цвят - кестенява с меден отенък и с бретон настрани.
Почти до кръста, права с крив бретон, рижава![]()
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
на стъпала с бретон на една страна .... дълга ми е малко по-нагоре от кръста ( абе дълга е )с естествения ми цвят съм светло кафяв
![]()
В момента съм с такава: http://www.prikachi.com/images/956/2448956Z.jpg (не е емовска и това не съм аз)Само, че ми е пораснала доста и сега предстои пак да се подстригвам, че да изглеждам добре като тръгна на даскало.![]()
същото само дето ми е кестенява косатаПървоначално написано от ValLoveYa
![]()
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Отвратителна![]()