- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проклятие или благословия ...?!
По-малкиите братя и сестри за вас са прокляти или благословия.
Аз имам по-малък брат и той за мен е и двете едновремено. Много често ме изкарва извън контрол, но също така е нещо прекрасно.![]()
Аз имам по-голям брат, който не живее в града и го виждам 1-2 пъти в годината. В никакъв случай не мога да кажа, че е проклятие, благословия също. Всъщност за второто мога, доста добър човек е![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
моя брат утре става на 1гмного си го обичам, ама не и когато аз трябва да го гледам
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Имам по-голям брат..мразя го тва копеле![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Еее..и мойта да беше бебе..обожавам ги ;дПървоначално написано от xWandereRx
Еми ...имам сестра на 10 ии...нещо пубертета от рано я почва май...така че определено е и двете![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Нямам такива "екстри" и честно казано ми е РАЙ![]()
me 2Първоначално написано от Unendlich
![]()
![]()
И аз обичам брат ми по този начин.Първоначално написано от xWandereRx
![]()
Хаха, вашите братчета/сестричета са бебета, а тя мойта сестра може бебе да има. На 21 е тя и учи в Германия![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Моите сестри са големи, и определено са голяямаа благословияя![]()
![]()
просто е рай да си имаш големи сестри..
![]()
![]()
Нямам братя и сестри и ми е много добре.![]()
Ако имаш ще видиш какво е да те тормозят и ти така да ги обичаш, че да не можеш да им се скараш.Първоначално написано от venelinka
![]()
Ако проимате ще разберете какво е. Да обичаш страшно много и да искаш да откъснеш главата на някого.Първоначално написано от chemist9009
![]()
![]()
Само дете съм, и щях да се радвам да имам брат или сестра колкото мен или 2/3/4год. по-малка или по-голям/а... Сам/а не е оферта, няма с кой да се скараш, с кой да се запсуваш, кой да го накараш да ти донесе нещо, с кой да споделиш и т.н.
Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.
Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.
Първоначално написано от chemist9009
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
БлогословияВсе пак си мечтаех за него 11 години и сега бих направила всичко за него,независимо белите.Хубавите моменти са много повече
![]()
Now we're on this planet
I'm in love with all your dangers,
We can live forever
I can be your favoуrite angel,
Beautiful Dangerous
Сестра ми на 21 прави 1 година .. много я обичам и ми е мн сладичкаа обаче по някой път направо адски мн ме дразни ;д или пък като нещо ми се карат заради нея ..малиииии ... ;д
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Имам по-малък брат. Ще прави 10. В повечето случаи си е проклятие, но тази дума е твърде силна, по-скоро дразнене. Така че-и двете едновременно.
And so the lion fell in love with the lamb.
-What a stupid lamb.
-What a sick masochistic lion...
Ми...той е доведен по-голям брат и само неприятности прави.Като малка много исках по-голям брат,но никога не съм си мислела,че родителите ми ще се разведат и наистина ще се останови желанието ми.Така,че...може би е нещо като проклятие.
Имам по-малък брат. Скоро направи 11 и за мен е благословия![]()
В никакъв случай не е проклятие!
За мен е благословия. Въпреки кавгите , въпреки караниците , въпреки всичко - той е мой брат! И не може да бъде проклятие!
Много си права. Моят брат е на 10 месеца, и е още много малък... нищо неможеш да го накараш или да му споделиш, да поискае съвет.Първоначално написано от GVG
Аз имам по-голям брат и в никакъв случай не мога да
кажа,че е проклятие..Нито пък да кажа,че на 100% е благословия..
Може би по-малко = проклятие
Повече = Благословия
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
имам по голям брат с 6 години, не живее у дома
ама почти всеки ден се виждаме и кат ходя да спя у тях или той у дома става голяма простотия само се закачаме и се бием и се псуваме и мнооооо се смея с него и е мноо яко![]()
![]()
хубаво е да имаш по голям брат
като бях малка той се е грижеше повече за мен, е и наще са се грижили ама той по се е занимавал с мен.
мноо ме кефи батито!!!![]()
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!