- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Eyes fuck или гледате ли хората в очите когато разговаряте?
Е?Като говорите на някой или той ви говори гледате ли го/я в очите,както е правилно или гледате към земяте,в измислена точка на стената или в небето?Преди правих така,но сега се стремя да избягвам този подход и според мен разговора така става доста по-приятен.
Винаги ги гледам в очите!
Старая се, ама не винаги се получава, защото се притеснявам като имам да казвам нещо важно![]()
Винаги гледам в очите..Понякога не се получава - дали от притеснение,дали от човека,с когото разговарям..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Гледам ги в очите. Но ако са прекалено близко ми става смешно и сменям посоката![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
и аз гледам в очите, ама като пусна погледа и веднага свеждат очи към земята -.-
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Ооооо аз никак не обичам да ги гледам в очите...дори когато ги слушам, не ги гледам, а само слушам.Е, зависи какво ми се говори де.Да не споменавам, ако тръгна аз да обеснявам нещо, дори и проблем да е..изобщо к'вото и да е - хипер трудно ми е да гледам в очите.![]()
Big or small, lies are lies!
абсолютноПървоначално написано от liquidsalt
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Зависи от това,което си говорим.Аз говорим глупости кво ми пука къде ще гледам,но ако е нещо сериозно разбира се ,че ще гледам в очите.![]()
По принцип летя в облаците и докато разговарям с хората оглеждам всичко наоколо- стените, хората и т.н.![]()
Гледам си в очите без проблем, само ако е прекалено близо (а то най-чест на шега), тогава ми става смешно, иначе притиснение и такива сродни - не![]()
Първоначално написано от SmilezZz
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
ами...много зависи с кой говоря.Ако не познавам съответния човек достатъчно добре не го гледам в очите-някак си неудобно ми е.Иначе с близки хора нямам този проблем.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Е що да не я гледам в очите?Къв смисъл има да гледам на майната си, а не нея...?![]()
Много съм срамежлива и много рядко ги гледам в очите. Правя опити да ги гледам, но нещо не се получават и си отмествам погледа.![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ами опитвам се, понякога си зяпам нанякъде, обърната и като говоря не ме чуват
.
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Винаги гледам в очите и доста хора това ги притеснява.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Гледам в очите докато говоря. Ако някой ми говори, а аз слушам и блея на накъде...![]()
Първоначално написано от InloveAgain
много правилно така един дядка ме гледаше и така почнах да се смеяяяПървоначално написано от ameli
![]()
![]()
![]()
![]()
така леко му се усмихвах и най-накрая не издържах и се разсмях леко и той почна да се смее
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не знам защо, но когато разговарям с близки хора ги гледам в очите, а с другите малко ми е трудно и някак неудобно.![]()
And so the lion fell in love with the lamb.
-What a stupid lamb.
-What a sick masochistic lion...
По-голямата част от разговора гледам в очите, но не постоянно. Очите имат нужда от време на време да шават насам-натам, за да може по-лесно да ти тече мисълта. Например, когато се опитваме да си спомним нещо, обикновено гледаме нагоре и наляво. Честно казано, разговора върви най-добре когато не мислиш за това къде гледаш, как си седнал, с корема ли издишаш. Когато имаш правилната нагласа, тялото само излъчва точните сигнали. По-важно е да не говориш празни приказки.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.