- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Eyes fuck или гледате ли хората в очите когато разговаряте?
Незнам защо навик ми е просто като говоря с някого да го гледам в очите и имам няколко приятели които много се изнервятНезнам защо.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Гледам , да ! ( . ) ( . )
me2Първоначално написано от ecstazy
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
По време на разговор, гледам хората в очите, да. Същевременно успявам да огледам веждите, чистотата на кожата и какви(и колко) бенки има човека отсреща.Внимавам в разговора също, просто се и забавлявам допълнително.
![]()
към циците гледам
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Епа който ме погледне в ДВЕТЕ очи евала му пра'им.. impossible![]()
Who's next!
Не гледам в очите,когато човекът ми е слабо познат...тогава много се притеснявам....Но попринцип си гледам в очите...особено ако са хубави...
е да де, към очитеПървоначално написано от pentxayc
гледам в очите и не знам кви са тия 'ора, дето като говорят с момиче с голямо деколте и не могат да не погледнат там в дебритеаз гледам в очите, понякога обаче ме мързи и цикля в една точка :P
зависи от ситуацията
ако вървя с някой по улицата и си говорим не го гледам в очите ами си оглеждам наоколо кво става.
ако сме седнали да си говорим ако говорим нещо важно и сериозно и гледам човека в очите ама ако някви работи обикновени си приказваме гледам дето ми падне.
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Първоначално написано от Tempest
и аз ги редувам щото ако гледам отблизо само в едното и другото някак си изчезва не го забелязвам и ми става смешно![]()
Е па и азПървоначално написано от DeleteThisAccount
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
След всички тези лъжи се научих да гледам винаги хората в очите и да разбирам кога лъжат..-k
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
гледам в очите или в някоя друга част от лицето,ако се притеснявам.
най-много мразя докато разговарям с някого,той да блее някъде си.
Докъто говоря гледам в очите,обаче зависи на кого говоря и за какво говорим...Ако имам да казвам нещо сериозно,нещо от което ме е срам,от притеснение може и да поглеждам другаде :Д
Първоначално написано от OtkrovennoBezrazlichna
![]()
Попринцип блея някъде другаде,ама ако гледам някого в очите обикновено не слушам кво ми говори![]()
Първоначално написано от ameli
+![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.