.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 101
    Абе попринцип уш ги гледам, ама след това установявам, че дори не знам какъв цвят са били Обаче като забележа някой с хубави очи, ги съзерцавам винаги, когато имам възможност
    If you were born an original, don't die as a copy !!

При мен завивси от човека срещу мен и к'во ми говори, Просто има хора, които те предразполагат, други-не

Голям фен Аватара на daru6a1
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    По принцип летя в облаците и докато разговарям с хората оглеждам всичко наоколо- стените, хората и т.н.
    ;d me too

Зависи от ситуацията, но избягвам да гледам в очите, дори когато казвам истината и съм съвсем сериозна.. Притеснителна съм в това отношение, когато някой ме гледа в очите съм некотлируема или се изчервям или започвам да се усмихвам, а понякога усмивката в драматични моменти изобщо не е подходяща ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Шинаги гледам в очите ... без значение кой е събеседникът - така показваш увереност

Град
    из източната част
    не винаги, просто някой път не искам да гледам някой в очите
    това за който го мързи ,да бе

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    ми да ... малко ми е кофти , но ако не ти го кажа няма да го разбереш ... кофтито е че те не ме гледат много в очите щото са ми били някви странни и или им става смешно или ги заболява глава нз колко е така или са оправдания но .. карай

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

гледам ги в очите ...

Винаги гледам събеседниците си в очите и дори когато съм със слънчеви очила при разговор ги свалям, също така държа и другите да ме гледат в очите. Просто нямам доверие на някой, който не ме гледа в очите.
    "Целта не е да си по-добър от другите, целта е да бъдеш по-добър от себе си"-Уилям Фокнър
    "Лошият човек е като въглена-ако не те опари, ще те очерни"-Анахарсис

Бих казала ,че ги убивам с поглед Май е малко грубо от моя страна винаги в очите да ги гледам :д Те се панират и сменят погледа след известно време....А аз продължавам да ги зяпам в очите,дори да не ме гледат

Когато аз им говоря ги гледам , но когато те ми говорят се притеснявам и им се усмихвам поглеждайки в друга посока.

Супер фен Аватара на fuckme
    По принцип летя в облаците и докато разговарям с хората оглеждам всичко наоколо- стените, хората и т.н.
    Цитирай Първоначално написано от InloveAgain
    Зависи от това,което си говорим.Аз говорим глупости кво ми пука къде ще гледам,но ако е нещо сериозно разбира се ,че ще гледам в очите.
    двете мнения малко си противоречат, но са като от моята уста
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

избирам точица много близка до очите, хем не си създавам неудобство, хем си мислят, че говоря в очите, просто ме е срам
    Успял мъж е този, който прави повече пари, отколкото жена му може да изхарчи.
    Успяла жена е тази, която намери такъв мъж.

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Зависи на кой говоря и на каква тема,но се стремя да гледам хората в очите когато говоря.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Да,гледам ги.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Да,винаги гледам хората в очите.Винаги.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Гледам единствено приятелката си в очите....само тя ме разбира :P

Фен
    Град
    София

=]

Абсолютно! Това показва нивото на възпитание и каква култура има човек. ||| В Станция нова преди гледах, че японците никога не се гледат в очите докато говорят.. но все пак ние не сме в Япония и трябва да си имаме някакво уважение по между си...
    Момиче съм!

Град
    Lap Of The Gods
    Не. Гледам на някъде другаде.

I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
    I'm on the highway to hell.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Зависи от ситуацията, но избягвам да гледам в очите, дори когато казвам истината и съм съвсем сериозна.. Притеснителна съм в това отношение, когато някой ме гледа в очите съм некотлируема или се изчервям или започвам да се усмихвам, а понякога усмивката в драматични моменти изобщо не е подходяща ..
    Защо ли ми е толкова познато ...

Но оправданието ми е добро ... нали не е възпитано да се ЗЯПА някого, а когато говоря и се старая да гледам в очите - ами след 2-3 секунди се чувствам точно сякаш са ме хванали как зяпам и просто си отклонявам погледа ...

Цитирай Първоначално написано от HoBoJIyHuE
    Бих казала ,че ги убивам с поглед Май е малко грубо от моя страна винаги в очите да ги гледам :д Те се панират и сменят погледа след известно време....А аз продължавам да ги зяпам в очите,дори да не ме гледат
    А точно такива хора пък съвсем не мога да гледам в очите - дори 2-3 секунди

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Естествено,и не понасям някой като ми говори и да блее на някъде.А пък като е с очила също,просто му казвам да си ги махне ако може,щото просто не ми е комфортно да не му виждам очите.
    Брях,брях

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Ако са ми близки ги гледам, ако са ми безразлични не

Повече от фен Аватара на DeinStern
    Град
    City_Of_HaPpIness
    Ами старая се, но понякога много се притеснявам, например ако от отсрещната страна някой ме зяпа така -> и си премествам погледа, защото ми става неудобно.
    In the eye oft the storm but I ain't scared
    Cause after the storm There'll be calm somewhere

old nick: lori

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Преди като бях по-малка и това гледане в очите страшно ме изнервяше и притесняваше... Къде ти, че бях срамежлива, а и това допълнително допринасяше Ама сега вече не се притеснямав и гледам хората в очите, когато им говоря, когато те ми говорят... За мен това си е един вид проява на уважение спрямо човека отсреща и спрямо това, което казва
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Да, ама подбирам кого.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си