- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Eyes fuck или гледате ли хората в очите когато разговаряте?
Абе попринцип уш ги гледам, ама след това установявам, че дори не знам какъв цвят са билиОбаче като забележа някой с хубави очи, ги съзерцавам винаги, когато имам възможност
![]()
![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
При мен завивси от човека срещу мен и к'во ми говори, Просто има хора, които те предразполагат, други-не
Зависи от ситуацията, но избягвам да гледам в очите, дори когато казвам истината и съм съвсем сериозна.. Притеснителна съм в това отношение, когато някой ме гледа в очите съм некотлируема или се изчервям или започвам да се усмихвам, а понякога усмивката в драматични моменти изобщо не е подходяща ..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Шинаги гледам в очите ... без значение кой е събеседникът - така показваш увереност
не винаги, просто някой път не искам да гледам някой в очите
това за който го мързи ,да бе
ми да ... малко ми е кофти , но ако не ти го кажа няма да го разбереш ... кофтито е че те не ме гледат много в очите щото са ми били някви странни и или им става смешно или ги заболява глава![]()
![]()
нз колко е така или са оправдания но .. карай
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Винаги гледам събеседниците си в очите и дори когато съм със слънчеви очила при разговор ги свалям, също така държа и другите да ме гледат в очите. Просто нямам доверие на някой, който не ме гледа в очите.
"Целта не е да си по-добър от другите, целта е да бъдеш по-добър от себе си"-Уилям Фокнър
"Лошият човек е като въглена-ако не те опари, ще те очерни"-Анахарсис
Бих казала ,че ги убивам с погледМай е малко грубо от моя страна винаги в очите да ги гледам :д Те се панират и сменят погледа след известно време....А аз продължавам да ги зяпам в очите,дори да не ме гледат
![]()
Когато аз им говоря ги гледам , но когато те ми говорят се притеснявам и им се усмихвам поглеждайки в друга посока.
Първоначално написано от KumchoValcho
двете мнения малко си противоречат, но са като от моята устаПървоначално написано от InloveAgain
![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
избирам точица много близка до очите, хем не си създавам неудобство, хем си мислят, че говоря в очите, просто ме е срам![]()
Успял мъж е този, който прави повече пари, отколкото жена му може да изхарчи.
Успяла жена е тази, която намери такъв мъж.![]()
Зависи на кой говоря и на каква тема,но се стремя да гледам хората в очите когато говоря.
Да,гледам ги.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Да,винаги гледам хората в очите.Винаги.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Гледам единствено приятелката си в очите....само тя ме разбира :P
Абсолютно! Това показва нивото на възпитание и каква култура има човек. ||| В Станция нова преди гледах, че японците никога не се гледат в очите докато говорят.. но все пак ние не сме в Япония и трябва да си имаме някакво уважение по между си...
Момиче съм!
Не. Гледам на някъде другаде.
I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
I'm on the highway to hell.
Първоначално написано от sladkish_14
Защо ли ми е толкова познато ...Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
Но оправданието ми е добро ... нали не е възпитано да се ЗЯПА някого, а когато говоря и се старая да гледам в очите - ами след 2-3 секунди се чувствам точно сякаш са ме хванали как зяпам и просто си отклонявам погледа ...
А точно такива хора пък съвсем не мога да гледам в очите - дори 2-3 секундиПървоначално написано от HoBoJIyHuE
Естествено,и не понасям някой като ми говори и да блее на някъде.А пък като е с очила също,просто му казвам да си ги махне ако може,щото просто не ми е комфортно да не му виждам очите.
Брях,брях
Ами старая се, но понякога много се притеснявам, например ако от отсрещната страна някой ме зяпа така ->и си премествам погледа, защото ми става неудобно.
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Преди като бях по-малка и това гледане в очите страшно ме изнервяше и притесняваше... Къде ти, че бях срамежлива, а и това допълнително допринасяшеАма сега вече не се притеснямав и гледам хората в очите, когато им говоря, когато те ми говорят... За мен това си е един вид проява на уважение спрямо човека отсреща и спрямо това, което казва
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!