Здравейте искам мнение на момчета или мъже понеже мсиля, че по тази тема те са по- компетентни.
С приятеля ми сме от 1 год. и 6 месеца заедно и сме постоянно заедно само двамата излизаме, много рядко той излиза с приятели. Кога излизаме и видиме някой мой бивш приятел той полудява много се ядосва, става нервен и почва на мен да си го изкарва, а аз нито говоря с тях нито ги поздравявам дори си обръщам главата на другата страна. От около 3 4 месеца това става нетърпимо и преди се дразнеше щом ги види, но не беше както сега. Винаги е бил мил дори когато аз съм го обиждала той нищо не е казвал. А от това време (3 4 месеца) насам ме обижда когато се ядоса вика ми упреква ме за миналото ми. Съжелявам и аз, но не мога да го поправя. Почти всеки ден ме разплаква и наранява като се държи така хладно с мен. Преди постоянно ми казваше колко ме обича постоянно ме целуваше и прегръщаше, а напоследък само за чао ме прегръща и целува и ми отговори като го попитах какво има не му било до целувки в тея горещини. Моля ви кажете защо е това държание дали не ме обича вече или какво? Благодаря ви предварително!