- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мнение от момче
Здравейте искам мнение на момчета или мъже понеже мсиля, че по тази тема те са по- компетентни.
С приятеля ми сме от 1 год. и 6 месеца заедно и сме постоянно заедно само двамата излизаме, много рядко той излиза с приятели. Кога излизаме и видиме някой мой бивш приятел той полудява много се ядосва, става нервен и почва на мен да си го изкарва, а аз нито говоря с тях нито ги поздравявам дори си обръщам главата на другата страна. От около 3 4 месеца това става нетърпимо и преди се дразнеше щом ги види, но не беше както сега. Винаги е бил мил дори когато аз съм го обиждала той нищо не е казвал. А от това време (3 4 месеца) насам ме обижда когато се ядоса вика ми упреква ме за миналото ми. Съжелявам и аз, но не мога да го поправя. Почти всеки ден ме разплаква и наранява като се държи така хладно с мен. Преди постоянно ми казваше колко ме обича постоянно ме целуваше и прегръщаше, а напоследък само за чао ме прегръща и целува и ми отговори като го попитах какво има не му било до целувки в тея горещини. Моля ви кажете защо е това държание дали не ме обича вече или какво? Благодаря ви предварително!![]()
Трябва да му покажеш, че не си някоя мижитурка, която ще понася обиди и грубости и то от авера си, вдигни скандал някой път и му кажи, че ако не се оправи ще го режеш без изобщо да ти мигне окото. Това те съветвам, защото от това което прочетох, всичко е без причина.
Отначало може да се отдръпне, но след време ще те потърси, ако наистина те харесва.
А той от къде знае , че са ти бивши приятели след като не ги поздравяваш .
Мисля , че просто когато една връзка стане по-продължителна започвате да се приемате за даденост . Двамата започвате да се показвате и от лошата страна . Поговорете си сериозно за това .![]()
Пффф... утре ще почне да ти проверява телефона, да те разпитва каде си била еди кога си познаваш ли тоя и оня, ама откъде... недей да го позволяваш това ама хич, кажи му че си с него, но животът ти нито се е въртял, нито ще се върти само и единствено около него, кажи му че не си му собственост и ако иска да го разбере, ако ли не не вярвам да искаш да продължава всичко така...
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Нз но според мен ви трябва малко време разделени![]()
Звън Звън снощи обадили сеъм разбира се
На колко години си ?
Действителността е илюзия, породена от липсата на алкохол
Тоя е мноо тъп.Сериозно.Разкарай го щом те обижда...лол аз никога не бих си позволил да обидя приятелката си зариди бившите и гаджета...
Има нещо, което не ти казва и повярвай ми тук няма да го разбереш. Седни и поговори с него - и му кажи точно това което си мислиш.
)
Е как така ще те обижда? Как ще стоиш с някого, който дори не те уважава? Ако съм на твое място бих го зарязала..Друг вариант е да говориш с него и да му кажеш, че не желаеш да те обижда и упреква за миналото, така или иначе сега си с него. Той няма смисъл да се меси в стари неща.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
кажи кво ти е било миналото майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не може просто ей така да ти викапоговори с него попитай го дали има проблеми с които ти можеш да му помогнеш.
Желая ти успех!
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
Време ти е да отлетиш от неговата компания .... По една или друга причина не те харесва. Не се и опитвайд а го впечатляваш. Давай напред.
първо-момиче съм
пт: за какво изобщо се замисляш???? не би трябвало да му ПОЗВОЛЯВАШ изобщо да се държи така,камо ли да го търпиш!![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
това държание е само когато срешнете твои бивш или попринцип ? ако е попринцип има нещо коет не му харесва ако е когато срещнете твой бивш е много ревнив![]()
Ами незнам какво ти е миналото,но да те разплаква всеки ден почти...може би ви трябва малко време разделени ако и тогава продължава така значи вече не сте един за друг.
>>DjBelev<<
Нещо сте се изхабили,щом ти отговаря така за целувките....Имаш ли желание,жега студ,безпаричие,проблеми,н ма да се държиш така.Поговори с него и се изяснете,до къде сте я докарали и в бъдеще има ли смисал,така да продължавате.Успех!
Само когато види мой бивш се държи така. Не му е приятна тази тема болна му е. Казах му че те не означават нищо за мен и не са означавали, именно той ме научи да обичам, с него разбрах какво е любов. Аз съм много чувствителна и при най- малката обида или хладно държание плача. Държи се така около половин 1 час след това му минава не е постоянно... Но нз как да го тълкувам това преди беше толкова мил и нежен и като ги видеше не се дразнеше толкова или просто го прекриваше доста умело, никога не ми беше правил скандали и т.н. Много ви благодаря!![]()
Следващия път като се опита да ти вдигне такъв скандал - направи го ти. Ако не разбере, че те наранява по този начин, ще става все по-лошо с всеки изминал ден.
Това, че се ядосва като види твой бивш е комплекс, ниска самооценка и слабо самочувствие.
Ако търсиш мнение... най-добре се разделете. На тая възраст трябва да правиш много нови запознанства, да си с различни момчета, а не да се задомяваш с някой мръшляк. След време цял живот ще трябва да търпиш някой пяница, живей докато имаш възможност. Аз чак немоа да си представа да съм една седмица всеки ден с едно момиче, камоли ГОДИНА И ПОЛОВИНА КОПЕЛЕ.
Temet Nosce
벨야카
Предполагам един сериозен разговор би хвърлил малко повечко светлина върху връзката ви..![]()
I'm not running, it's a little different now.. Cause one of us is going down..
Според мене си сгафила некъде ... земете си поговорете
You believe but what you see
You receive but what you give
Защо тя да е сгафила? Той я обижда и разплаква... А ако съм с бъдещо гадже, бих поздравила бившия си приятел. К'во право има той да и държи сметка?Първоначално написано от nimfernal
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.