.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Повече от фен

Евтини квартири/хотели в Слънчев бряг

Здравейте,интересувам се дали знаете за някакви евтини квартири/хотели в Сл.бряг-за периода някъде 17ти-21ви август. Имате ли някакви контакти ? Да не е повече от 10-15 лв. на нощувка. Мерси.

Луди хора, луди !

Супер фен Аватара на gabi_94
    Ами да има, даже много...Като стигнете в Слънчев бряг още на гарата може да видите обяви по стълбовете...около гарата там има доста евтини квартири...От 5лв на легло има даже... Е разбира се, не може да говорим за удобства и т.н. но за толкова пари - такива условия. Аз бях на море там, точно срещу блокчето, където отседнахме, понеже един роднина има апартамент там, има един стар хотел - Кристал се казва...Хората го знаят, известен е...Малко е гадничък, то вече не е хотел де, но хората там дават стаи под наем доста евтино. Самият 'хотел' е гаден, но ми направи впечатление, че някои от апартаментите (стаите) са ремонтирани с климатик, дограма, мрежа за комари....И е изгодно в предвид евтинията....Зад него...там в района има други подобни старички сгради със стаи под наем, които са много евтини...Но не знам за тях....Общо взето ако си заинтересован/а като отидете в Слънчев бряг, ако минете близо покрай автогарата може да попитате къде се намира хотел Кристал...евтино е много...поне така пише по обявите по стълбовете
    Надявам се съм помогнала...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    сега е пика и най-евтиното е 20лв на нощувка на човек.
    то за персонала, примерно, ти е минимум 6лв. нощувката, ти ми говориш за 'турист' 10лв нощувка... слезте на земята

Мега фен Аватара на machoka
    вариантът ти е квартира в Равда и с автобусчето до съни бийч. иначе забравяш ; )

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    О аз знам 1 за 14 лв ношщувка леглото
    климатик тв и хладилник
    там спят персоналиет на сички хотели
    точнодо автогарата е ама му забравих името
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

е пък става

абе че дават задна през септември

смърт за чужденците по курортите

не, аз говоря специално за слънчев, щото в момента там има повече чужденци от българи ... идват и си правят, квото си искат, ебат селски курви - това ОК, но непрекъснато създават проблеми, пребиват български граждани и си мислят, че ще им се размине, щото са чужденци

Мега фен
    Пък с една приятелка може да се уредим в добра база в Поморие за 3-4 лева на вечер, мухахахаха.

Цитирай Първоначално написано от gsh
    не, аз говоря специално за слънчев, щото в момента там има повече чужденци от българи ... идват и си правят, квото си искат, ебат селски к**ви - това ОК, но непрекъснато създават проблеми, пребиват български граждани и си мислят, че ще им се размине, щото са чужденци
    'щот пък българинът не буйства в чужди места.Остави в друга страна, в съседното градче да отиде, българинът ще прави мизерии.

повтарям я за незнамсикойпът тази поговорка ама : "Преди да посочиш към някого, виж първо дали пръста ти е чист"

бате, какви ми ги говориш, няма такова място в чужбина, където българите да са повече от местните, ако не броим западните покрайнини и останалите земи, дето по принцип са си наши ...

Град
    гр. Пловдив
    понеже криза напоследък на съни бийч бях за четири дни с 200лв.
    като го кажех на някой познат веднага "аз 200лв да си обърша гза за обяд" (с извинение).
    окей, майна. Какво работят тези хора, та са ебати паралиите.
    От този Слънчев бряг всяка година съм по-разочарована и по-разочарована от него.

Ако имах още 200-300лв отгоре и аз наистина щях да ида в чужбина на почивка.

ама така сме безработните хора.

абе, ти напушен ли си ?

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    понеже криза напоследък на съни бийч бях за четири дни с 200лв.
    като го кажех на някой познат веднага "аз 200лв да си обърша гза за обяд" (с извинение).
    окей, майна. Какво работят тези хора, та са ебати паралиите.
    От този Слънчев бряг всяка година съм по-разочарована и по-разочарована от него.

Ако имах още 200-300лв отгоре и аз наистина щях да ида в чужбина на почивка.

ама така сме безработните хора.

200 лева са си доволни пари за 4 дни, зависи от нощувката ...

Град
    гр. Пловдив
    Луууууууууууууууууууууууд ли си, бе?!
    200лв харабия си стигат за ...
    Пак хубаво, че съм момиче и има кой да черпи. 5лв. бира, 5лв. дюнер, 10лв. пица, една бира стига ли? една пица стига ли? един дюнер стига ли?
    ами сутрин, обед и вечер? ами на плажа коктейлче, водичка, нещо, сокче, ала бала?
    ами дискотеките 10лв. минимум вход? (като изключим какао и ебати цените на билетите, че там мамата си трака)
    ми 20лв нощувка като сложим?
    аз да не съм пенсионерка и да си купувам хляб и кренвирши от магазина и да ям в квартирата?

ей са като почна училище ще събирам пари за догодина за чужбина на почивка

честно ви казвам много повече завиждам на приятели и познати, които отиват в чужбина на почивка, отколкото някой като ми каже, че отива на нашето черноморие... харабия се пукам от яд ама както казах - безработна му работа

Град
    гр. Пловдив
    Оф, не мога да ви схвана ирониите...

Добре, бе !
    Наистина не знаете как да си изкарате хубава почивка без лишения с не много пари.
    Аз си уредих за 58 лева цяла седмица - апартамент на 50 м. от плажната ивица с изглед към морето ( http://i36.tinypic.com/9bdfyv.jpg ), 2 стаи (ГОЛЕМИ, не от онези където има място само за минаване) с голяма обща тераса, хладилник, кабелна и безжичен хващахме от кафенето на приземният етаж.А всеки ден си бях в Несебър или Слънчев бряг, не съм виждал дюнери и пици за по 5-10 лева.
    Всеки ден си ядях подобаващо в ресторанти и заведения, цигари, кафета, вечер си правихме маса на терасата и приблизително 30-35 лева на ден си ми бяха достатъчни.

Или е по - лесно да циврим за повече пари от родителите

Мега фен
    30-35 лева на ден хич не са малко.

Говорим за почивка на съни и несебър.Пък и аз си харчех свободно.Смятам, че и с 15-20 лева на ден може пак да се изкара доволно, ако пък и не пушиш още по - супер.

Град
    гр. Пловдив
    Оф, серсери, почна да говориш като баба ми... нямам думи...

Е много е готино пък да ходиш на море за да се доргираш и да скиташ по улиците, и да се правим на баровци, като пием коктейли, които не са ни вкусни, ама 'щот е готино да пиеш коктейл на плажа и ние го правим.

If you're coming with your mother - my apartment
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си