- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Евтини квартири/хотели в Слънчев бряг
Аз като изкарах 3 дена на Сл.Бряг 30лв на ден ми стигаха. Обед и вечер ядяхме навънка (закуската я пропускахме, щото се спеше до обяд). Има супер много заведения за бързо хранене, където можеш евтино да се наядеш с българско ядене, а не някви скъпи ресторанти с малки порции... За 5лв можеш добре да се наядеш с кюфтета и една наливна бира да удариш. Ето ти 10лв за яденето и вечерта на дискотеката 20лв ме уреждаха. 5-10лв входа и останалото за няколко питиета (повече не ми трябват, защото не съм тръгнал да се напивам по дискотеките).
Audio ergo sum
или от малко бой като малък ?
такава тежка форма на крайна олюгофрения не се получава туко-така![]()
Никой не каза, че ходи на море за нЕкоя забивка.. всички за квартири и за дюнери говорите![]()
^Пусто целомъдрие!
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Най-добрите оферти се намират на място. Отиваш и търсиш.
Не ми е ясно,как ще изкарате с 20лв-30лв на ден на Слънчев бряг ? Че аз на Китен с 40лв на ден(без нощувки) едва изкарвах,а к`во остава да бях на Слънчев бряг...
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
То, че може е ясно, ама ти сам работиш и можеш да си позволиш цялата заплата примерно.Ама как, като всички се оплакват, че няма пари, безработица е и т.н., тука някои хора с парите на родителтие (които освен за почивка имат и за други неща пари да дават) си позволяват такива суми и се правят на хайлаф, като не сспат в евтини квартириПървоначално написано от HarleyFlanagan
![]()
Мисля, че разбираш какво имам предвид
Не знам к`во му е богаташкото,като аз за 7 дни макс 2 пъти да съм ходил на ресторант ?Първоначално написано от Serseri91
Като сметнеш
Сутрин закуска 3лв
Кафе - 2лв.
Една бира на обяд - 2лв
Обяд - 5лв (Един дюнер)
Вечер - Зависи к`во вечерям,да кажем една пица 3лв
Дискотека вход - 5лв
И сети се вътре к`во става,като един tuborg (малък) ти е 5лв.
И като 3-ма човека вземем 1 jim beam - 50-60лв (50/3 =16лв )
И като пиеш по 1 или 2 шишета минерална вода - 2лв.
Станаха ли 40 до тук ?
К`во остава аз да си бях ходил цял ден по ресторантите и да пушех
/edit
Забравих да кажа за чадър ,който ти е 3 лв.
@Serseri91 - Ако горния пост се отнася за мен,просто ще ти кажа да замълчиш.Аз парите съм си ги изкарал с моите ръце
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
Аз изкарах с по 30 лв на ден като не съм се лишавала от нещо, което да ми се е яло или правило. /Не очаквах, че ще се върна с толкова пари/ Храненето беше навън, но не пуша и не съм давала пари за чадъри. Била съм и на море и с по 13 лв на ден, сандвичи в стаята и пак си беше много добре. Беше ми първото изцяло самостоятелно море, преди 4 години.
В Сълнчев бряг едва ли може да се изкара нормално с толкова пари, все пак там няма живущи и цените са доста по-високи.