.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    е тебе нормално да те набият

Аз като изкарах 3 дена на Сл.Бряг 30лв на ден ми стигаха. Обед и вечер ядяхме навънка (закуската я пропускахме, щото се спеше до обяд ). Има супер много заведения за бързо хранене, където можеш евтино да се наядеш с българско ядене, а не някви скъпи ресторанти с малки порции... За 5лв можеш добре да се наядеш с кюфтета и една наливна бира да удариш. Ето ти 10лв за яденето и вечерта на дискотеката 20лв ме уреждаха. 5-10лв входа и останалото за няколко питиета (повече не ми трябват, защото не съм тръгнал да се напивам по дискотеките).
    Audio ergo sum

или от малко бой като малък ?

такава тежка форма на крайна олюгофрения не се получава туко-така

nobody cant stop me

Мега фен Аватара на machoka
    Никой не каза, че ходи на море за нЕкоя забивка.. всички за квартири и за дюнери говорите

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Пусто целомъдрие!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Най-добрите оферти се намират на място. Отиваш и търсиш.

Не ми е ясно,как ще изкарате с 20лв-30лв на ден на Слънчев бряг ? Че аз на Китен с 40лв на ден(без нощувки) едва изкарвах,а к`во остава да бях на Слънчев бряг...
    Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея

Знаем, знаем, всички сте богаташчета и закусвате в Шанз-Елизе.

Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Защо пък да не може?

Аз примерно не пия и парите ми отиват за цигари (5лв), кафе (2 лв), чадър, шезлонг(20 лева за два шезлонга и чадър), вестник/списание (1-5 лв) и ядене (около 30-40 лева за двама човека ни излизаше).

Значи за двама човека какво сме давали на ден:

45 лв - храна (обяда ни беше около 15, вечеря около 30 - всичко в заведения)
    10 лв - цигари
    20 лв - чадър и шезлонг

смятай, че ако не пушиш и не си взимаш чадър - спокойно можеш да се вместиш в нормални рамки за около 30 на ден
    То, че може е ясно, ама ти сам работиш и можеш да си позволиш цялата заплата примерно.Ама как, като всички се оплакват, че няма пари, безработица е и т.н., тука някои хора с парите на родителтие (които освен за почивка имат и за други неща пари да дават) си позволяват такива суми и се правят на хайлаф, като не сспат в евтини квартири

Мисля, че разбираш какво имам предвид

Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    Знаем, знаем, всички сте богаташчета и закусвате в Шанз-Елизе.
    Не знам к`во му е богаташкото,като аз за 7 дни макс 2 пъти да съм ходил на ресторант ?
    Като сметнеш
    Сутрин закуска 3лв
    Кафе - 2лв.
    Една бира на обяд - 2лв
    Обяд - 5лв (Един дюнер)
    Вечер - Зависи к`во вечерям,да кажем една пица 3лв
    Дискотека вход - 5лв
    И сети се вътре к`во става,като един tuborg (малък) ти е 5лв.
    И като 3-ма човека вземем 1 jim beam - 50-60лв (50/3 =16лв )
    И като пиеш по 1 или 2 шишета минерална вода - 2лв.

Станаха ли 40 до тук ?

К`во остава аз да си бях ходил цял ден по ресторантите и да пушех

/edit

Забравих да кажа за чадър ,който ти е 3 лв.

@Serseri91 - Ако горния пост се отнася за мен,просто ще ти кажа да замълчиш.Аз парите съм си ги изкарал с моите ръце
    Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея

Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan

Мисля, че може човек без да гладува да си изкара доста добре на морето без да харчи като луд.
    Абсофакинглютли

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Аз изкарах с по 30 лв на ден като не съм се лишавала от нещо, което да ми се е яло или правило. /Не очаквах, че ще се върна с толкова пари/ Храненето беше навън, но не пуша и не съм давала пари за чадъри. Била съм и на море и с по 13 лв на ден, сандвичи в стаята и пак си беше много добре. Беше ми първото изцяло самостоятелно море, преди 4 години.

В Сълнчев бряг едва ли може да се изкара нормално с толкова пари, все пак там няма живущи и цените са доста по-високи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си