- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се натискаш с момче/ момиче и после да не си говорите . .
Здравейте.
Тази темичка може да се повтаря. . . нова съм тука, но както и да е. Преди няколко дни ходих в едно момче, с което се бяхме сваляли. . . отидох в тях, гледахме един филм до половина, а другата половина от филма не беше гледана защото се натискахме супер яко! Беше страхотно, много ми хареса, а също и момчето.Обаче от този ден до ден днешен той не ми казва и думичка. . . опитах се да говоря с него, да разбера дали има някакъв проблем. Той ми каза, че няма нищо, но аз имам ъсещането, че нещо не е наред и не мога да разбера каква е причината. . . ако мойе някое съветче ще бъде добре
мерси предварително
[/b]
ахах sex sex alelel maiko..![]()
![]()
Сега сериозно.. може би момчето не е харесало много че му се натискаш и е останал с грешно впечатление за теб,щом не иска да говорите.. значи има проблем.. остави го за сега,него търси, и той ще те потърси..![]()
ne. . .misLq, che me razbra pogreshno. . . az otidox w tqx i toi zapochna da me ceLywa i t.n , no da moje bi naistina, ako go ostawq she me potursi![]()
ако е искал секс ,а ти си го оставила на сухо само с натисканетое разбрал че няма да стане и не желае да се занимава
love is gone!
Щом той първи е започнал да ти се натиска значи явно е искал да спите. След като не си му пуснала и може би е решил, че при теб ще удари на камък и за това се е отказал. Не го търси ти. Ако има нещо повече към теб сам ще те потърси
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Недей да го търсиш.Ако той има нещо повече от желание да се задоволи с теб,ще те потърси сам!
Именно! Бил му е за една вечер мерака... Мислиш прекалено наивно.Първоначално написано от marti93
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Аз мисля че няма такива момчета ... :ДПървоначално написано от zlonamerena
не,не това беше твърде грубо
еми спекъл се е пича
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
+1Първоначално написано от OneGuy
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Еми като не си му пуснала какво очакваш?Еби му майката и толкова идиоти колкото искаш .![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Тъжничко му е, че не са му достигнали топки да ти бръкне в шундрака. Сигурно е девствен, не знае какво да те прави и го е страх да те покани пак. Няма вариант да не те иска отново, ако не те е фраснал. Все още мисията му е неизпълнена.
Temet Nosce
벨야카
Според мене не те е влез на сериозно и по-добре не се занимавай, освен ако той не те потърси или поиска нещо..
Постъпи грешно... с правилното момиче.
на пича му е било за бройката ;дд ...
Just because you drive a Benz
I'm not goin' home with you
You won't get no nookie or the cookies
I'm no rookie
And still I'm sexy, independent
I ain't wit' it, so you already know
Enj0y ;]
и аз съм в подобна ситуация .. в началото му писах,писах и като видях,че не ебава го оставих. Сега като се видим не се поздравяваме и дори не смеем да се погледнем в очите (или поне той моите) .