.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Да се натискаш с момче/ момиче и после да не си говорите . .

Здравейте.
    Тази темичка може да се повтаря. . . нова съм тука, но както и да е. Преди няколко дни ходих в едно момче, с което се бяхме сваляли. . . отидох в тях, гледахме един филм до половина, а другата половина от филма не беше гледана защото се натискахме супер яко! Беше страхотно, много ми хареса, а също и момчето. Обаче от този ден до ден днешен той не ми казва и думичка. . . опитах се да говоря с него, да разбера дали има някакъв проблем. Той ми каза, че няма нищо, но аз имам ъсещането, че нещо не е наред и не мога да разбера каква е причината. . . ако мойе някое съветче ще бъде добре мерси предварително [/b]

ахах sex sex alelel maiko..

Сега сериозно.. може би момчето не е харесало много че му се натискаш и е останал с грешно впечатление за теб,щом не иска да говорите.. значи има проблем.. остави го за сега,него търси, и той ще те потърси..

ne. . .misLq, che me razbra pogreshno. . . az otidox w tqx i toi zapochna da me ceLywa i t.n , no da moje bi naistina, ako go ostawq she me potursi

Голям фен
    ако е искал секс ,а ти си го оставила на сухо само с натискането е разбрал че няма да стане и не желае да се занимава
    love is gone!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Щом той първи е започнал да ти се натиска значи явно е искал да спите. След като не си му пуснала и може би е решил, че при теб ще удари на камък и за това се е отказал. Не го търси ти. Ако има нещо повече към теб сам ще те потърси
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Недей да го търсиш.Ако той има нещо повече от желание да се задоволи с теб,ще те потърси сам!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от marti93
    ако е искал секс ,а ти си го оставила на сухо само с натискането е разбрал че няма да стане и не желае да се занимава
    Именно! Бил му е за една вечер мерака... Мислиш прекалено наивно.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от zlonamerena

Сега сериозно.. може би момчето не е харесало много че му се натискаш и е останал с грешно впечатление за теб,щом не иска да говорите.. значи има проблем.. остави го за сега,него търси, и той ще те потърси..
    Аз мисля че няма такива момчета ... :Д

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    не,не това беше твърде грубо

еми спекъл се е пича
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Цитирай Първоначално написано от zlonamerena

Аз мисля че няма такива момчета ... :Д
    +1
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Град
    In the middle of Nowhere
    Еми като не си му пуснала какво очакваш?Еби му майката и толкова идиоти колкото искаш .
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Тъжничко му е, че не са му достигнали топки да ти бръкне в шундрака. Сигурно е девствен, не знае какво да те прави и го е страх да те покани пак. Няма вариант да не те иска отново, ако не те е фраснал. Все още мисията му е неизпълнена.
    Temet Nosce

벨야카

Според мене не те е влез на сериозно и по-добре не се занимавай, освен ако той не те потърси или поиска нещо..
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

на пича му е било за бройката ;дд ...
    Just because you drive a Benz
    I'm not goin' home with you
    You won't get no nookie or the cookies
    I'm no rookie
    And still I'm sexy, independent
    I ain't wit' it, so you already know

Enj0y ;]

и аз съм в подобна ситуация .. в началото му писах,писах и като видях,че не ебава го оставих. Сега като се видим не се поздравяваме и дори не смеем да се погледнем в очите (или поне той моите) .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си