- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Ако заседнеш в асансьор с предишния...?
ще поговорим за живота
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Вече е решено четворка белот :Д
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
ще я изхвърля навън че ни разваля играта
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ам....ще я гушкам,ама ще и е толкова хубаво,че няма да иска да я пусна после
Пък с Харитов ще заседнем специално друг път за картите :Д
хахахах ,та в кой асансиор викаш си заседнала :Д
ще повдигна вежда и ще кажа с многозначителен тон "Падаме ли в шахтата според теб?!"![]()
ще си мълча с него
карти
ще го питам като е фен на картите дали играе черен петър xD
ще си мерим мускулите![]()
кат толкоз има к'во да мери, ще го накарам да отвори тая гадна врата по някъв начин и да си одя.
Ще я накарам да ми се усмихне![]()