- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Ако заседнеш в асансьор с предишния...?
да бъдем реалисти ще го публикуваме във фейса
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ще изиграем едно право хоро.![]()
Ще намерим начин да се измъкнем до броени минути
Ние сме капацитети все пак.![]()
ще си говорим, че сме ниски![]()
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Освен че ще говорим за това и ще се отпуснем малко по-така
нищо, ще си мълчим :Д
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Може да направим една димна завеса.![]()
ще го бия![]()
ahahehha ;*
Ще поговорим за засядането и кога асансьорът ще тръгне отново.
Ще се паникьосам защото както гледам е психопат и убиец. Затова човек винаги трябва да си носи ножче или да знае как да убива с подръчни тънки, дълги и остри материали.
Ще се моля да не ми налети с опастни предмети или базука.
ще и отговоря , че на мен ми помогна
ahahehha ;*
Ще й разкрия, че има и по-добри методи за оформяне на ханша, бедрото и талията.![]()
Последно редактирано от VinDiesel : 03-17-2015 на 18:12
ще си говорим за живота
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ще си говорим за бокс и други бойни спортове за които не знам нищо, но вероятно ще разбера.
Ще се притесня сериозно - 'щото при мен аватарът ми лъже, ама май при нея - не. Момичето е странно и плашещо... Мозъкът му е на друга необичайна честота :/
ще си говорим и ще танцуваме![]()
ahahehha ;*