.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

HELP ! hora pls kakete kak da postupqq ??

horaa pomognetee !! hodq s edno momche .. az mnogo ama mnogo go hareswam .. i toi mene .. hodime ve4e bizo 1 2 meseca purvite 2 sedmici se wijdahme sekii denn .. noo polsee azz trqbwa6e da zamina .. za nqkolko dena ..:d a toi na zamina morence .. toi mi se obajda6e seki den i az su6to .. noo posle kogato se vidqhme ne be6e kato predi imam 4ystvoto che me odbqgwa i che ve4e ne me hareswa .. az go pitah dali o6te ima 4ystwa kum men i toi kaza 4e ima no az nemislq taka .. ve4e ne sme se vijdali 2 sedmici i az seki put mi pi6a po skype obajdam my se .. a toi nito vednyjj mnoo mi e gadnoo za6toto az naistina go hareswam acki mnogo .. po4ti seki put kogato my kaja iskash li navunka da se widime toi kazwa che ima trenirovkii ili 4e e mnogo toploo .. nz chydq se dali da go zarejaa z6y mi pisna ve4e .. kajete kakwo da prawaa MOLQ wii mersi predwaritelnoo (:

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Въх Лейдито си има неграмотна двойничка.

Оправи си темата, чадо.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Като за начало си напиши темата на кирилица.
    Относно въпросите... моето положение е почти същото.Няма какво да направиш . Бих ти дала съвет (който аз в моето положение не мога да приложа) да го оставиш,ако се сети за теб-добре,ако не просто давай напред.С такива не ти трябва да се занимаваш.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    може би не е нужно чак да го оставяш, ами изчакай да видиш дали той сам ще прояви интерес към теб

познавам едни със сходните проблеми само, че начинът по който аз виждам нещата е от страната на момчето момичето си мисли, че още ходят, а пък той не . . забавно е.. така, че прреди да го късаш ти, разбери дали изобщо още сте заедноо

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Когато решиш да си кирилизираш темата, драсни едно лично.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си