- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За момичетата метълки
Хаа. Аз съм метълка пък никой не ми е казвал нещо за обличането въпреки че винаги ходя в черно. Иии... изобщо не ми дреме кой, к'во мисли. Тениските на Слейър и Кенибъл Корпс фор тъ уин xD и не бих ги изоставила дори всички да се обличат в розово : > . Тъй, де нвм.
Fullmetal Alchemist.
едно време бях метълка сега съм точно обратното :P
мнението не ми е добро вече за тях![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
...мн хубава музкика , свястни хора , но ужасен стил на обличане , а за косата да не говоря...
И впрочем ... к'ви са тия изроди, които обичат Джонас![]()
... кой пръст да ти покажа ?
Аз започнах да слушам метъл отскоро (момиче съм) и в началото ми беше адски много кеф да се изтърся в някоя черна тениска на Lamb Of God или Metallica ...и сега си ги харесвам , но никога не съм слагала грим, шипове и ала бала ... нямам нищо против останалата музика , както някои казаха...даже понякога на някое купонче друсвам по някой луд кючек от лигня..Обикновено си ходя с дънки,кецки и някоя тениска (и не е задължително черна и т.н.) Аз също не харесвам момичета, които се правят на умрели... Но за музиката нямам думи!!!
![]()
нимаа? Да не би някоя да те е затапила?Първоначално написано от xKiFlA
Това се казва лицемерие.Първоначално написано от xKiFlA
Аз не ги харесвам особено (въпрос на вкус) Не ми допадат такива хора![]()
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
много правилно.. защо ако слушаш пънк трябва да си правиш гребени,панталоните на раета с черно и червено или ако си трашар например да си с кубинките дългата коса и айдеее вече слушаш такава музика и си част от този стил..Музиката е да се слуша и да и се наслаждаваш ,а не да подражаваш на стила след като слушаш определена музика..Първоначално написано от Unendlich
![]()
В моето училище има 3-4 метълки,които така грозно се обличат,че ако ги видите,щ есе одрайфате...
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде
баровеца, викаш направо ше ми спре часовника, а?
В нащо даскало пък метълките стаат... ама аз си падам по едно рокерче (то нз кво се води тва, дето слуша), ама и не е от мойто даскало.. и изобщо не се облича по стила... квото й хареса и го носи... е не е няква баница с извара за всеки случай..
Майко мила, като вида такова момиче напрао ми се гади! Метълът е готин стил но такова нещо като момиче да се облече така направо ужас! А кой свестен родител ще даде детето му да се облича така! Ако мойта дъщеря е такава бъзо ще я откажа!
Музиката си е много яка мя не е за момичета!Първоначално написано от DeleteThisAccount
оф, защо почти всеки говори за обличането? вижте описанието.Първоначално написано от MidnightTornado
аз също слушам тежка музика, но се обличам както ми хареса, най-много някой път да сложа тениска на група (за предпочитане дамска). и така, де, защо пък е прието, че всички "метълки" трябва да са облечени в черно и когато стане дума за това постоянно има хора с изказвания като "иуууу, много са страшни тея". кои тея? видяли 2-3 готички и айде все едно всички момичета, дето слушат тоя жанр са такива и тва трябва да е общоприетият образ...
Хубав подпис. Не разбирам защо всички трябва да бъдете против нещо и да заклеймявате това, което не отговаря на вашия вкус и разбирания било то за музика, спорт, театър, кино и т.н. Като примерно слушате чалга, хаус, техно или какъвто друг стил си изберете това да хулите всеки един почитател на по-тежката музика-сори но е смешно и глупаво.Същото важи и в обратния вариант.Никой не ви задължава да бъдете част от среди, които не са ви приятни и, които не отговарят на разбиранията ви.Под слънцето има място за всички, напълно достатъчно място и никой, ама никой не е в правото си да се опита да отнеме на другия това място.Просто свикнете да живеете не против всичко и всички, а в хармония с това, което вас ви прави щастливи и оставете другите също да направят това.Първоначално написано от fenasf
Глупаво е да делите хора на категории и понеже някой слуша това, което вас не ви кефи е веднага в общия кюп.И този постоянен спор никога няма да изчезне докато хора не пораснат достатъчно за да усъзнаят, че упадъкът на обществото не е тясно свързан с музикалния стил.Това да ли ще се напиеш като животно в някой парк или пък в някоя дискотека за мен е едно и също. Едно и също е дали всеки ден ще ходиш с чалгарски / в повечето случаи курвенски дрехи/ или ще бъдеш постоянно в черно.Въпрос на избор, преценка, разбирания.Това е. Отворете си малко очите и ушите.Спрете да бъдете коне с капаци и разберете, че светът е за всички.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Метъл не слушам, много ми е тежък като музика, но иначе пънк и рок постоянно.
Лично спрямо моите наблюдения хората, почитатели на по-здравите стилове са доста свестни (има и изключения, де).
Относно дрехите - не, не се обличам спрямо музиката която слушам и не смятам, че това е необходимо.
\Първоначално написано от DesireToFire
/
FTW!!Първоначално написано от HateEternal
![]()
За мен понятието "метълка" си е многозначещо.Не разбирам какво лошо има 1 момиче да не носи токчета,да не си слага по 1 тон фон дьо тен,да не носи леопардови клинчета и да не си топира косата..Достатъчно такива ги има(като гледам и във форума са бая..) -не е необходимо да има клонинги навсякъде,я!Първоначално написано от rammstein123
Мрачни дръжки.Не всички се филмират с блек метъла и носят пудра и не можеш да видиш усмивка на лицата им.Кво става с бунтуващите се на всичко момчета и момичета,които се кефят на живота ,раздават се на концерти и прочее?
Не знам просто защо слагате всички под общ знаменател.
Всеки ден съм с кубинките,черната пола,верига,черна тениска(може и на група)..ама тва не значи,че не говоря с никого,ходя да пуша и пия при всяка отворила се възможност и т.н..
Четеейки коментарите,виждам,че всеки е с различна представа за нещата (доста са с грешната според мен)..
Слушам метъл, любимият ми стил е метъл, но момичета в черно - грозно. Черното е за мутритеНо повечето метълки са и мъжкарани, което е още по-смешно, жалко и грозно.
хЪх...
Момиче в черно е грозно. Тоя стил не бил за момичета....
Хора, от коя планета падате?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
яки са;
и като характер даже повечето са страшно печени;
то си зависи от човека,всъщност.
И аз слушам метъл и рок,но си се обличам съвсем нормално..
Мда... и аз ;D Иначе нямам нищо против музиката, даже я обичам.Първоначално написано от awesomesheepy
Точно! Ето това е правилното мнение.Първоначално написано от Seducti0n
Всеки има право да живее свободно,т.е. да избира как да се облича,какъв стил музика да слуша и т.н.Приемете хората такива каквито са.Не можем всички да сме еднакви и с едно мислене..
Хората са различни,ако не беше така,животът нямаше да бъде интересен.:P
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ама чакайте сега,има разлика от метълка до метълка ! Поне аз определено виждам разлика ! Например приятелки на една моя приятелка ;д са метълки,но са супер сладки ! Обличат се найстина женствено,само дето дрехите им са черни.Докато една друга позната....тя....опитва се,но просто опитът и е смешен ! Слага тениска на група и обикновенно дънки с кубинки и се води за метълка ... О да и когато е на място с метъли се води за индустриъл ^^ нещо с което няма нищо общо.А вече ако говорим и за истинските метълки http://farm2.static.flickr.com/1337/...b2bb02804c.jpg .. какво да говорим ?! PUKE !
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Това според мен е по-скоро готик..там рисуваните вежди и несъразмерната коса :дПървоначално написано от SlowDownBaby
Ами честно казано,каквото и да е е ужасно ! Иначе някои метълки както казах,са найстина сладки,но не на всички им се получава...
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !