.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Хаа. Аз съм метълка пък никой не ми е казвал нещо за обличането въпреки че винаги ходя в черно. Иии... изобщо не ми дреме кой, к'во мисли. Тениските на Слейър и Кенибъл Корпс фор тъ уин xD и не бих ги изоставила дори всички да се обличат в розово : > . Тъй, де нвм.
    Fullmetal Alchemist.

Град
    Плевен
    едно време бях метълка сега съм точно обратното :P
    мнението не ми е добро вече за тях

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

...мн хубава музкика , свястни хора , но ужасен стил на обличане , а за косата да не говоря...
    И впрочем ... к'ви са тия изроди, които обичат Джонас
    ... кой пръст да ти покажа ?

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Аз започнах да слушам метъл отскоро (момиче съм) и в началото ми беше адски много кеф да се изтърся в някоя черна тениска на Lamb Of God или Metallica ...и сега си ги харесвам , но никога не съм слагала грим, шипове и ала бала ... нямам нищо против останалата музика , както някои казаха...даже понякога на някое купонче друсвам по някой луд кючек от лигня.. Обикновено си ходя с дънки,кецки и някоя тениска (и не е задължително черна и т.н.) Аз също не харесвам момичета, които се правят на умрели... Но за музиката нямам думи!!!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    нимаа? Да не би някоя да те е затапила?

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    Това се казва лицемерие.

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Аз не ги харесвам особено (въпрос на вкус) Не ми допадат такива хора
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    Между т'ва да си фен на тежката музика и отделно да се правиш на такъв, са съвсем различни неща. Познавам много момичета, които са фенове на тежката музика, но не можеш изобщо да им кажеш, че са такива като ги погледнеш. Виждам по-скоро малки момиченца, които са натряскали една камара черен молив и спирала, само и само да изглеждат като такива, а всъщност са доста назад с материала. Все пак един истински фен е добре осведомен са доста неща като - подстилове, групи, изпълнители и т.н.
    много правилно.. защо ако слушаш пънк трябва да си правиш гребени,панталоните на раета с черно и червено или ако си трашар например да си с кубинките дългата коса и айдеее вече слушаш такава музика и си част от този стил..Музиката е да се слуша и да и се наслаждаваш ,а не да подражаваш на стила след като слушаш определена музика..

Ммм честно казано не ми харсесва тази музика

В моето училище има 3-4 метълки,които така грозно се обличат,че ако ги видите,щ есе одрайфате...
    Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    баровеца, викаш направо ше ми спре часовника, а?

В нащо даскало пък метълките стаат... ама аз си падам по едно рокерче (то нз кво се води тва, дето слуша), ама и не е от мойто даскало.. и изобщо не се облича по стила... квото й хареса и го носи... е не е няква баница с извара за всеки случай..

Фен Аватара на bobioooo
    Град
    sofiA
    Майко мила, като вида такова момиче напрао ми се гади! Метълът е готин стил но такова нещо като момиче да се облече така направо ужас! А кой свестен родител ще даде детето му да се облича така! Ако мойта дъщеря е такава бъзо ще я откажа!

Фен Аватара на bobioooo
    Град
    sofiA
    Цитирай Първоначално написано от DeleteThisAccount
    Дръпни се някъде бее.., тая музика я мразя.
    Музиката си е много яка мя не е за момичета!

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна

Re: За момичетата метълки

Цитирай Първоначално написано от MidnightTornado
    Винаги ми е било интересно какво мислят другите хора за жените, фенове на тежката музика?
    оф, защо почти всеки говори за обличането? вижте описанието.
    аз също слушам тежка музика, но се обличам както ми хареса, най-много някой път да сложа тениска на група (за предпочитане дамска). и така, де, защо пък е прието, че всички "метълки" трябва да са облечени в черно и когато стане дума за това постоянно има хора с изказвания като "иуууу, много са страшни тея". кои тея? видяли 2-3 готички и айде все едно всички момичета, дето слушат тоя жанр са такива и тва трябва да е общоприетият образ...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Дебели дегенерантки, които носят черни дрехи, за да прикрият сланините си.
    Хубав подпис. Не разбирам защо всички трябва да бъдете против нещо и да заклеймявате това, което не отговаря на вашия вкус и разбирания било то за музика, спорт, театър, кино и т.н. Като примерно слушате чалга, хаус, техно или какъвто друг стил си изберете това да хулите всеки един почитател на по-тежката музика-сори но е смешно и глупаво.Същото важи и в обратния вариант.Никой не ви задължава да бъдете част от среди, които не са ви приятни и, които не отговарят на разбиранията ви.Под слънцето има място за всички, напълно достатъчно място и никой, ама никой не е в правото си да се опита да отнеме на другия това място.Просто свикнете да живеете не против всичко и всички, а в хармония с това, което вас ви прави щастливи и оставете другите също да направят това.

Глупаво е да делите хора на категории и понеже някой слуша това, което вас не ви кефи е веднага в общия кюп.И този постоянен спор никога няма да изчезне докато хора не пораснат достатъчно за да усъзнаят, че упадъкът на обществото не е тясно свързан с музикалния стил.Това да ли ще се напиеш като животно в някой парк или пък в някоя дискотека за мен е едно и също. Едно и също е дали всеки ден ще ходиш с чалгарски / в повечето случаи курвенски дрехи/ или ще бъдеш постоянно в черно.Въпрос на избор, преценка, разбирания.Това е. Отворете си малко очите и ушите.Спрете да бъдете коне с капаци и разберете, че светът е за всички.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Метъл не слушам, много ми е тежък като музика, но иначе пънк и рок постоянно.
    Лично спрямо моите наблюдения хората, почитатели на по-здравите стилове са доста свестни (има и изключения, де).
    Относно дрехите - не, не се обличам спрямо музиката която слушам и не смятам, че това е необходимо.

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Някой може ли да постне снимка как според него се носи момиче слушащо метъл, защото повечето от коментарите са ми повече от смешни..
    \/
    Цитирай Първоначално написано от HateEternal
    Тениските на Слейър и Кенибъл Корпс фор тъ уин xD и не бих ги изоставила дори всички да се обличат в розово : > . Тъй, де нвм.
    FTW!!
    Цитирай Първоначално написано от rammstein123
    Не се самоопределям като такава, но самопровъзгласилите се метълки /към 99,9% от всички/, слушащи ЦОБ, Евънесънс и Найтуиш, /щото китаристите им са готини/, носещи розово и гледащи "Джонас" много ме кефят, да.
    За мен понятието "метълка" си е многозначещо.Не разбирам какво лошо има 1 момиче да не носи токчета,да не си слага по 1 тон фон дьо тен,да не носи леопардови клинчета и да не си топира косата..Достатъчно такива ги има(като гледам и във форума са бая..) -не е необходимо да има клонинги навсякъде,я!
    Мрачни дръжки.Не всички се филмират с блек метъла и носят пудра и не можеш да видиш усмивка на лицата им.Кво става с бунтуващите се на всичко момчета и момичета,които се кефят на живота ,раздават се на концерти и прочее?

Не знам просто защо слагате всички под общ знаменател.
    Всеки ден съм с кубинките,черната пола,верига,черна тениска(може и на група)..ама тва не значи,че не говоря с никого,ходя да пуша и пия при всяка отворила се възможност и т.н..
    Четеейки коментарите,виждам,че всеки е с различна представа за нещата (доста са с грешната според мен)..

Град
    Варна, моретоо :)
    Слушам метъл, любимият ми стил е метъл, но момичета в черно - грозно. Черното е за мутрите Но повечето метълки са и мъжкарани, което е още по-смешно, жалко и грозно.
    хЪх...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Момиче в черно е грозно. Тоя стил не бил за момичета....
    Хора, от коя планета падате?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    яки са;
    и като характер даже повечето са страшно печени;
    то си зависи от човека,всъщност.

И аз слушам метъл и рок,но си се обличам съвсем нормално..

Голям фен Аватара на Mirage3
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    И аз слушам метъл и рок,но си се обличам съвсем нормално..
    Мда... и аз ;D Иначе нямам нищо против музиката, даже я обичам.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Дебели дегенерантки, които носят черни дрехи, за да прикрият сланините си.
    Хубав подпис. Не разбирам защо всички трябва да бъдете против нещо и да заклеймявате това, което не отговаря на вашия вкус и разбирания било то за музика, спорт, театър, кино и т.н. Като примерно слушате чалга, хаус, техно или какъвто друг стил си изберете това да хулите всеки един почитател на по-тежката музика-сори но е смешно и глупаво.Същото важи и в обратния вариант.Никой не ви задължава да бъдете част от среди, които не са ви приятни и, които не отговарят на разбиранията ви.Под слънцето има място за всички, напълно достатъчно място и никой, ама никой не е в правото си да се опита да отнеме на другия това място.Просто свикнете да живеете не против всичко и всички, а в хармония с това, което вас ви прави щастливи и оставете другите също да направят това.

Глупаво е да делите хора на категории и понеже някой слуша това, което вас не ви кефи е веднага в общия кюп.И този постоянен спор никога няма да изчезне докато хора не пораснат достатъчно за да усъзнаят, че упадъкът на обществото не е тясно свързан с музикалния стил.Това да ли ще се напиеш като животно в някой парк или пък в някоя дискотека за мен е едно и също. Едно и също е дали всеки ден ще ходиш с чалгарски / в повечето случаи курвенски дрехи/ или ще бъдеш постоянно в черно.Въпрос на избор, преценка, разбирания.Това е. Отворете си малко очите и ушите.Спрете да бъдете коне с капаци и разберете, че светът е за всички.
    Точно! Ето това е правилното мнение. Всеки има право да живее свободно,т.е. да избира как да се облича,какъв стил музика да слуша и т.н.Приемете хората такива каквито са.Не можем всички да сме еднакви и с едно мислене..
    Хората са различни,ако не беше така,животът нямаше да бъде интересен.
    :P

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Ама чакайте сега,има разлика от метълка до метълка ! Поне аз определено виждам разлика ! Например приятелки на една моя приятелка ;д са метълки,но са супер сладки ! Обличат се найстина женствено,само дето дрехите им са черни.Докато една друга позната....тя....опитва се,но просто опитът и е смешен ! Слага тениска на група и обикновенно дънки с кубинки и се води за метълка ... О да и когато е на място с метъли се води за индустриъл ^^ нещо с което няма нищо общо.А вече ако говорим и за истинските метълки http://farm2.static.flickr.com/1337/...b2bb02804c.jpg .. какво да говорим ?! PUKE !
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    А вече ако говорим и за истинските метълки http://farm2.static.flickr.com/1337/...b2bb02804c.jpg .. какво да говорим ?! PUKE !
    Това според мен е по-скоро готик..там рисуваните вежди и несъразмерната коса :д

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Ами честно казано,каквото и да е е ужасно ! Иначе някои метълки както казах,са найстина сладки,но не на всички им се получава...
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си