Цитирай Първоначално написано от Valento
Цитирай Първоначално написано от silvencety
Значи с приятеля ми сме вече около 6 месеца,им авсякакви смесени емоции при нас обачеее последния месец-два забелязвам че някак си се сближаваме повече като приятели.
Прекалено много си споделяме,говорим и плачем и се смеем заедно..
Спряха сексуалните закачки от моя страна,на мен вече не ми е интересен сексуално ,а по скоро да си говорим и споделяме ,като приятелка..
Снощи беше капака ,почна да ме опипва ,но го излъгах че не ми се прави секс защото ме боли главата и стояхме до 4 сутринта да си говорим..
Дали секси момчето с което тръгнах преди 6 месеца се превърна в моя най-добра приятелка?..
явно е било временно сексуално привиличане и твоите очаквания за това как той ще се престави в леглото са били недостатъчно задоволителни и за това вече не ти е интересен "сексуално" !Ако си тръгнала с него само заради това ... то вярвай ми ако е чувствителен и те обича много ще го засегнеш и убидиш,за това поговерете малко за личните си неща за сексуалните ви възгледи един към друг !
Да не е най-добрия с които съм била,но дали това е определящия фактор?Грешка е че и аз самата го лъжа че е добър,след като грам не успява да се справи.. Наистина утре ще поговорим за тези неща,но наистина ме е страх много да не го нараня.Днеска видях че у тях си оставил мои снимки в стаята,опсипва ме с любов,ама ми стана безразличен вече и не знам вече .. ; с