- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Последната ви козметична "процедура"..
Намазах се с избелващ крем Мелабел.![]()
Днеска ми е първия опит с него и ще видиме какво ще излезе..![]()
същото ..Първоначално написано от mynichka
![]()
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
Сложих си бадемово масло на косата и след това още една подхранваща маска.
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Първоначално написано от gabi7u
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Пилинг на краката, за да нямам подкожни косъмчета.Като пилинга го правих със скраб за тяло на афродита с роза![]()
епилирах си краката и си оскубах веждите ;д
tell me what i wanna hear . .
ексфолирах си лицето с домашната си пилинг маска - мед, зехтин и захар и след това се намазах с крем Mary Cohr и седях с краставички на очите 10 минути![]()
Ходих на козметик да ми почисти лицето и да ми оправи веждите.![]()
почистих си веждите и си измих лицето с гел против черни точки ;дд
скубах си веждите![]()
Ходих на козметик за кола маска на горна устна.![]()
И после се лакирах и си оправих веждите.
The sky's the limit ..
Направих си лазерна епилация![]()
Почистих си лицето със скрап на Garnier
Епилирах си краката и ръцете, оправих си веждите, почистих си стария лак и си сложих нов на ноктите на краката.![]()
Почистих си лицето и си сложих рициново масло на миглите.![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Махнах си мустачките на горната устна с лентички за мустачки на Дева![]()