- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко често мастурбирате ???
Споделете
Първоначално написано от BiGBaDWolF
ха-ха , добър отговер![]()
Нормално![]()
ако правя секс няма нужда от мастурбиране ,ако не един път на 2-3 дена.Първоначално написано от Naikec
sleda ot lubovta
Горе-долу и при мен е така.Първоначално написано от Princessani
Ми когато ми се доправи......
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
Последно време нямам време и за това ...но по принцип 1/2 пъти на седмица![]()
Когато Момчето ми не е у насбъзикам се 1-2 пъти седмично
![]()
различно , но в последно време доста често
От 1 месец някаде не съм нещо нямам настроение за това...![]()
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
Ммм как дойде ако ми се прави го перавч ако не ми се прави не го правя ... ако изчислиме може би 1път на 1-2седмици хаха![]()
Не го правя. Има начин да впрегнеш сексуалната енергия в друга дейност, ако нямаш партньор за секс
От колко време чаках да прочета нещо такова, ако знаеш, колега!Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Рядко практикувам. Пък и с това напрежение напоследък съвсем ми се отщя всичко.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не съм го правела от...може би 5 месеца.![]()
Първоначално написано от K0rTexXx
Мислил съм за това всъщност...Първоначално написано от dimitar_ak
Как става точно?![]()
божее .. много малко бе ... 1 път на 2,3 дена ;о аз на ден в повечето случаи 2,3 патиПървоначално написано от DarkTemplar
1 път на 2 дни може би... но сеска си ми е достатъчен![]()
Girls are magic. They can get wet without water, bleed without injury and make boneless things hard....
Нямаш си представа тва в подписа ти колко е вярно...Първоначално написано от Powii92
![]()
нямям сексуален партнюр и се налага почти всеки ден
2 или 3 пъти седмично галя салама![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Един известен философ твърдеше, че "работата поглъщала сексуалната енергия на на индивида". Иначе винаги може да си запълниш времето с нещо и да не мислиш за секс, мастурбиране и т.н. Дали ще спортуваш, дали ще работиш или просто ще си настроиш мислите в друга посока няма значение.Първоначално написано от KumchoValcho
![]()