- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е strangler
Не. Просто обичам да взимам нещата в мои ръце когато става въпрос за екипна работа. Мога да работя добре под стрес, което ми е предимство пред другите, освен това съм отговорна и лоялна към членовете на групата, затова и когато има да се свърши нещо важно - предпочитам да водя групата, за да получим резултати.От снимките ти останах с впечатлението, че си властна жена. Така ли е?
Предната година в университета на няколко пъти отсъствах в упражнения, когато се даваха теми за курсови работи, познайте кой са искали най- много за другарче по проект?![]()
Същото беше и в училище. Във всеки клас има по няколко деца (обикновено момчета) които непрекъснато се обаждат/ взимат участие/ спорят с учителите. Но в повечето случаи, отговарят грешно, защото от бързината си грешат.
Обикновено чакам 10 -15- 20 минути да погледаме сеир и накрая се обаждам триумфално с правилния отговор (звучи тъпо знам) . Същата история се повтаря и в университета, и в работа и съм си извоювала уважението на определени хора, макар и да съм скромна и свитичка. Свикнала съм с конрола, но е важно да кажа, че не самоцел не ми е да бъда над другите, да ги унижавам и обиждам, да властвам над тях, а просто да оптимизирам работата ни, каквато и да е тя.
А в повечето случаи даже не може да става въпрос за власт, тъй като аз съм обикновено момиче и никой няма да ми даде да си правя каквото искам, когато говорим за много сериозни неща.
Отново отговорът е не. Харесвам Кайли Миноуг като жена, слушала съм няколко нейни песни, гледала съм няколко нейни клипа (един даже ми е в bookmarks) , но не мога да се нарека фен.А срещат ли се крайности в музикалния ти вкус? Например да си голяма фенка на някоя хардкор група и едновременно на поп певица.
Харесват ми отделни песни от различни стилове, но това не е достатъчно. Това не е музиката, която ще си пусна когато съм тъжна, когато съм весела, когато съм в задръстване или когато изляза навън да се веселя.
Имам си определено любимо звучене и се придържам към него - за едни може да е ограничаващо, за други може да е поза, за мен е просто предпочитание.
Btw, интересно но от "субкултурните стилове" никога не съм харесвала ska, с изключение на една българска група. Не ми харесва как звучи- не я слушам.
Свободна е..случайно хубавата сестра да е совбодна?
любим раздел? този
любими марки? Oviesse, Kenvelo, за работа- Andrews LadiesИдва от една група - the stranglers.1. Нещо за ника ти?
Преди бях толерантна, даже хомосекшуъл дифендър, имах такива познати. Причината за смяната на позицията няма да я разкривам тук, защото е лична, ако все пак ти е любопитно- пиши лично съобщение, ще споделя там.2. Каквa беше позицията ти за хората с различна сексуална ориентация преди, каква е сега и какво предизвика промяната в тази позиция?
Позицията ми сега - http://www.teenproblem.net/f/viewtop...512987#7512987 . Хвърли едно око тук.
На първо място ме притеснява обратната дискриминация която предизвиква борбата на гейовете за равни права.
Изискването е само да мога да замина точно там къде искам, не и да замина някъде колкото да не съм тук. Причината е разнообразието.4. Би ли напуснала страната и ако да, при какви обстоятелства?
Картинката ми дава широко поле на интерпретация, трябва да си по-конкретен.
---
П. С. Бях много заета последните дни и не можах да отговарям както трябва на въпросите. Времето ми изтече, така че пишете предложения кой искате да видите на стола или съвсем скоро ще избера аз някого.