- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- изгубен апарат ;((
Здрасти на всички...значи имам голям проблем...днес бях с една фр в CCS и там в градинката зад него ии някъде ми е паднал апарата...като видях, че го няма обиколох целия City Център и градинката, но не го намерих...апарата е NIKON COOLPIX S550 и просто мн съм загазила, не съм казала още на майка ми...преди време, този същия апарат го изпуснах в едно езеро, но някси оживя и оттогава майка ми ми забрани да го взимам, без да я питам, а сега дори нз къде е...някой да има идея как да постъпя и другото е, че на апарата има бая снимки, мои и на приятели де...които не са много за показ...плс съветче..
Точно в Новини и съобщения ли трябваше да се "похвалиш"?
kalpazanka
а къде да я публикувам, в кой раздел ми кажете?!
Вече е преместена, ако забелязваш.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ок, извинете не съм видяла
Аз те съветвам да си опичаш акъла следващия път. Като са ти забранили да го взимаш, няма да го взимаш. Сега като те пусне някой в Интернета, да не плачеш![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Честито на спечелилите фотоапарт.
Аз го намерих, ама няма да ти го даммм!![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
хаха на теб може да ти е смешно...
намери 200 лв и го замени с нов![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Еми, смешно ми е, защото си постъпила глупаво и сега вместо да се изправиш пред родителите си като голям човек, ти пишеш във форум с мисълта, че някой от тук ще го е открил. Не се дръж хлапашки, а порасни и се изправи пред последствията.Първоначално написано от stern
To strive, to seek, to find, and not to yield...
звънах в City Центъра...оставих телефон за връзка и казаха, че ако нещо се намери ще ми се обадят...надеждата умира последна, нали?! Само дето още не съм казала на майка ми...иначе нз, малко са хората, които биха го върнали...
Всички ги чакамеПървоначално написано от Desole
И тоя City Centre къде е? В София ли?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Някой, ако е щял да го върне като го остави в Сити центъра, е щял да го направи веднага, но е хубаво, че все пак си си оставила номера.
Я, разкажи какви бяха снимките.![]()
да в София е и се сетих, че ако ми е паднал в градинката зад центъра... там зад нас имаше един циганин-клошар, пиян..ние затова бързо станахме и може там да е паднал и, ако го е взел той...според вас какво ще направи?? Снимките са такива, на които се кълча, лигавя, направени Jist for FUN и некви дет танцувам и с една приятелка, която няма да я виждам мн време![]()
а да сега се и сетих, че бях снимала и някви гълъби и врабчета
![]()
^^ Ако го е взел клушаря... надали ще го е дал на охраната ;д
Тва клошарите са ми пълна мъгла... кво правят, кво ще направят... нямам идея ;х
За всеки случай защо не погледнеш пак, може да не си го видяла просто.
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Казаха ти го, не подхождай детински и говори с вашите. Измисли на4ин да компенсираш, ако не се появи апарата.
)